יומגעיל... רציתי ים, אבל כולם זונות סתם עוד יום משעמם...
S SuGaRBabe1 New member 15/4/06 #8 אאאאאאאאפצ'י! כולי מצוננת וכואב לי הגרון ואני משתעלת כמו איזה סוס :[ אבל בקטנה כי מחר יורדים לאילת!!!!! [אמאלה, באתי לרשום |כבוד|] ואמממ מה? אה. ישנתי חרא. ולא עשיתי כלום היום. ובערב אני הולכת לעזריאלי לאכול ולקנות משקפי שמש :]
אאאאאאאאפצ'י! כולי מצוננת וכואב לי הגרון ואני משתעלת כמו איזה סוס :[ אבל בקטנה כי מחר יורדים לאילת!!!!! [אמאלה, באתי לרשום |כבוד|] ואמממ מה? אה. ישנתי חרא. ולא עשיתי כלום היום. ובערב אני הולכת לעזריאלי לאכול ולקנות משקפי שמש :]
D Dawson girl New member 15/4/06 #11 הממ קמתי בעשר, ראיתי הרבה טלויזיה האמת שלא עשיתי כלום היום עוד מעט אני הולכת לחברה
D Dawson girl New member 15/4/06 #12 אה! ואמנם אין פז''מולדת אבל יש חודשיים רשיון (לא שזה מה שיעשה אותי נהגת נורמלית)
L Liza1987 New member 15/4/06 #14 יום נהדר לכולם.. ../images/Emo24.gif.. חוזרת לצבא אוטוטו.. ביי ביי.. עוד כמה שבועות אחזור..
J JMSixfeetsmall New member 16/4/06 #27 אממ ../images/Emo13.gif אבא העיר אותי ב5 בבוקר והלכנו לטוס מעל שדות של נוריות או איך שקוראים לזה, היה מוי כיף. חזרנו הביתה, המשכתי לישון... ב5 נסעתי לעבודה וחזרתי עכשיו... וזהו.
אממ ../images/Emo13.gif אבא העיר אותי ב5 בבוקר והלכנו לטוס מעל שדות של נוריות או איך שקוראים לזה, היה מוי כיף. חזרנו הביתה, המשכתי לישון... ב5 נסעתי לעבודה וחזרתי עכשיו... וזהו.