תישארי בחיפה, יש המון מה לראות בחיפה, יש מסעדות טובות ותוכלי להעביר בכייף כמה שעות טובות.היי לחברי הפורום,
חבר טוב שלי שעובד בספינה מגיע בעוד כשבוע לחיפה למספר שעות ואנחנו רוצים להיפגש. לטייל, לשבת לאכול איפשהו, שום דבר מיוחד. הבעיה היא שאני מהמרכז ואני לא מכירה את האזור של חיפה בכלל. אני גם לא רוצה שנישאר בחיפה בגלל המצב בארץ בשבועות האחרונים...
אני מגיעה עם רכב, אז אנחנו יכולים להגיע לערים שונות באזור, רק שלא יהיה רחוק מדי שלא נבזבז זמן על נסיעות.
מישהו שגר באזור יכול להמליץ על מקום נחמד לבלות בו כמה שעות?
(בבקשה בלי הצעות גסות למיניהן בסגנון 'לכו לצימר', זה לא כזה חבר)
תודה מראש לעונים
www.parks.org.il
תראי לאיזה מצב עגום היגענו.תודה על ההודעה המושקעת ועל ההצעות, אבל כפי שציינתי בהודעה הראשונה שלי, אני לא אשאר בחיפה... אני מפחדת.
כלומר, את אפילו לא מתכוננת לצאת מהבית. אם כך, תזמיני לו GET ישר אלייך הביתה. תאכילי אותו, תXXXני אותו, והיידה חזרה לספינה.ומה זה יעזור לי שאהיה בחברת גבר? לא נרצחו 3 גברים לפני כמה ימים באלעד? ושני גברים בדיזנגוף? ובבני ברק? וברמת גן?
אינני רוצה חלילה לזלזל בגבר הזה שיבוא לפגוש אותך.ומה זה יעזור לי שאהיה בחברת גבר? לא נרצחו 3 גברים לפני כמה ימים באלעד? ושני גברים בדיזנגוף? ובבני ברק? וברמת גן?
ממה את מפחדת? ממה יש לפחד, בחיפה?תודה על ההודעה המושקעת ועל ההצעות, אבל כפי שציינתי בהודעה הראשונה שלי, אני לא אשאר בחיפה... אני מפחדת
ממה את מפחדת?
טרחת לגדף אותי בלי בושה.
היכן ראית שהיא גידפה אותך?טרחת לגדף אותי בלי בושה.
כמובן חסמת אותי מייד על מנת שלא אענה לגידופייך.
האומללות שנשפכה מדברייך אליי מעוררת בי מחשבות רבות על השאלה ששאלת, על התשובה היפה שקבלת ממני.
כיוון שלא קראת את הברכות, אשאיר אותך באיזו תחושת עליונות.היכן ראית שהיא גידפה אותך?
נהפוך הוא, אני ראיתי שהצעת לה להזדיין עם הידיד שלה שהיא כתבה במפורש שהיא לא רוצה הצעות כאלו, לכן אם גידפה, דבר שלא ראיתי, זה הגיע לשוביניסט כמוך!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.