15.02.07

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifחופשחופש [:

יומטוב לכולם!

belabula

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo68.gif../images/Emo66.gif

ושוב.. לא היה לי כוח לקום הבוקר אז נשארתי אצל חבר שלי והוא בעבודה
בא לי לעשות משהו גדול לפני הגיוס ואני לא יודעת מה.. לא בא לי להעביר את הימים האחרונים סתם בבית... אני חייבת לעשות משהו!

כמעטטטטטטטטט

לאאאאא בשבילי זה כבר סופ"ש אני בבית!!! ואני לא סתם בבית אני לא נסעתי באוטובוס אני נסעתי באוטו ולא סתם אוטו אלא האוטו של אמא וישנתי כל הדרךךך
טוב ממש התגעגעתי...לפחות אני רואה את הודי מספיק פעמים...

jenngirl

New member
[:../images/Emo82.gif

פעם אחת בחודש זה לא נקרא לראות אותי מספיק. את עוד איכשהו יכולה לבוא לבקר אותי,לי קשה לבקר אותך כי אין לי מושג מתי את עובדת ובד"כ משחררים אותי דקה לפני שהאוטובוס שלי מגיע[פעם בשעה|: ]. אני עובדת כמעט כל יום ובבקרים עד הצהריים[4,5]. אבל בקיצור,טוב לראות אותך

SuGaRBabe1

New member
הכי כיף בסיס סגור :)

במיוחד שאת בגדוד עם חבר'ה איכותיים :) אוף.. גם אני רוצה גדוד!

jenngirl

New member
איזה יום משוגע../images/Emo82.gif

היה לי טסט ראשון היום[נכשלתי]. היה יום כזה ארוך,הגעתי לאן שאני צריכה להגיע ב-10 בבוקר והייתי שם עד 2 וחצי,הדבר הטוב שיצא זה שהכרתי חברה חדשה שמסתבר שלמדה בבי"ס מטר ממני ובחיים לא ראיתי אותה. שתינו נכשלנו ומתנו מרעב[לא אכלנו מ-8 בבוקר עד 4],אז נסענו למרכזית ואכלנו סיניP: הראש שלי מתפוצץ כבר מאיזה 1 בצהריים|: ממש הייתי בלחץ לפני הטסט...הטסטר היה מניאק,בחיי שנהגתי בסדר. [הוא בלם,אבל מה הקטע,בלם יחד איתי!!!כוסעמקקקקק]. אח"כ במרכזית ראיתי אנשים מהשכבה,ממש ביום לא טוב.לא רק שנכשלתי בטסט,עכשיו הייתי צריכה לראות אותם ולראות את היחס הכזה מגעיל של מישהי מהשכבה שלי.חתיכת חוצפנית איך היא התייחסה אליי.לא מבינה בכלל איך היא קיבלה את התפקיד שלה. [אבל ראיתי את אסף!זוכרים את אסף?משמיניסטים?!
] העיקר שאני בבית ועברתי את היום...ולא נראה לי שאני אצא למרות שאני אוהבת לצאת בחמישי לעיר,אבל נורא גשום וקר ואין לי כוח.

shiran™

New member
OMG

אסף!!!!!! בדיוק היום בעזריאלי אמרתי למורן שנזכרתי בו ואני מתגעגעת אליו. הודי!
את כבר יודעת שזה באמת לא נורא... טסט ראשון טסט שני העיקר שבסוף יהיה לך רישיון ותנהגי טוב. את אומרת שהוא בלם אבל לא חיכית לתשובה מהמורה שלך? אולי יש עוד סיכוי קטנטן? בכל מקרה בהצלחה (בהמשך). ותתחדשי על החברה

jenngirl

New member
D:../images/Emo82.gif

העיקר שיהיה לי רישיון...זה העיקר. ואין סיכוי,אני כבר יודעת שנכשלתי[גם התקשרתי אליה אחרי זה.מניאק על מה הוא הכשיל אותי|: ]. תודה

danzk

New member
אמרתי לך כבר

זה לא נורא הטסט. אלו היו טעויות שאי אפשר להעביר אותם אבל לא נורא. יום יבוא ואת תנהגי עם אחותך לבד

shiran™

New member
כל הפורום ככזמש"א אחד גדול

ככזמש"א - ככזמש"א יבגני - ככזמש"א הודי - ככזמש"א כל הנ"ל אמרו שיש מצב שיבואו למפגש ולא באו. הראשון - בשבילו נקבע התאריך במיוחד. אבל לא נורא. היה מאוד מאוד נחמד. מי היה? מפגש מצומצם ואיכותי כמובן - סהר, מורן, ענבל, אני ושלומי!!! גם חברים של שלומי היו קצת ואחי גם הגיע לכמה דק'.. הוא מכיר כבר את רוב חברי הפורום
וקיבלתי ממנו גרביים מגניבות עם אצבעות! וקניתי דיסק של בקסטריט! ואכלתי בעגבניה
היה כיף. כולם מותק!

shiran™

New member
אה וכמובןןןןןן - עבדתי.

אנשים מתחילים כבר להיפרד ממני.. "את חברה שלנו איך את עוזבת.. תבואי עם מדים ונשק.." הבוס שלי אומר: אני אשן טוב בלילה כי את תשמרי עליי
עוד יומיים למניאק (במילותיו המדויקות של הבוס).

למעלה