15 בנובמבר

C T S

New member
15 בנובמבר

זה התאריך גיוס שלי. אני ממויין כבר גמה חודשים טובים מאז מאי למודיעין והייתי בכל התהליכים מהראיון ועד לתחקיר. התאריך הוא 15.11 שלפני גם היה ינואר ועוד דמה תאריכים. אין תשובה סופית מהמודיעין. מישהו יודע מה אומר התאריך הזה ולמה כזה הרבה זמן לוקח להם ואין תשובה עדיין?

C T S

New member
../images/Emo2.gifמשהו מוזר ששמתי לב אליו עכשיו!

בחודש אוגוסט הגיעו אליי 2 צווי גיוס. הראשון שהגיע היה 9.01.07 ויום או יומיים לאחר מכן.. לא זוכר בדיוק הגיע תאריך חדש שהוא 15.11.06. לי אמרו שמה שמגיע אחרון(התאריך) הוא זה שקובע. אבל עכשיו אני מסתכל על הצווי גיוס ורואה שהגיוס של 9.01.07 נכתב בתאריך 7.8 והגיע ראשון ולעומת זאת 15.11.06 נכתב בראש הדף 2.8 והוא בכל זאת הגיע שני לדואר. מה קובע?

מה שנשלח אחרון קובע ../images/Emo13.gif

הצבא לא אחראי לפשלות של הדוורים. בכל מקרה, גם ב-9 בינואר יש גיוס מודיעין לדעתי... ברוך הבא לגיוס ינואר 07! נכון שאתה משתוקק לבוא לקומונה שלנו
? communa.tapuz.co.il/january07 ציידת ראשים שכמותי...

C T S

New member
מוזר..

וכולם אמרו לי עוד חודש גיוס אההה
תכננתי הרבה דברים גם לפני בין הייתר לקרוע את התחת בעבודה. יש לי קד"צ לפני הגיוס גם אם אני אתקבל למודיעין. הצבא הזה..

C T S

New member
אה וגם באתר של עולים על מדים

רשום 9/01/07 מעניין איזה גיוס זה כי אין עדיין את התארכים ב'שבוז'.

גיוסים...

פקמ"ציות, משרד הביטחון, רכזי מתגייסים, מד"סים, מודיעין, אולי גחל"ת (??). יכול להיות שחלק מהדברים האלה כבר לא רלוונטים, למשל אני יודעת שהייתי אמורה להתגייס ב-9 לקורס מאבחנות פסיכוטכניות וזה נדחה קלות. הדברים האלה משתנים.

אז ככה

כעיקרון כל עוד לא קיבלת תשובה בקשר למיונים זה התאריך הכלל צה"לי שלך... אבל אני יודעת שיש גיוס מודיעין גדול בתאריך הזה אז יש תקווה. כעיקרון אני יודעת על חברים שלי שהתמיינו למודיעין והתאריך גיוס שלהם נקבע ככזה שיש בו גיוס מודיעין עוד לפני שהם קיבלו תשובה, בשלב המיונים. ככה שיכול להיות שאנשים שמתמיינים למודיעין מקבלים תאריך שיש בו גיוס מודיעין, ואם הם לא מתקבלים הם עדין מתגייסים בתאריך הזה אבל כחלק מהגיוס הכל"צ. חוץ מזה יש ב15/11 גם גיוסים של: מג"ב, גולני, קצונה יעודית-לוגיסטיקה, חיל הים, מורות חיילות, שב"כ, האמרים... אבל זה לא רלוונטי לגביך, סתם אם תרצה לדעת מי מתגייס איתך. בהצלחה!

למעלה