:( הפוך ת"א תודה רבה היה ממש כיף למרות שקצת חששתי בהתחלה.. ומחר אולי אני ילך להפוך בשדרות:)
ר רזיאל א New member 30/12/14 #1 הפוך ת"א תודה רבה היה ממש כיף למרות שקצת חששתי בהתחלה.. ומחר אולי אני ילך להפוך בשדרות
Y Yelem תמיכה לנוער New member 30/12/14 #2 הפוך ת"א הי רזיאל, איזה כיף לשמוע שביקרת בהפוך ת"א שמחה שהיתה לך חוויה טובה. למה להפוך שדרות? אתה מהדרום או מהמרכז? רותם
הפוך ת"א הי רזיאל, איזה כיף לשמוע שביקרת בהפוך ת"א שמחה שהיתה לך חוויה טובה. למה להפוך שדרות? אתה מהדרום או מהמרכז? רותם
Y Yelem תמיכה לנוער New member 30/12/14 #4 איזה יופי איזה יופי, התגבשה לנו כאן חבורה מקסימה שגם כותבת בפורום וגם מגיעה להפוך ת"א גם ההפוך בשדרות מקסים. ממליצה בחום. רותם
איזה יופי איזה יופי, התגבשה לנו כאן חבורה מקסימה שגם כותבת בפורום וגם מגיעה להפוך ת"א גם ההפוך בשדרות מקסים. ממליצה בחום. רותם
Y Yelem תמיכה לנוער New member 30/12/14 #6 הפוך שדרות הפוך שדקות קצת שונה מהפוך ת"א, אבל גם שם יש צוות מקסים ואני בטוחה שיהיה לך נעים להגיע לשם, לשתף ולהיעזר פגשת היום את נעה בהפוך בת"א?
הפוך שדרות הפוך שדקות קצת שונה מהפוך ת"א, אבל גם שם יש צוות מקסים ואני בטוחה שיהיה לך נעים להגיע לשם, לשתף ולהיעזר פגשת היום את נעה בהפוך בת"א?
Y Yelem תמיכה לנוער New member 30/12/14 #9 הפוך שדרות לכל אחד מההפוכים יש אופי קצת אחר. תלך לשם ותספר לי איך זה מרגיש כולם דומים, אבל לכל אחד יש את הייחודיות שלו. רותם
הפוך שדרות לכל אחד מההפוכים יש אופי קצת אחר. תלך לשם ותספר לי איך זה מרגיש כולם דומים, אבל לכל אחד יש את הייחודיות שלו. רותם