15 הפריות תוך 20 ביציות

מצב
הנושא נעול.
15 הפריות תוך 20 ביציות

15 הפריות תוך 20 ביציות
אז למה ההרגשה קצת עקומה? פעם שעברה היה 28 הפריות מתוך 32 עם היפר חזק. בתוך תוכי אני יודעת שעכשיו זה מוצלח יותר מפעם קודמת
ואם כבר אני פה הייתי רוצה שתתיחסו לשאלה ששאלה כאן

מקווה שבברגשה שלך סתם

15 הפריות תוך 20 ביציות
אז למה ההרגשה קצת עקומה? פעם שעברה היה 28 הפריות מתוך 32 עם היפר חזק. בתוך תוכי אני יודעת שעכשיו זה מוצלח יותר מפעם קודמת
מקווה שבברגשה שלך סתם
עקומה... ושההריון יהיה יותר ישר... אני חושבת שאנחנו תמיד מכינות את עצמנו לכישלון כדי לא להתאכזב שוב ושוב ומכאן באה ההרגשה ה"עקומה". סך הכל 15 הפריות זה נראה לי יפה מאוד, מה שאת צריכה זה רק אחד קטנטן, אולי אפילו שניים. אז אם תקשיבי טוב טוב תוכלי לשמוע את העובר שלך קורא לך מהמעבדה הוא כבר רוצה את אמא... רק בשורות טובות אני של נטע-שנתנה לי חיבוק ונשיקה ונכנסה לגן ללא דמעות...מי אמר שאין רגעים של אושר.

זה נהדר ../images/Emo70.gif

15 הפריות תוך 20 ביציות
זה נהדר

ובאמת כל מה שצריך זה רק אחד... ולא לאבד אופטימיות... תמיד להאמין שבהפריה הזו מחכה ההריון...

anguly

New member
שרה - זו תוצאה מצויינת!

15 הפריות תוך 20 ביציות
שרה - זו תוצאה מצויינת!
מחזיקה לך אצבעות - חזק חזק - הפעם אנחנו מצליחות ועוזבות את המחלקה עם תינוק/ת בידיים! וגם רציתי להגיד שאת מקסימה מקסימה - עשית לי את הבוקר עם הבלון שהשארת לי! כולם הסתכלו עלי כמו על ילדה בת 3 - ילדה בת 34 עם
וחיוך גדול על הפנים.

עמית@

New member
זה מעולה.

15 הפריות תוך 20 ביציות
זה מעולה.
אצלנו אחוזי ההפרייה נמוכים הרבה הרבה יותר, יהיו עוד מוקפאים, ויהיה גם תינוק

יופי של אחוזים

15 הפריות תוך 20 ביציות
יופי של אחוזים
מחזיקה אצבעות לעוברים.

נשמע מצוין!

15 הפריות תוך 20 ביציות
נשמע מצוין!
שימשיך ככה ונשמע על עוברים יפים והריון יפה, קל וארוך. ולגבי שאלתך: אני מוכרחה להגיד שאני חושבת על זה הרבה לאחרונה. אני רואה הרבה הבדלים בין ענת, שגדלה לבד, ובין חבריה. אני לגמרי לא עוטפת אותה בצמר גפן והיא לא מסתובבת עם פתק שכתוב עליו "ילדת מבחנה". אבל אני רואה כל הזמן את הצורך שלה לחפש ילדים למשחק, ולארח ילדים בבית. מאידך - היא לא כל כך רגילה להתחלק בדברים שלה. מכיוון שבבית היא רק עם הורים, אנחנו משמשים עבורה בכל הפונקציות, וכל תשומת הלב היא עליה, לטוב ולרע. לפני שנה נפגשנו פעם אחת עם היועצת של הגן, בקשר לבעיה מסוימת שנפתרה בינתיים. היועצת שאלה אם יש לענת אחים. אמרנו שהיא היחידה. אחר כך חשבתי על זה, שזה ממש לא הגיוני שהיא לא ידעה את הפרט הזה מקודם. זה הרי מידע טריביאלי שמתקבל מהגן. היא כנראה רצתה שנפתח את הנושא ואנחנו לא שיתפנו פעולה... בקיצור, מקווה שהיא לא תישאר לבד עוד הרבה זמן. מחכה לרגע שהיא תוכל להתעלל באח/ות קטן...

Big Mama 1

New member
היי שרה ../images/Emo24.gif

15 הפריות תוך 20 ביציות
היי שרה

נשמע לי מעולה, 15 מתוך 20. מחזיקה אצבעות לתוצאה חיובית במהרה. סופשבוע רגוע...

liati7

New member
איזה יופי של הפריות

15 הפריות תוך 20 ביציות
איזה יופי של הפריות
מאחלת לך השתרשות של אחד קטן והריון ארוך ארוך. בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה