איזה כיף! הגיע הזמן.
ז זכרוני11 New member 2/1/12 #58 אפליקציית מכם יש לשנות שת הסיומת ל-exe. נכתב ב-.Net v4.0. מקווה שיעבוד אצל כולם.
G gal oz New member 2/1/12 #59 כבר יצרתי אפליקציה של המכ"ם באייפון וגם של הלווין. משומה מה שהעלית דווקא לא עובד לי, מקווה שזה רק אצלי.
כבר יצרתי אפליקציה של המכ"ם באייפון וגם של הלווין. משומה מה שהעלית דווקא לא עובד לי, מקווה שזה רק אצלי.
ז זיו תל מונד New member 2/1/12 #61 אצלי זה עובד ואפשר לראות אפילו תמונות ישנות יותר. איך עשית שזה יביא אותם, שיחקת במספרים עם הקישור של התמונות מכ"ם? עד עכשיו השתמשתי בזה בשביל לראות אותן. (לפי מה שהבנתי באפליקציה התכוונת למחשב, אם התכוונת לסמארטפון אז לא ניסיתי שם)
אצלי זה עובד ואפשר לראות אפילו תמונות ישנות יותר. איך עשית שזה יביא אותם, שיחקת במספרים עם הקישור של התמונות מכ"ם? עד עכשיו השתמשתי בזה בשביל לראות אותן. (לפי מה שהבנתי באפליקציה התכוונת למחשב, אם התכוונת לסמארטפון אז לא ניסיתי שם)
G gal oz New member 2/1/12 #62 אכן, לקח לי הרבה זמן לעשות את זה עם עזרה של חברים הצלחתי בסוף כנ"ל בלווין.
0 0צחי0 New member 2/1/12 #68 מה אתה מחרבש כל כך הרבה? יש לאייפון אפליקציה מיוחדת של השמ"Y שנקראת "תחזית". יש לך שם לווין, מכ"ם שרץ מצויין והמון מיידע. מה אתה שובר את הראש כל כך?
מה אתה מחרבש כל כך הרבה? יש לאייפון אפליקציה מיוחדת של השמ"Y שנקראת "תחזית". יש לך שם לווין, מכ"ם שרץ מצויין והמון מיידע. מה אתה שובר את הראש כל כך?