...

...

הטיוטריאל חזר. תודה לכל אלה ששלחו לי מיילז, תודה לכל אלה ששלחו לי מסרים, תודה לכל אלה שהביעו את דעתם כאן בפורום. היה לי ברור שאני אחזיר אותו היום, ואם לא היום, אז מחר. עשיתי את זה רק כדי שיהיה לכולם ברור שהטיוטריאל הזה הוא לא מובן מאליו, ואם אנשים כאן לא היו עובדים בשבילו-הוא לא היה קיים. שיהיה לכם ברור שבפעם הבאה שאני ארגיש ככה המדריך יימחק, והפעם לתמיד. וכמו שכתבתי שם, אני כותבת גם כאן-תלמדו להגיד תודה כשעושים לכם טובה. אוהבת תמיד
ענת. ~נ.ב~ דרושים: טיוטוריאלז הצללה בסיסית-פיינטשופ\פוטושופ. טיוטוריאל שיער בפוטושופ. טיוטוריאל שמלה בפוטושופ. וכל טיוטוריאל אחר שתכינו-יתקבל בברכה. באמת.

אני חושבת...

כן כן, אני חושבת, נכון שזאת הפתעה? סתאם סתאם.. מה שבאמת רציתי להגיד זה שאני חושבת שאני יכולה לתרגם טיוטוריאל לשיער בפוטושופ של מאפלון, או איך שלא כותבים את זה.. אני אישית משתמשת בטיוטוריאלים של מאפלון והם פשוט מעולים.. אה וד"א פוטושופ הרבה הרבה הרבה הרבה יותר שולט/קל/טוב/צבבי/טוב (כבר אמרתי?) - אל תמחק/י את המיותר - מפיינטשופ.. חי חי חי..
בראש..
יש לי מחר מבחן בהיסטוריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הצילו!!!!! הלפ -- איי ניד סומבודי-- הלללפפפ--
--

totsade

New member
אממ... ענת...../images/Emo80.gif

קודם כל זה באמת באמת מעולה שהטיוטוריאל חזר!
הוא באמת עזר לאנשים רבים פה! אני ינסה לעשות עוד טיוטוריאלים אבל שאלה לי אליך, למה סגרת אותו מההתחלה???

totsade

New member
וענת,../images/Emo80.gif

התחלתי ללמוד בניית אתרים אז אם את תרצי איזשהי עזרה (בעתיד!) אני יוכל לעזור לך לארגן את הטיוטוריאל וזה... כאילו אם לא תיהיה פה או משהו..

motib4

New member
../images/Emo45.gif

... אממ.. ואם מדברים על הטיוטוריאל... ערכתי את הטיפ של נגה (מקווה שזה בסדר, נגה). אני מצרף אותו כאן... בהודעה הבאה אני אצרף את הטיפ הקודם שלי שעוד לא נכנס, במקום שתתחילי לחפש אותו.
תוסיפי אם ומתי שאת רוצה.

כל הבנות ומוטי!../images/Emo124.gif

בפעם הבאה שאתם מכינים טיוטוריאל, תפקדו לפי הכללים הבאים:
צבע רקע-
לחצו מקש ימני ו-"העתק" על טיוטריאל באתר, מומלץ טיוטוריאל השיער האשון, כי לפיו עבדנו עד עכשיו, פותח את הצייר ולוחץ "הדבק", מסמן חתיכה קטנה מהטיוטריאל, שוב "העתק" ואז מדביקים את החתיכה בדף חדש, ומשתמשים בחתיכה הזו כמו פלטה, שלפי הצבע שלה עושים את צבע הרקע של הטיוטוריאל.
פונטים-
אריאל שחור מודגש. נקודה. בכותרת לא אכפת לי איזה גודל אבל שזה יהיה אריאל-שחור-מודגש. בשאר הטקסט זה אריאל 10 מודגש. שום פונט אחר לא מתקבל.
מתכונת-
מרובעים עם מסגרת בעובי 1 פיקסל שחורה, מילוי לבן. >>התמונה והטקסט ב-א-ו-ת-ו מרובע!!<< לכל שלב מרובע נפרד.
גודל-
בשום פנים ואופן אני לא רוצה לראות טיוטריאל גדול כל כך שצריך להשתמש בגלגלת לרוחב כדי לראות את כולו. עם אורך אין שום בעיה, אז אם אתם רואים שהטיוטריאל רחב מדי, תזיזו את הריבועים כך שיעמדו בטור, לא בשורה.
חתימת היוצר-
מעתה והלאה אם אתם רוצים שיידעו שאתם הכנתם את הטיוטוריאל, כתבו זאת עליו, אבל לא בכל ריבוע. יש שתי אפשרויות- 1. במשבצת האחרונה בה רואים את הדולי בשלמותה, אפשר לכתוב משהו בנוסח "נעשה ע"י (שם)". 2. הוספת מרובע קטנטן בו יהיה כתוב שם היוצר והניקניים שלו. שמכם לא יהיה גדול יותר מ-10. שמכם לא יהיה בצבע שונה משחור. שמכם לא יהיה בפונט שונה מאריאל. יש לשמור על המתכונת של יצירת הטיוטוריאל.
[URL='http://2'] מי שלא ישמור על חוקים אלו, הטיוטוריאל שלו לא ייעלה לאתר.[/URL]
אבל אולי, אולי אולי אולי, אם יהיה לי מצברוח, וזה יהיה טיוטריאל ממש חשוב, אני אשנה אותו למענכם.

motib4

New member
הפנמתי... ../images/Emo45.gif

את סגורה על גודל 10? לא עדיף 12?

סגורה לגאאאאאמרי...

ועכשיו אתה, מיסטר טוב במחשבים (
), אתה יכול לעשות לי את כל מה שכתבתי למעלה בדף, כדי שאני אשים את זה במדריך למי שרוצה להכין? תשים עם הכל, כולל ההדגשות והאייקונים, בפונט אריאל לבן, על רקע תכלת, כמו שאר העמודים במדריך... פלייייייייייייייייייזזזזזזזז....?

LeAnNe

New member
../images/Emo51.gif רבה שהחזרת את האתר

הוא ממש עזר לי להכין דוליז יפות יותר

ronit330

New member
סורי שאני לא מעודכנת אבל..

למה הוא נסגר??? מתי?? למה הרגשת איך?? למה אני לא מעודכנת? למה אני שואלת סתם שאלות? ולמה לא תחזירי אותו??????????????????????????? אל תסגרי אותו!!!!!!!!

למעלה