15 יום

15 יום

15 יום 15 יום עברו מאז שיצא מנהיגי העולם ואני שואל.................... איפה העיברייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייית?

סבלנות

שמעת על המילה הזאת? ערן לא חייב לך כלום, ואתה לא משלם על המשחק כלום. אז חכה בסלנות ואל תבוא בטענות

בונאה

מה עשית אותי כפוי טובה מה אתה משחק אותה טלית שכולה לבן אה? לא אמרתי שמישהו חייב לי משהו רק שאלתי איפה העיברית ומה איתה אסור?

כל אחד פה שואל כל שניה

איפה העברית ואיפה העברית תלמד לקרוא שרשורים של אחרים! אז אסור לשאול יותר מדי זה כבר מעצבן

חביבי

כשתיהיה מנהל פה רק אז אולי אולי אולי תקבע מה מותר לי לרשום ומה אסור לי לרשום עד אז אל תטיף לי ואל תגיד לי מה לשאול ומה לא לשאול זה מעצבן אותך תתעצבן בשקט אני מסוקרן וזכותי המלאה לשאול בישביל זה יש פורום וגם אם יש 48948484848448 דיונים על זה כול עוד אתה לא המנהלל פה אז אתה לא תגיד לי מה ואיך לרשום הבנת אותי? שלום ותודה

bendelac

New member
צודק אבל (מנהלים כנסו)

עצה למנהלים: אפשר לרשום את זה בהודעה ולנעוץ אותה ככה היא תופיע למעלה למשל שלושה ימים.

OFERBSH

New member
אחי אומרים

אומרים "טלית שכולה תחלת" לא "טלית שכולה לבן" תןדה רבה עופר

אם כבר אתה בא בתיקונים

רושמים תכלת

חחחח יחתיכת ילד מיסכן תירגע ומהר

אתה לא מכיר אותי עדיף שתישתוק אתה מבין ילד כפות

Nirrr212

New member
../images/Emo31.gif חוצפן

עד לפה! לא מעניין אותי אם יש לך את הזכות המלאה לשאול מה שבא לך פה! ערן לא יענה לך כי הוא כבר ענה על אותה שאלה כבר #000000 פעם! תגיד תודה ותסתפק במה שיש! הוא הבטיח להוציא בקרוב את הגרסה העברית, אז תחכה בסבלנות!

למעלה