15 הדיברות!

tsachiho

New member
15 הדיברות!

1. המש"צ צודק 2. המש"צ תמיד צודק 3. המש"צ אף פעם לא טועה (ראה סעיפים 1 ו2) 4. המש"צ אינו ישן הוא עושה מדיטציה 5. המש"צ אינו מזיע הוא שותה החוצה 6. המש"צ אינו הולך לאיבוד הוא רק מחפש דרכים חדשות 7. המש"צ אינו זולל הוא רק מזין את עצמו 8. המש"צ אינו נופל הוא רק בודק את השטח מקרוב 9. המש"צ אינו נפצע הוא רק בודק את כוח הסבל שלו 10. המש"צ אינו עוצר בעליה הוא מחכה לשאר הקבוצה 11. המש"צ אינו מאחר כולם מקדימים 12. המש"צ אינו צועק הוא מדבר בקול רם 13. המש"צ אינו שוכח כלום הוא רק בודק את זכרונם של אחרים 14. המש"צ אינו שוכח שמות לכל הילדים קוראים שאול 15. המש"צ אינו חכם הוא פשוט ג.א.ו.ן!!

נכוווון!!!!!!!../images/Emo88.gif

אפילו אני מכירה את זה... זה כמו זה שמש"צ אחד, אחד מהמדריכים בקבוצה שלי - נפל למים.. אז הוא שילב ידיים ורגליים ואמר שהוא רק בודק את האבנים מקרוב.. זה היה מצחיק...
חוצמזה, שהיה איזור בנחל הזה שהלכנו בו (נראה לי שזה נחל כזיב) שבו פשוט כל החניכים נפלו אחד אחרי השני..
אתם רואים ילד הולך - נופל, אחריו עוד ילד שהולך נופל בדיוק באותו מקום.. זה היה כזה מצחיק!! הייתה גם ילדה אחת שלא מתאים לה ליפול לבד אז היא תפסה את מי שהלכה לפניה ורואים כזה את שתיהן נופלות עם הרגליים למעלה אחת אחרי השניה.. אני למזלי לא נפלי - אבל זה רק בגלל שהחזקתי בשיח קוצני (מאוט).. אז מצד אחד לא נרטבתי, אבל מצד שני כל היד שלי הייתה מחוררת מהקוצים... אוופפסס...אני חייבת לרוץ לבדוק מה שלום הפיצה בתנור...בה ביייי!!!!!!!

למעלה