....

....

המם נכנסתי לדולמייקר של הפורומ... יש שמ מלאנ פריטימ שצריכ לשפר מאוד, כי ההצללה שלהמ מאוד מוגזמת או לא טובה מספיק .. אז חשבתי אולי לשפר חלק... להגיע לרמה אחידה לפחות... כי זה לא דולמייקר סתמ, זה הדולמייקר שלנו... אז להשקיע בו קצת, ואם מישי שמה פריט שאפשר לשפר, ל-ש-פר
אז מה אז שרשור דולמייקר... למה לא

../images/Emo41.gif

אז ככה- כול אחת משרשרת מההודעה הראשית את הפריט שלה, ואמ יש מקומ לשיפור משרשרימ להודעה שלה את התיקון, עמ הסברימ- א-ל ת-ש-כ-ח-ו ר-ק-ע ש-ק-ו-פ

Nitsניץ

New member
אני מקווה שזה בסדר ../images/Emo163.gif בכולופן

שמלה + מכנסיים הראשונים שלי, וטאל עזרה לי אז הם לא נוראים כאלה. עוזר במשהו?
תרגישו חופשי לתקן וכו´

totsade

New member
וואל,../images/Emo187.gif

אני ממש לא אוהבת לעבוד על הבייס אמו קיס ואין לי רעיונות כרגע.. אין לי בעיות שאם תביאו לי צורה של בגד- אפשר בלי צבע בלי הצללה בלי כלום, אני מוכנה להצליל, לתכן, להוסיף, לשפר וכ´ו..

totsade

New member
הכנתי שיער../images/Emo26.gif../images/Emo187.gif

אני לא יודעת לעשות רקע שקוף...

בימבה1

New member
יש לי כמה אני מקווה שזה בסדר

תרגישו חופשי לתקן ואני יודעת שהם לא ממש טובים כי הם הראשונים שלי עכשיו אני כבר לא ובדת על אמוקיס

totsade

New member
צודקת...../images/Emo187.gif

לירי לפי דעתי את יותר תתקדמי והדולז שלך יראו יותר טוב אם תשארי בצייר..

Ne§t£A GirL

New member
תודה על התגובה...../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

אבל את האמת? אני יודעת שהג´קט יצא גרוע, אבל בכלליות-אני חושבת שאפקטים לא עושים לי רע, בגלל שעדיין לא למדתי איך להשתמש בהם. ברגע שאני אלמד, מה שייקח לי עוד דולי או 2, אני חושבת שזה ייצא יפה...

totsade

New member
אממ...../images/Emo187.gif

יש לי כמה פרצופים לאמו קיס ואני עדיין חושבת אם להוסיף אותם או לא..

totsade

New member
נההה../images/Emo187.gif

אני צריכה קרדיט... אני לא רוצה שזרים ישתמשו בדברים שלי.. את השיער הכנתי בשביל זה אז לא אכפת לי אבל משהו כמו הפנים שאני עובדת עליהם מלא זמן?? נהה

liloshke

New member
אם צריך לעשות רקע שקוף אז...

תגידו לי ואני יעשה לכן! אני לא מוסיפה פריטים כי אף פעם לא ציירתי על בובות כאלו (שחכתי איך קוראים להן...)

למעלה