.

מיכהWR

New member
הללויה - הימאהה YZ250FX ניצח


 

המחשמל 64

New member
מנהל
האוזן שלי הקשיבה ושמעה דברים טובים

על ההונדה 250X .כלי מצוין ככלי שטח למי שלא מגרזן על הקצה.
ללא קשר למי שניצח.
 

DAN TAL

New member
לא שמבחנים זה איזה חותמת-על למשהו,אבל

זה שה-CRF X,כ 11 שנים לאחר יציאתו לשוק ו -8 שנים מעידכונו האחרון,נחשב בכלל,עדיין לרלוונטי,מעיד יותר מכל,על-כך שתכנון וביצוע נכונים,שווים חיי דגם ארוכים,וורסטיליות.

כל זה,בנוסף לאיכות חומרים גבוהה,מאפשרים ללא מעט אופנועים כאלו,מהשנתונים הראשונים,לשמש את בעליהם,ממש כפי שהיה כשהיו חדשים.
תמיד אפשר להחזיר להם את תחושת ה'אופנוע החדש' והם תמיד יהיו 'נכונים' בכל סגנון רכיבה שתבחר.

ד"א,די כמו הדגם אותו הם החליפו,ה XR-R.
 

המחשמל 64

New member
מנהל
מסכים בהחלט.אני מקשיב למבחן שמעתי את הדברים

והדבר שמשך את תשומת הלב היא העובדה שמדטבר באופנוע טוב מאד להגדת שטח. מצוין כרב משימתי.דווקא הביקורות הללו עליו משכו את תשומת ליבי. אבל יש נושא בלתי פתור במחשבתי לגבי ההונדה. לא פעם אחת שמעתי בהקשרים שונים על בעיית ראש בהקשר לשסתומים. צורך בהקפדה יתרה בנושא מרווחים וצורך בהקפדה בנושא. זאת העלתי כשאלה בהקשר לביצוע סקר תדיר למרווח דווקא במנוע היפני המקביל ב WR. אז מעניין אם יש דברים בגו' כנאמר לגבי שסתומי הנל' או?
 

DAN TAL

New member
גם ב WR250 החלפתי שסתומים.רק ששם זה חמישה

או שלושה והעבודה מהגיהנום.

לכל האופנועים המודרנים (עם שסתומי טיטניום) יש רגישות יתר בענין.
מחליפים לקיט SS טוב (PRO-X לדוגמה) והבעיה נעלמת.
למזלם של בעלי ה CRFים,העבודה על האופנוע הזה,קלה ונוחה, כמעט כמו עבודה על 125 דו"פ.
 

המחשמל 64

New member
מנהל
תודה על ההסבר דן.יחד עם זאת,אשאל שאלה

קצת אולי מתחכמת. במנועי ה WR יצא לי באופן אישי לבצע בדיקת מרווחים כל נאמר 60 שמ'. סדר גודל של סביב 2000-2500 קמ.בממצוע של נאמר 7000 קמ,לא יצא לכוון אותם,נמצאים בפליטה ובינקה באמצע טווח. בו ניקח את ההונדה המקביל לסך אותם נתוני עבודה,או רוכב,וקמ'/שמ' האם התוצאה תהיה זהה להבנתך בין שני סוגי המנוע או שההונדה דורש יותר שימת לב? ושסתומיו ידרשו כיון ביחס לנתונים אלה מוקדם מהיפני המקביל?.
 
נא לא לקשקש. כרמלי החליף לי שסתום ב20 דקות

בwr 2012 שלי היה שסתום פגום שהגיע מהמפעל. 20 דקות כאמור, השסתום הוחלף באחריות והאופנוע היה סגור. לא יודע לגבי ההונדה אבל בwr השסתומים מחזיקים 10 ו-20 אלף קילומטר בתנאי שמנקים פילטר. אתה מוזמן לדחוף לעצמך לאופנוע זבל תחליפי מברזל. אני, בבוא העת שם שסתומים מקוריים מטיטניום.
 
נא לא לקשקש. כרמלי החליף לי שסתום בעשרים דקות

ב-WR 2012 שהיה לי , הגיע האופנוע עם שסתום פגום מהמפעל שהרעיש. 20 דקות והאופנוע היה סגור.
לא יודע לגבי ההונדה אבל ביאמהה השסתומים מחזיקים 15-20 אלף קילומטר בלי בעייה בתנאי שמנקים פילטר אויר.
אתה יכול להכניס לאופנוע שלך איזה זבל תחילפי מברזל שתרצה.
אני, בבוא העת, שם שסתומים מקוריים מטיטניום. הם כבר הוכיחו את עצמם.
 

DAN TAL

New member
שמע.חוץ מזה שאתה לא מבין כלום ממה שאתה אומר,

אתה כאן הקשקשן.

1-אף אחד בעולם לא מחליף שסתום באופנוע הזה ב 20 דקות וב WR,העבודה מגעילה.
2-השסתומים ב WR הולכים,לא רק מלמטה,אלא גם מלמעלה.
הראש נשחק ואם אתה (סליחה לא אתה,כי אתה לא יודע לעשות כלום חוץ מלקשקש ולקלל),לא שם לב למרווח,או מחליף דסקיות מרווח בלי להבין למה,
אז הנועלים קופצים והשסתום צונח לבוכנה.


והנה שוב סיבה לצאת מהפורום הזה שוב.
המחשמל,תודה רבה לך,הדרך לדרדור הפורום מחדש פנויה.
 

המחשמל 64

New member
מנהל
דן הכל יהיה בסדר, תאמין לי הכל יסתדר.

לא יתדרדר , לא כל כך מהר, ואני בטוח גם שאון ולא רק הוא, לא היה רוצה בכך.
קצת להבנתי סוג של להתרגל לאחרת ,ולאחר העדרות ארוכה ,יסתדר.
שכחו מזה תמשיכו הלאה תוציאו עשן לבן כולכם בלי מילות תואר אישיות ברמז ולא במיישרין.
שבוע טוב.
 
נכון בדיוק בגלל זה הוחלף השסתום, הוא הלך מלמעלה

בגלל פגם בציפוי בראש ולא בשפתיים.
אם קשה או קל להחליף שסתום זה לא הנושא כאן.
אני אומר שזה קל כי בפעם ההיא זה נעשה לנגד עיני וזה לא נראה מאוד מסובך. הוא אומנם קילל המון כי גרמתי לו ללכלך את הידיים אבל הוא לא נראה לי מתאמץ מאוד.
דן, אתה האחרון שצריך לקחת ללב דברים שאני אומר בבוטות כי אני מאוד מסמפט אותך.
לא זו אף זו, 95% מהדברים אני גם רואה איתך עין בעין.
כך שממש לא מסתדר לי איך דווקא עם אחרון המועמדים ברשימה להתכסח איתם התכסחתי ראשון.
 
לי דווקא ברורה הדרך לדרדור הפורום, והיא לא קשורה לאון.

רוצה רמז למי היא כן קשורה ולמה?

בון וייאז'
 
אתה רוצה לתאר לי איך הפורום יראה כשאון יקבל הכשר

לפתוח את הפה כאהבת נפשו? הוא הרי לא פותח ג'ורה על הפלישטים והאמורים והפריזים והחיטים, את הג'ורה הוא פותח על מי מחברי הפורום שמתחשק לו.
אתה חושב שמי שהוא פתח עליו ג'ורה גם זכאי לפתור? או שהוא צריך לספוג ולשתוק?
&nbsp
בעצם, אתה לא צריך לתאר לי, אתה יכול לחפור בהיסטוריה של הפורום.
ריבים, קללות, איומים, כל אלה היו נחלת הפורום כשאון קיבל הכשר לפתוח את הפה כמעט ללא הגבלה.
וכל זה בשביל לשעשע את ההמון. ממך גז, לא ציפיתי לשמוע דבר כזה.
https://he.wikipedia.org/wiki/גלדיאטור
 

המחשמל 64

New member
מנהל
ההסטוריה של הפורום לגבי דיון כזה או אחר

כן גורה' לא גור'ה ממש לא רלוונטי.מה שהיה בעבר נחלת העבר.און כמו כל גולש,כאן מבחינתי כמנהל הפורום ברוך בבואו לגלוש כאן. אני לא מכיר אותו מהיום גם לא אותך מהיום ובעצם מכיר שכבה עבה של חברים.מה שאני בא ואומר ולא רק גם כותב שמה שהיה היה.יש תרבות דיון ויש מי שתפקידו לדאוג לסדר סביר בארגז החול פה בשטח. הכי חשוב שתשתנה,הגישה,התפיסה ובמיוחד הסטראוטיפ ועל מי מהגולשים כאן זה כולל את כווווולללללםםםם. הרי ברור שבמידה ודברים יגררו אני פשוט אבצע את חובתי.תוציאו מהראש שלכם וזו בקשה אישית שלי לא של דמות אחרת אלה שלי את הזכרונות הרעים למקום אחר,פשוט שחחרו אותם.שבאים לדיון עם דף נקי גם אם קשה קצת לעשות זאת אזי זה מה שיתן קרדיט ובטח אצלי ואצל כל אחד מהחברים כאן. אז בבקששששהההה מכולכם.
 
למעלה