!!!!!!!

shiepki

New member
!!!!!!!

יש ברדיו bu99fm פירסומת (בעברית) לאיזה סרט חדש של אדם סנדלר וברקע יש את i wont be home gor christmas!! מדהים.

eb182

New member
אהה

זה בטח הסרט הזה eight crazy nights מוזר אבל שתקעו את השיר הזה בפרסומות פה הם לא עשו את זה

prinsessss182

New member
כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שמעתי את זה גם! מזה צווחתי באוטו של ההורים שלי! זה היה בדרך לאיזו מסעדה

Gladriel

New member
איזה מטומטמת את!!!!!!!!!

לפי דעתי את סתם טיני-בופרית מפגרת שאוהבת אותם רק בגלל איך שהם ניראים או בגלל שזה באופנה!! את לא יודעת כלום עליהם!!! ממתי את מכירה אותם?!?? תני לי לנחש... או מטייק אוף או מאנמה... אויש את כזאת מטומטמת!! אני מסכימה עם san dimas בקשר למה שהוא אמר. ומה פיתאום אתם כלכך מתלהבים מזה ששמו שיר שלהם בפירסומת?!?!!

HuRLeY GiRLY

New member
זה ענק! יש פרסומת באינטרנט

ופתאום אני שומעת את אח שלי הגדול מזמזמם את השיר. והוא שונא את בלינק! חחח.. זה היה כזה מצחיק..

eb182

New member
זה סרט לילדים

על חנוכה וקריסמס שילוב בין התרבות של אדם סנדלר(חנוכה) לתרבות המסחרית המגעילה של ארה"ב(קריסמס) זה מזכיר לי שהיה היום המון שלג ולא היה בי"ס זה כזה יפה!!!

HuRLeY GiRLY

New member
זה ממש לא סרט לילדים....

וזו אחת הסיבות שלא מדבבים אותו לעברית (יש!! נמאס לי שמדבבים סרטים טובים) הוא לא סרט לילדים קטנים.. ראיתי פריוויו של הסרט שדיברו עם אדם סנדר והוא הדגיש שזה לא לילדים קטנים...

eb182

New member
בניו ג´רזי

אם זה לא לילדים אז זה סרט אחר לגמרי כי יש איזה סרט שלו שיצא לא מזמן שקוראים לו punch drunk love וזה לא לילדים וגם לא לקריסמס כי זה יצא הרבה לפני

blinknetta

New member
אההה ראיתי עכשיו פירסומת באמ טי וי

של הסרט קוראים לו 8 ימים מטורפים או משהו כזה... זה על חנוכה לפי הכתבה שהייתה ב 7 לילות אבל לא זיהיתי שום שיר בפרסומת....

למעלה