15.3.07

Gal isr

New member
11 יום

נתחיל מהאמירה הזו- מישהו הזהיר אתי מזה...שכחתי לכוון שעון מעורר וזה כנראה רמז לי שאני לא צריך לקום בבוקר. היה לי תור לרופא לשעה 09:15...בשעה רבע לתשע יצאתי מהבית וכשאני דקה ממנו, מודיעים לי ש"הד"ר עזב במפתיע את המקום והם לא יודעים מתי ישוב". חזרתי הביתה... אחרי שלוש ד' מתקשרים להגיד לי שהוא חזר
ושיש לי תור עוד חצי שעה. ועכשיו נמאס לי וקר בחוץ- לוקחים מונית.

jenngirl

New member
סופ"ש!../images/Emo47.gif../images/Emo82.gif

מלא אנשים חוזרים הביתה חמשוש,סוף סוף,אבל אני לא אצליח להפגש עם כולם]; היום משמרת ערב אחרונה,דווקא יהיה נחמד בסגירה כי אנחנו רק ותיקות[: בטח אני אהיה בדוכן היום וזה קצת מבאס,עד שאנחנו ותיקות זה סבבה להיות בתוך החנות ולא להתקע לבד בחוץ. אבל העיקר משמרת ערב אחרונה עם אחלה בנות. [האחמשית שלי אמרה השבוע משהו כמו "יום שישי זו לא המשמרת האחרונה שלך".אז הגבתי לה שאני לא יכולה במוצ"ש הזה.ולמה נראה לה שאני אעבוד שוב!שתחלום!]. ואין לי כוח ללכת לדואר אבל קיבלתי דואר רשום,וזה רחוק מהבית ויורד גשם[מעורב בשלג] וקפוא בחוץ! יאללה,יום טוב!

a 90s Noah

New member
ראיתי עכשיו מולאן..איזה סרט גדול!

"והנכדה של נכדתך היא סתם תופרת פשוטה!!!"
הורדתי באימיול מלא סרטים מצויירים..גדול. קיצר היום להכין את כל הדברים להיום בערב..הכל נופל עלי כי אחיות שלי יגיעו מאוחר ואבא שלי מוציא את אמא שלי מהבית כדי שנוכל לארגן. יום טוב!

shiran™

New member
פעם ראשונה שלך??

אני מכירה את הסרט בע"פ. סרט ע-נ-קקקקקקקקקק..

belabula

New member
סוף סוף הצלחתי לצאת מהמיטה...

איזה כיף לישון בבית!
אמא שלי אמרה לי לפני שקמתי לצלם את מה שקורה בחוץ ולא הבנתי על מה היא מדברת.. הכל אפור, מה יש לצלם?! ואז יצאתי החוצה והכל לבן... מלא כדורי ברד.. אז צילמתי המון...

AndreaCorr ©

New member
חמשוש לפנים

אני בבית ב16 אחהצ של יום חמישי, מי היה מאמין... מה שלומכם? תעדכנו קצת:) אצלי הכל סבבה, שבוע הבא מסיימת קורס, השבוע סופחתי לסיירת "אגוז" של גולני והיה דיי מעניין, והנה אני כאן.. נו תעדכנו! אבל באמת! מי התגייס? מי עומד להתגייס? מה חדש?

Y M C A

New member
אני בבית!

סוג של חמשוש, יצאתי ב3 (הייתי אמורה להישאר יותר) . אני לא מרוצה מהעובדה שזה יציאות כאלה מאוחרות, צעירה שכמוני. פעם חשבתי שחמשוש זה לצאת גג ב12. חוץ מזה הכל טוב.

a 90s Noah

New member
לפעמים זה כן

אבל לפעמים זה 6 שעות נהסיעה אז זה יוצא בערך ככה

Y M C A

New member
אצלי הבסיס הוא חצי שעה מחיפה

אבל לוקח לי שעתיים להגיע...

צליל88

New member
גימלים../images/Emo3.gif../images/Emo183.gif

איזה שבוע טוב עבר עליי
כל יום היה יותר טוב מהקודם!
ממ, סופ"ש נהדר!

עוד שנה

אני כבר אהיה אזרחית [אלא אם כן קבע וכו']. מימימימימי היה מאמין אלוהים! ומה שלג באמצע החיים?! אני לא מאמינה שרק עכשיו הגעתי הביתה! שונאת שלג
.

בית

טוב המחשב שלי נדפק אני לא יכולה ללחוץ פה על אנטר מבלי שזה יעבור לי לאיזה עמוד בשביל ירדן השקעתי וכתבתי הודעה בוורד אני לא אעשה את זה כל פעם שאני ארצה להגיב כן?
קיצור אני בבית אחרי שבוע לאמשו ולא כזה נחמד אבל יהיה טוב ב"ה וזהו. שבת שלום חמימה [לפחות בלב ומתחת לשמיכת פוך של הבית
] וכיפית לכם !
.

למעלה