ברוך מחייה המתות.
צריך לדעת גם להכנס בזמן (לפחות עד שיגלו איך נעים בו).אני מת מסקרנות מה זה היה.
להפך, מעבר לכך שזה לא ענייני מה היה, ואם לא רצו שאדע טוב שאני לא יודע, לטעמי עדיפה הסקרנות על הידיעה.צריך לדעת גם להכנס בזמן (לפחות עד שיגלו איך נעים בו).
תנסה לשתות רק פעם בשבועיים, האירוע המרגש יהיה יותר רחוק.להפך, מעבר לכך שזה לא ענייני מה היה, ואם לא רצו שאדע טוב שאני לא יודע, לטעמי עדיפה הסקרנות על הידיעה.
באופן כללי אני יותר אוהב את הציפיה למשהו מאשר את המימוש שלו.
כמו למשל עם לשתות ויסקי בסוף השבוע, הרבה יותר כיף כל השבוע שאני מחכה לזה וחושב על זה, מאשר המימוש של זה, שאוקי, נגיד חצי שעה אתה שותה, ואז זה גומר אותך ואתה הולך לישון. ולמחרת כבר לא זוכר את החצי שעה ובין כה וכה מה שיש זו הציפיה לשישי הבא, שהוא כרגע הכי רחוק שהוא יכול להיות.
איכסססססססססססס, וויסקי?להפך, מעבר לכך שזה לא ענייני מה היה, ואם לא רצו שאדע טוב שאני לא יודע, לטעמי עדיפה הסקרנות על הידיעה.
באופן כללי אני יותר אוהב את הציפיה למשהו מאשר את המימוש שלו.
כמו למשל עם לשתות ויסקי בסוף השבוע, הרבה יותר כיף כל השבוע שאני מחכה לזה וחושב על זה, מאשר המימוש של זה, שאוקי, נגיד חצי שעה אתה שותה, ואז זה גומר אותך ואתה הולך לישון. ולמחרת כבר לא זוכר את החצי שעה ובין כה וכה מה שיש זו הציפיה לשישי הבא, שהוא כרגע הכי רחוק שהוא יכול להיות.
יש כאלה שיאמרו שצריך לדעת לצאת בזמןצריך לדעת גם להכנס בזמן (לפחות עד שיגלו איך נעים בו).
בדיוק בגלל זה רשמתי את המילה גםיש כאלה שיאמרו שצריך לדעת לצאת בזמן![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.