.

היי לחברי הפורום,
חבר טוב שלי שעובד בספינה מגיע בעוד כשבוע לחיפה למספר שעות ואנחנו רוצים להיפגש. לטייל, לשבת לאכול איפשהו, שום דבר מיוחד. הבעיה היא שאני מהמרכז ואני לא מכירה את האזור של חיפה בכלל. אני גם לא רוצה שנישאר בחיפה בגלל המצב בארץ בשבועות האחרונים...
אני מגיעה עם רכב, אז אנחנו יכולים להגיע לערים שונות באזור, רק שלא יהיה רחוק מדי שלא נבזבז זמן על נסיעות.
מישהו שגר באזור יכול להמליץ על מקום נחמד לבלות בו כמה שעות?
(בבקשה בלי הצעות גסות למיניהן בסגנון 'לכו לצימר', זה לא כזה חבר)
תודה מראש לעונים
תישארי בחיפה, יש המון מה לראות בחיפה, יש מסעדות טובות ותוכלי להעביר בכייף כמה שעות טובות.
הוא הוא מגיע בספינה, את יכולה לקחת אותו למעיין הבירה, יש שם חזירייה נחמדה, אוכל רומני בסגנון של פעם ונדיבות בבשר.
אכלתי שם נתח של חצי קילו צוואר סטייק לבן וליקקתי את האצבעות.

את יכולה לטייל שם בגן הבהאים, לקחת אותו ברכבל ועוד

אם בא לך, אז את יכולה גם לקחת אותו לטרייק קטן בשווצריה הקטנה:

ליישובים הדרוזים כדוגמת דלית אל כרמל:

תודה על ההודעה המושקעת ועל ההצעות, אבל כפי שציינתי בהודעה הראשונה שלי, אני לא אשאר בחיפה... אני מפחדת.
תראי לאיזה מצב עגום היגענו.
שאזרחית מדינת ישראל פוחדת להסתובב בעיר הנמל הותיקה והיפה של המדינה.
את הרי תהי בחברת גבר, לא כן?
אז ממה יש לך לפחד, את לא תהי לבד.

אבח"י

Well-known member
ומה זה יעזור לי שאהיה בחברת גבר? לא נרצחו 3 גברים לפני כמה ימים באלעד? ושני גברים בדיזנגוף? ובבני ברק? וברמת גן?
כלומר, את אפילו לא מתכוננת לצאת מהבית. אם כך, תזמיני לו GET ישר אלייך הביתה. תאכילי אותו, תXXXני אותו, והיידה חזרה לספינה.

ומה זה יעזור לי שאהיה בחברת גבר? לא נרצחו 3 גברים לפני כמה ימים באלעד? ושני גברים בדיזנגוף? ובבני ברק? וברמת גן?
אינני רוצה חלילה לזלזל בגבר הזה שיבוא לפגוש אותך.
ואת גם צודקת לגבי זה שגברים נרצחו על ידי מחבלים, את צודקת.
הם באו להם בהפתעה וזה בהחלט יכול לקרות לכל אחד.
אבל בכל זאת יש לי את התחושה והבטחון האישי והפנימי שלי
שאני לא אאפשר לאף אחד עם או בלי גרזן, לפגוע בי או באישתי כשאני יוצא איתה לרחוב.

אבח"י

Well-known member
טרחת לגדף אותי בלי בושה.
כמובן חסמת אותי מייד על מנת שלא אענה לגידופייך.
האומללות שנשפכה מדברייך אליי מעוררת בי מחשבות רבות על השאלה ששאלת, על התשובה היפה שקבלת ממני.

טרחת לגדף אותי בלי בושה.
כמובן חסמת אותי מייד על מנת שלא אענה לגידופייך.
האומללות שנשפכה מדברייך אליי מעוררת בי מחשבות רבות על השאלה ששאלת, על התשובה היפה שקבלת ממני.
היכן ראית שהיא גידפה אותך?
נהפוך הוא, אני ראיתי שהצעת לה להזדיין עם הידיד שלה שהיא כתבה במפורש שהיא לא רוצה הצעות כאלו, לכן אם גידפה, דבר שלא ראיתי, זה הגיע לשוביניסט כמוך!

אבח"י

Well-known member
היכן ראית שהיא גידפה אותך?
נהפוך הוא, אני ראיתי שהצעת לה להזדיין עם הידיד שלה שהיא כתבה במפורש שהיא לא רוצה הצעות כאלו, לכן אם גידפה, דבר שלא ראיתי, זה הגיע לשוביניסט כמוך!
כיוון שלא קראת את הברכות, אשאיר אותך באיזו תחושת עליונות.
פחח

למעלה