15H

average1

New member
15H

טוב, אז מכיוון שעד עכשיו עשיתי רק את הבחינות באוגדן, והוצאתי תוצאות סבירות בכמותי (בהתחשב בבורות שלי בנושא), החלטתי לעשות גם את 15H (זאת שבערכת הרשמה, ויש כאלה שאמרו שהיא יותר קשה. אמנם לא קשה כמו הסימולציות המאיימות של קידום, אבל עדיין..) אני חייב לציין שהרגשתי הבדל, אפילו דיי גדול, בכמותי בעיקר. התרגילים היו מציקים משהו, ונלחצתי בהתחלה וכמעט דפקתי פרק שלם. איכשהו, ניחשתי את רוב התשובות והוצאתי את הציון הכי גבוה מבין כל המתכונות שלי (694, למרות שההרגשה שלי הייתה שדפקתי את רוב הפרקים). אבל ההבדל ברמה היה די ברור.

Minerva

New member
עשיתי אותה הרגע...

וגמני חשתי בהבדל.
אבל הוצאתי בדיוק את אותו הציון כמו בשאר האוגדנים... אז בסדר.

LivLuv

New member
האם 15H היא הבחינה של מועד

פברואר? או דצמבר? (לא כולל פיילוט, כמובן...) האם היה שם גרף על מדרגות מס? ליב.

zimik

New member
מה פתאום../images/Emo6.gif

הבחינה הזו היא הבחינה הכי חדשה שעשית, והיא בערך מלפני שנתיים. זאת בדיוק הבעיה עם האוגדן וכל המבחנים שהמרכז הארצי משחרר. אלה מבחנים יחסית ישנים (באוגדן המעודכן ביותר יש מבחנים מלפני שלוש וארבע שנים), והרמה של המבחנים כל הזמן עולה ולכן אנשים תמיד אומרים שהאוגדן היה להם קל יחסית למבחן האמיתי.

Minerva

New member
כן, אבל...

הציון אמור להיות זהה בין אם הבחינה קשה ובין אם לא, נכון?
זה היה ממש קרוב ברמתו לסימולציה הכי קלה של יואל גבע...
המממ...

LivLuv

New member
מיום ליום אני מגלה עד כמה הם

ב"ז שם במרכז הארצי... אוף!! ובהזדמנות זו, שאלתי מה הסיכוי לשפר ממבחן למבחן את הציון, מישהו שעשה זאת בעבר יכול לספר לי קצת? והאם לקחת קורס שוב (עשיתי ביואל גבע... לא נראה לי לשלם שוב 5200...) והכי חשוב - איך לעזאזל לומדים לאנגלית??!!

אלוׁנית

New member
כן

גם אני מתחילה לחשוב כבר על קורס חוזר.. בהיי קיו משלמים מחצית מהמחיר המלא. המחיר המלא הוא למעלה מ6000 ש"ח. אני שילמתי 4720 ככה שמחצית מהמחיר המלא יהיה קרוב מאוד למחיר ששילמתי. זו הסיבה שאני חושבת אולי גם לבדוק במקומות אחרים? ללמוד טריקים נוספים? מישהו יודע כמה עולה קידום אישי? או בכלל, אין וכמה קורסים אחרים?

zimik

New member
איך לומדים אנגלית

אני יכולה להגיד לך מה עבד בשבילי: 1. לקרוא כל יום ספר באנגלית- כחצי שעת קריאה. אני ממליצה לך לבחור ספר שכבר קראת בעברית או ראית את הסרט כדי שלא תתעסקי בעלילה עצמה אלא בשיפור הקריאה והקצב שלה. 2. זוכרת את הספר הכחול של אנגלית שקיבלת ביואל גבע? את כל המילים המכוכבות את צריכה לדעת בעל פה. את כולן. בלי יוצא מן הכלל. הסיבה היא שלמרכז הארצי יש אוצר מילים מסוים באנגלית שהוא מאוד אוהב להשתמש בו. ברגע שתכירי את המילים לא תהיה לך שום בעיה ב-11 השאלות הראשונות. את המילים שאת ממש מתקשה לזכור רשמי בדף נפרד, וקראי אותו מפעם לפעם. בכל פעם שאת נתקלת בסימולציה או במבחן מהאוגדן במילה שאת לא מכירה- הוסיפי אותה לרשימה. כשבוע לפני המבחן התחילי ללמוד את הדף בעל פה, כך שתדעי את הפרוש של כל מילה ומילה. 3. וכמובן, תרגול: כל פרק שאת מצליחה למצוא- פתרי אותו. אין כמו תרגול כדי להשתפשף בחומר. אני ממליצה לך גם לקנות את ערכת ההרשמה למבחן אמיר, כי יחד איתה מקבלים כמה פרקים לתרגול, ובסה"כ זה מבחן זהה. חוץ מזה את יכולה למצוא המון פרקים באינטרנט. שיהיה בהצלחה

גג23

New member
בקשה קטנה

אין לי שום מילון באנגלית, ויצא מצב שלא השתפרתי בכלל באנגלית אפילו אחרי 20 מבחנים למיניהם. אז אתם יכולים לכתוב כמה מהמילים הללו של יואל גבע או משהו כזה , אני מאד אשמח.

למעלה