16 מלאו לנער..

dganit34

New member
16 מלאו לנער..

ומה כבר יכולה עוד במילים לתאר את יופיו לפאר..הרי שום מילה לא יכולה באמת להעביר את אותה הרגשה שיש שם בפנים בתוך הלב..שלי רק אולי במשפט אחד.."זכיתי לאהוב.." שם בתוך אותן צמד מילים..נכנס עולם שלם..של משפחה אוהבת של נער ונערה..שאוטוטו עוד חודש חוגגת 14 חורפים..נערה יפיפיה שכל מבט שלי בה..והלב מוצף. ונער שכבר סוחב בכיסו תעודת זהות..רק שאישיות בעלת נוכחות כבר יש לו .. כלכך הרבה יש לי לספר..במיוחד שגם אני צריכה כבר להחליף ל35.. ועוד פעם... זה כלכך פשוט לכאורה... אבל זה כלכך יקר לי..ובעל ערך שפשוט "זכיתי לאהוב.." שלעולם ישאר שלעולם לא יגמר...זה כלכך ממכר ממש כמו טעם החיים.

jesie12

New member
../images/Emo49.gif לדורון

לאמא שלו געגענו אלייך יפתי

dganit34

New member
ואם כבר אני כאן..

מול מחשב מחובר.. אספר על לילות שבהם לא הצלחתי להרדם כי "השלח מחשבותיך על פני הוירטואליה " לא היה בהשיג אצבעותיי.. על הלילות שבהם ישבתי והכתבתי לעצמי את מחשבותיי בראשי.. אספר על... הזמן הפנוי שהתפנה לי...על השיחות הנפלאות שהתמלאתי בהם עם ילדיי על ה... התבוננות מהצד על עצמי ..והגילוי שהמחשב נתן הרבה אך גם לקח הרבה.. ואספר גם על "מנגו".. חתול גי'נגי' שנכנס לאינטימיות המשפחתית..ומכניס שובבות שהילדה כבר קוראת לו.."המתנה הכי יפה שקיבלתי.."

יערית

New member
הרבה שמחה בבית../images/Emo25.gif

ולראות אותך כאן משמח יותר,מזל טוב לנער,לנערה ולאמא שמובילה את כל השמחה לנשמה

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

המון שמחה, אושר ונחת

shovalit35

New member
מזל טוב לנער...../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הרבה אושר

a n a t i 3 3

New member
מזל טוב לדורון שלך../images/Emo24.gif

מזל טוב לכם
ים של אושר ובריאות
משנינו

Rinattt

New member
מזל טוב לגבר... ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איזה יופי יש באהבה הזו... שהיא לעולם לא נגמרת... אהבה אין סופית...
הרבה אושר אור ואהבה לך, לו, לכל המשפחה...

ואי אייך הזמן עובר../images/Emo140.gifמזל טוב |בלון

נהנהת כל פעם מחד לקרוא אותך, ללמוד ממך על הורות אמהות וחברות. מאחלת לכם המשך צמיחה משותפת וכל אחד בנפרד, הרבה רגעים של אושר פירגון ויחד. מזל - טוב לנער ולאם המיוחדת! בילבי שלמדה להעריך אותך מרחוק!

maof

New member
../images/Emo49.gifלבחור ../images/Emo65.gif

ויפה לך הקמבאק דגניה
מעוף

למעלה