16.08.05

../images/Emo180.gif../images/Emo176.gifחופששש../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif

והעיקר,
להרגיש טוב

../images/Emo34.gifמתחיל לפקפק בזוגיות הומואית

"..עד היום חוץ משני קשרים רציניים של עד שנתיים לא הצלחתי למצוא שום קשר רציני וארוך. אני מתחיל לפקפק באמונה שזוגיות הומואית קיימת לטווח ארוך וחושב ברצינות על תא אלטרנטיבי עם אישה שיוביל לילד! ..ההתלבטות היא בבחירה בין חיים בתקווה שכבר יגיע או בבניה ברורה של משהו לעתיד עם פסילה של חלק עקרוני מחיי" ההודעה בגאווה וזוגיות גאה

azaria

New member
ילדים שלו,ילדים שלה, וחופש=פיצוצים?

החיים במשפחה המורכבת לעולם לא פשוטים. אבל כנראה שהחופש הגדול מייצר מצבים מיוחדים. הילדים שלה מקדימים לחזור משהיה אצל סבא וסבתא. הוא עושה פרצוף. גם הילדים שלו מוכנסים לסיפור, וכמובן האקס... מה יהיה?

simushit

New member
שווה כניסה =]

בלוג על בחורה בשם רונה לוין... וזה פוסט ממש מיוחד שלה =] אם הוא יגעה למומלצים אני אהיה מאושרת =] ...וגם היא =]

כולם מוזמנים להשתתף בשלב ה2.. ../images/Emo9.gif

של מצעד השירים,בפורום ליאל-קולט[1022]. ההסברים ברורים ופשוטים ויותר מזה,אם אתם לא מכירים ולא שמעתם את השירים שהגיעו לשלב הזה-יש קישור כדי שתוכלו להאזין לשירים... מקווה שתשתתפו, כי רק מי שמצביע-משפיע

ה מוזה

New member
../images/Emo104.gif מכתבי התנתקות

מדינה יקרה כל כך שלי גוש קטיף הוא הבית שלי. בלב. מגוש קטיף הרחקת אותי באכזריות. לא רציתי להיות שם בפינוי. כל מה שרציתי זו שקית חול של החול הטהור, הזהוב, הנקי של חוף הים שלך. ולא נתת לי להיכנס לקחת את זה.כל מה שרציתי זה עלה דקל של עץ הנטוע באדמתך.ולא נתת לי להיכנס לקחת את זה. כל מה שרציתי זה חיבוק מהאנשים שם בפעם האחרונה על רקע ביתם המשופץ מפגיעות הפצמ"רים. ולא נתת לי להיכנס ולקבל את זה. כל מה שרציתי, מדינה שלי, זה לנשום פעם אחרונה את הריח של המקום הזה. ולא נתת לי אפילו לנשום.. ולא אכפת לך מהדמעות שלי עכשיו, שנושרות אחת אחת."...... לכל מתנגדי ההתנתקות שעדיין שם "שעדיין מרשים לעצמם ברב חוצפתם להתנגד, להשוות לשואה, לבכות "אין לי בית" כשכבר מזמן מחכה להם וילה באיזשהו מקום בארץ, להאשים, לאיים ברצח חיילים, לפוצץ צמיגים (עברה שראויה לכלא אם תשאלו אותי) ועוד הרבה מאוד דברים שהמדינה מרשה להם להרשות לעצמם... אני לא עברתי על החוק. ולא פתחתי התנחלות בהרצליה פיתוח - למרות שמאוד רציתי לעבור לגור שם. ולא בניתי בית בלי אישורים, כי אני יודעת שבמילא רק בעוד 20 שנה אולי למישהו יהיה איכפת ויבדוק את זה. ולא ביקשתי שהמדינה תממן את בנית אותו הבית במקום הלא חוקי אליו בחרתי לעבור. וכשמהעירייה באו לפרק מרפסת לא חוקית שבנתה שכנה שלי, היא לא חשבה לרגע לבקש כפיצוי גם מרפסת חדשה במקום זאת שהרסו וגם את שווי ערך הכסף של המרפסת הלא חוקית שבנתה. לא איימתי ברצח. לא ניקבתי צמיגים. לא הפגנתי כנגד אושיות החוק במדינת ישראל. לא סחטתי אף אחד, רגשית, נפשית או כספית....."

bar in love

New member
תשובה ליפת נפש

רק שמאלנים מסריחים כמוך מסוגלים לכתוב תגובות כאלה לא אמפאתיות כלפי אנשים מעמך שעוברים את הנורא מכל בעיניהם וגם בעיני ,כן, אנשים שחווים ברגעים אלו טרגדיה שלא הייתי מאחלת אף לשונאי שהם את ברגע זה ... אבל מזל שברגע כזה מתגלים כל הסרחונות שבעם ואת בינהם

למעלה