....

....

אני עכשיו יושבת ןחושבת לעצמי.... הצופים זה בערך כל החיים שלי... ואני כמעט ולא בקשר עם אנשים שלא בצופים. ורוב השיחות שלי עם אנישם זה על עניינים שקשורים לצופים... אז על מה לעזאזל אנשים שלא בצופים מדברים ??? על אהבה? על לימודים.? בסדר גם אני מדברת על זה.... אבללל אוחחחח..... אם לא היו לי צופים.. לא היו לי חיים........

אביחליבה ליבה ליבה

אנחנו גם מדרים על הצופים כל הזמן מה לעשות!? כל החיים שלנו אנחנו בצופים אז על מה יש לנו לדבר? חוץ מעל אוכל כמובן... אלו שלא בצופים מדברים על דברים שהם עושים בזמן שאנחנו בצופים... חכם לא?!

שלום גם לך!

החלטתי לקפוץ לבקר אחרי שנים שלא נכנסתי לאינטרטנט... וזהו נראה כמה זמן אני אחזיק פה מעמד עד שכבר לא יהיה לי כח להכנס לאינטרנט... אל תקחו את זה אישית... אני מתה על הפורום! נעם.. שנה הבאה את יוצאת לשישיות שבעיות נכון? אה מאגניב אני אכיר לך את כל החמשושים שלנו את בטוח תאהבי אותם...

גם מכיר את הבעיה....

גם אני חשבתי ככה פעם....זוכרת ת´תקופה שהתכתבתי פה מלא?, אז חשבתי ככה עכשיו ממש לא זה רק נראה לך שכל החיים שלך זה צופים, אבל את טועה את רואה טלויזיה הולכת לחברים ולבית ספר (בלאחס) מרכלת (זה כל אחד עושה) שומעת מוזיקה זה נשמע מטומטם אבל תחשבי על זה...... מוגש כחומר למחשבה מטעם משרד ה........מטעם גיא זהו שמי......

גם אצלי, ואצל רוב השכב"ג שלנו...

את כל-כך צודקת... ומצד אחד זה ממש עצוב - כאילו מה, אם לא היו לי צופים לא היו לי חיים? אבל מצד שני - זה אחלה! אלו החיים שבחרתי לעצמי ואני מאוד נהנת מהם! אז אני כל יום שעות בצופים, אז מה? זה לא שאני סובלת מיזה, זה כיף, וזה מרצון, אז למה לא? וזה לא כמו לשבת במתנ"ס עם כל הערסים - מהצופים גם יצא לי משהו בחיים, אני אצא בן-אדם טוב יותר, שיודע יותר, ותורם יותר. כל הילדים בכיתה שלי שלא בצופים אומרים - אה, אלו מהצופים, החסרי חיים האלו... אבל הם טועים! אנחנו לא חסרי חיים, הצופים זה החיים שלנו ואין בזה שום דבר רע! להפך...! וזה לא רק להיות בשבט בצופים, זה להיסתובב בבי"ס ומחוץ לו רק עם החבר´ה של הצופים, זה לצאת בימי שישי רק עם החבר´ה של הצופים, וכו´... אז גם ביגלל זה אנשים אומרים שאין לנו חיים - כאילו שכל מי שחבר שלנו זה ביגלל שהוא בצופים. אבל גם בזה הם טועים - פשוט אלו האנשים שאני מבלה איתם שעות, אלו האנשים שכיף לי להיות איתם - וביגלל זה אני מיסתובבת כימעט ורק איתם גם מחוץ לצופים... לא הצלחתי כ"כ להבהיר את עצמי אבל אני מקווה שהבנתם...
נועה. נועה.

זה ממש נכון...

אני כל כך מזדהה עם מה שכתבת. יש לי חברה אחת שהיא לא בצופים והיא לומדת יחד איתי בבי"ס ובעיקרון כל הבנות מבאר יעקב שלומדות בבי"ס שלי (שממוקם בלוד) אז הן בצופים חוץ ממנה ובגלל זה היא מרגישה כמעט תמיד מזה לא קשורה כי אנחנו כל הזמן מדברות על הצופים, ועל דברים שצריך להכין לצופים, ועל החניכים הקרציות שלנו, ועל הטיול הבא שלנו, ועל מה שלא הספקנו להכין לפעולה היום, וכו´... והיא פשוט מסתכלת מהצד... ויש לי עוד חברה שבעיקרון היא פעילה והיא לא באה לצופים כי אין לה זמן. ולפני שעברנו לתיכון היינו חברות ממש טובות ועכשיו אנחנו מדברות פעם בחודש בערך (וזו לא הגזמה) בטלפון... ואני כל הזמן מנסה לשכנע אותה שתבוא לצופים כי זה בעיקרון מתי שאני פוגשת אנשים... פעולות, ישיבות צוות, ישיבות צוות הדרכה, ישיבות צוות פעילים, ישיבות שכב"ג ופעולות שכב"ג וטיולים... זהו
אני זוכרת עוד ששנה שעברה הייתי סתם יוצאת להסתובב בשכונה מידי פעם לפעם. עכשיו אם אני מוציאה את האף שלי מחוץ לבית זה רק כדי ללכת לדברים המוזכרים הנ"ל...

למעלה