15.4 שרשור יומי!!

15.4 שרשור יומי!!

יום הזיכרון לשואה ולגבורה? או שזה ביום שני? בכל אופן, שיהיה יום נעים ובלי הרבה בלאגן לב יו אול

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifהיום!!! ../images/Emo12.gif

אני אדע בע"ה מה קורה איתי לחודשים\שנים הקרובות... אם אני אשרת בגלילות או בבסיס בדרום
אמאמאמאאא אני לחוצה טילים על זה בהצלחה לי ושבוע טוב

K e R e N18

New member
זה היום נראה לי..../images/Emo204.gif

עבודה מ2 וחצי עד 8 וחצי.. ואח"כ אולי לחפש בגדים לחתונה של אחותי
[הגיע הזמן,לא? החתונה עוד פחות מחודשיים
] יומעולה

danzk

New member
היום זה ערב יום הזיכרון

ומחר זה יום הזכרון עצמו. ובעשר יש צפירה. (מחר בעשר בבוקר כמובן)

../images/Emo195.gif

חוזרת לצבא אחרי הרבה חופש. הולך להיות שבוע משוגע לחלוטין... עוד 3 ימים יום הולדת 20!!!

צליל88

New member
בוקר טוב...:)

ממ, מיגרנות
. קיצר, יום מחלה וכאלה.. אני בבית
שבוע נפלא

jenngirl

New member
לב שבור,הוא לב שלם.../images/Emo82.gif

כמעט לא ישנתי בלילה,לא הצלחתי להרדם,סה"כ ישנתי 4 וחצי שעות. עשיתי משהו בשכונה בבוקר,ומיד נסעתי[2 אוטובוסים] לסבתא וסבא.היה זוועה,כמה פקקים! הזמינו לי תוספת לטבעת[: אח"כ נסענו לקניון,אמרתי שלום לכל הבנות שעבדו איתי ולעוד כמה אנשים מעצבנים ודו פרצופיים שהכנתי להם קפה מסריח כל יום. נכנסתי רק לזארה ולפול אנד בר,לא טרחתי להכנס לשאר כי הכל של פקאצות או נראה כמו סחבה. יצאתי עם: גופיה מפול אנד בר תיק צד ענקי של Pure עם מיליון תאים.משהו ממש יפה. שרשרת ואח"כ הלכנו לאכול ביוטבתה[בן עמי,הקדשתי את הארוחה לך
] והיה מפוצץ. סבתא בכתה פעמיים היום כשהזכירו לה את הגיוס שלי
והיא השתגעה לגמרי,נתנה לי 700 ש"ח בזבוזים לאילת.ממש כעסתי עליה,אבל מה יכולתי לעשות?היא התעקשה. עוד מעט יוצאת שוב למרכז העיר לקנות משהו לרוקצ ואז הביתה,ונתחיל להתארגן לאילת.

mAAyAn 1

New member
תתחדשי על הכללל

יש לך תמונה של התיק? אני פשוט אוהבת תיקים ומעניין אותי עד כמה הוא יפה...P: וכמה נחמד מצידך שהקדשת לי את הארוחה.
שנים שלא אכלתי שם... אחלה סבתא יש לך חחחחD: תהני באילת. :)

mAAyAn 1

New member
לאלא

הזמן לא זז. כל יום שעובר נראה כמו נצח, בגלל זה נראה לי כאילו עברו כבר שנים.

למעלה