------------>

LB 182

New member
------------>

נראה לי שצריך לשנות זמנית את שם הפורום לבוקס קאר רייסר כי בינתיים בלינק לא מעדכנים את עצמם (לא מוציאים אלבום, אין חדשות אין כלום...)וזה מעצבן!!! ובינתיים חברי הלהקה מוציאים קליפים ואלבום באיחוד שנקרא בוקס קאר רייסר כידוע לכם.... אולי אתם יודעים משהו שאני לא יודע (כדאי שהוא יהיה חדש.....) לגביי בלינק שיעודד אותי קצת? ):

ALMIGHTY

New member
זה לא הולך לעודד אותך

בלינק הולכים על כיוון קצת אלקטרוני באלבום הקרוב

HuRLeY GiRLY

New member
יאק!!! דאמיט!! לעזאזל איתם.. חייבים

להרוס.. בקשר לבוקס קאר רייסר.. לדעתי אתם צריכים כבר להפריד ביניהם: בלינק זה משהו שונה לגמרי מבוקס קאר. אני, לדוגמא, ממש לא אוהבת בוקס קאר.. לדעתי בשירים שלהם גרועים.

ניקוש1

New member
איזה שטויותתת!!!!

זה כ"כ דפוק מה שאתה אומר!!!! אני אוהבת את ב-ל-י-נ-ק 2-8-1 ולאו דווקא את בוקס קאר רייסר...ככה שזה ממש אידיוטי, זה לא שבוקס קאר זה כאילו ההמשך של בלינק או משהו! זאת להקה שונה לגמרי,עם מעריצים שונים! ואי אפשר לשנות "בנתיים" את השם של הפורום רק בגלל שבלינק יבשים עכשיו...
סתם התעצבנתי לקרוא את ההודעה הזאת! ואם אני לדוגמא לא מעריצה של בוקס קאר?! אז מה זה אומר- שאני לא מעריצה של בלינק?!

HuRLeY GiRLY

New member
רגע! בהודעה שלך את הסכמת עם כל

דבר שאמרתי! אז למה את מתעצבנת?!

ניקוש1

New member
למה צריך להיות קשר?...

זה שאני מעריצה של בלינק אומר שאני צריכה לאהוב רק אותם או מוזיקה דומה?!

ilbe182ebli

New member
באמת לא שיש לי משו נגד מישו פה

אבל אני שומעת המון סוגים של מוזיקה!! זה שאני שומעת בלינק ובוקס קאר וכל זה... זה לא אומר שאני לא יכולה לשמוע סוגים אחרים של מוזיקה! אני שומעת רוק כבד, מטאל, ראפ, היפ הופ, ואפילו כמה שירים במזרחית שחברים שליי הורידו לי ואהבתי... זה לא פשע! ויש כמה שירים מסויימים מאד בפופ שחלק אהבתי, למשל את קומפליקייטד של אבריל... וג´ניפר פסדר... ופינק חמודה.. וזזהו :)

למעלה