15.6

15.6

1. סן דייגו (וולס) 2.20 - קאבס (לילי) 1.80 2. אטלנטה (קרליאל) 3.20 - קליבלנד (סאבת'יה) 1.40 3. וויט סוקס (גארלנד) 1.80 - פייראטס (מהולם) 2.10 4. אריזונה (אווינגס) 2.40 - בולטימור (בדרד) 1.70 5. דטרויט (בונדרמן) 1.80 - פיליז (ליבר) 2.10 6. ג'ייאנטס (זיטו) 1.80 - בוסטון (טברז) 1.90 7. מטס (פרז) 2.50 - יאנקיז (קלמנס) 1.60 8. נאשינלס (בייסק) 3.20 - טורונטו (האלדיי) 1.40 9. טקסס (פדילה) 2.20 - רדס (בליסל) 1.80 10. פלורידה (מיטרה) 1.90 - קנזס (מש) 1.80 11. סיאטל (הרננדז) 1.80 - יוסטון (רודריגז) 2.20 12. טמפה (שילדס) 1.80 - רוקיז (לופז) 1.90 13. קארדס (לופר) 2.70 - אוקלנד (הארן) 1.50 14. איינג'לס (סנטנה) 2.20 - דודג'רס (לואו) 1.80 15. מילווקי (ורגאס) 1.90 - טווינס (בייקר) 1.80 בונוס: 1. איזו קבוצה תעשה הכי הרבה ראנס היום? 2. איזו קבוצה תעשה הכי מעט ראנס היום? 3. איזה משחק יהיה הכי קצר היום? 4. איזה משחק יהיה הכי ארוך היום? 5. באיזה משחק יהיה הכי הרבה אררורס היום? בהצלחה

שלי

אוקלנד-סיאטל-קליבלנד-טורונטו 5.2 30 נקודות בונוס: הכי הרבה ראנס: אוקלנד (כן כן, הגיע הזמן לאחד ההתפוצציות של 15+ ראנס כמו שקרה כבר 3 פעמים השנה) הכי מעט ראנס: פייראטס הכי קצר: פייראטס-וויט סוקס הכי ארוך: סיאטל-יוסטון הכי הרבה אררורס: טמפה-רוקיז

בונא אני חושב שמגיע לי קצת קרדיט../images/Emo3.gif

אוקלנד קבוצת ההתקפה הכי גרועה בליגה בערך...בחרתי אותם לעשות הכי הרבה ראנס. צריך לקבל עוד בונוס על זה או משהו
פשוט חצי מהראן סקורד שלהם השנה באו במשחקים בודדים. 17 נגד קנזס. 16 נגד טקסס. 15 נגד הג'ייאנטס. 12 נגד טמפה. ועוד 10 ו9 מול קבוצות אחרות. זה בערך חצי מהראנס שלהם, ב5 משחקים. הם כמעט ולא עלו על 5 ראנס בשאר המשחקים. אז למה דווקא היום? בריידן לופר. פעם אחרונה שהוא פגש את הAL (ואני אישית לא אוהב להחשיב את אוקלנד כחלק מהAL, הם די קבוצת NL) זה הסתיים ב14 ראנס אם אני לא טועה לדטרויט. שאר הפיצ'רים של סנט לואיס? שלשום הם הרשו 17 ראנס לקנזס...יש סיבה שסקוט ספיזיו נכנס לזרוק אינינג אתמול. אבל כל מה שאני אקבל זה 10 נק'

LADodger

New member
מגיע לך קרדיט ../images/Emo6.gif

אז עכשיו יש לי 100 נק' להימורים ומינוס 100 בחשבון?

LADodger

New member
שלי

דודג'רס + בולטימור + אוקלנד = 4.6 על 50 נק'. ** זה נראה כמו יום מלא באנקרים, אבל אני לא מסתכן יותר עם קליבלנד, או טורונטו. גם קלמנס זה הימור מסוכן. בונוס: 1. סיאטל 2. קארדס 3. דודג'רס-איינג'לס 4. פלורידה-קנזס 5. סיאטל-יוסטון

7liel7

New member
שלי

קליבלנד, טורונטו, אוקלנד ליין של 2.9 30 נק' בונוס: 1)קליבלנד 2)טווינס 3)אטלנטה-קליבלנד 4)איינג'לס-דודג'רס 5)טמפה-רוקיז

סטריפ

New member
שלי

מטס - 40 נק בונוס: 1. רדס 2. קנזס 3. קנזס - פלורידה 4. דוג'רס - אנג'לס 5. וושינגטון - טורונטו

LADodger

New member
לדעתי זה ההימור הכי טוב היום (ברצינות).

המטס ינצחו.

7liel7

New member
אחי../images/Emo163.gif

מה עובר עליך?! המטס עלובים בזמן האחרון ולעומת זאת היאנקיז מככבים עם 9 נצחונות רצופים! אתה מצפה מהמטס לקחת את הניצחון מהיאנקיז ביאנקי סטדיום?! אין למטס סיכוי!! אולי הם ייקחו משחק אחד בסדרה...

LADodger

New member
זאת בדיוק הסיבה שהם ינצחו...

היאנקיז ברצף ניצחונות, המטס ברצף הפסדים, משחק ראשון בסדרה ביאנקי סטאדיום, קלמנס עולה להגיש.... המטס ינצחו.

NYMets Man

New member
ההגיון שלך מעוות

אבל אני מקווה מאוד שאתה צודק... לי נראה שאנחנו מקבלים בראש

LADodger

New member
למה מעוות? לי זה נראה ממש הגיוני

שהיאנקיז הולכים להפסיד את זה. ככה זה - כשהכל פועל לטובתך, אתה תפסיד. רצף הניצחונות של היאנקס ורצף ההפסדים של המטס ייגמרו בקרוב, ואני מהמר שביחד עם החזרה של קלמנס והעובדה שזה המשחק הראשון בסידרה זה יקרה היום.

LADodger

New member
זה הפוך-על-הפוך קלאסי! ../images/Emo8.gif

אז לירון, תוסיף לי את המטס להימור, ותגדיל את הליין ל-11.5 (50 נק'). (עכשיו מה שיקרה זה שהמטס יפסידו וידפקו לי את ההימור ואני ייצא טמבל...
)

LADodger

New member
אני מחכה ל"מכה", כמו כל המהרים

ואני אסיים בחובות כמוהם.

LADodger

New member
אני אגיד את זה רק פעם אחת

אאאאממממררררתתתיייי ללללכככככככםםםםםםם!!!!!!!

LADodger

New member
טוב נו, אני אגיד את זה עוד פעם

אמרתי לכם!! אמרתי לכם!! אבל למה לעזאזל הימרתי על בולטימור?! זה הרס לי את כל המכה!

למעלה