........

טאלנה

New member
אנשים באים לפורומנו הצנוע! יש!!!

חחחח שלום איתי.. מה שלומך..? וברוך בואך לפורום הנכבד... חסהל´ה מותק... את כבר היית חברה בפורום, למה שינית ניק..? בכל אופן ברוך הבא גם לך... ורון.. ראיתי אותך אתמול... זו אפרת... אבל אני טאלנה... כאילו שיניתי שם... אז ברוך בואך לפורום גם... ובקצרה... ברוכים הבאים לכל המצטרפים... מקווה שתהנו..:) ואממ זהו..

תגובה....

איזה מניאקים אתם אני באתי לפורום כמו גדול עם הרבה מאוד מה להגיד על הלהקה של ג (נוקלייר פאק) ואתם כלום, דום דבר פשוט אנוכיים

DEATHRUCTION

New member
אני מצטער שלא מספקים פה את צרכיך

לך לפורום של סטיליסטים (אביב גפו או מוניקה סקס) או לפורום של ערסים! רובם שם לא אהבו את ההופעה שלנו בטח הם גם יתמכו בך.!

crovee

New member
"אני באתי לפורום כמו גדול"?

"באתי לפורום עם פה (מאוד) גדול" נשמע לי מתאים יותר...

ממש לא ... אני פשוט הראתי לכם

מה זה תרו מטאל ואתם פשוט פריקים ... ואי אפשר לשנות זאת

crovee

New member
וויני פול...?

יה, רייט... אם אתה קורא לעצמך ככה, אין לך זכות לדבר... שלא תבין לא נכון- אחת הלהקות האהובות עליי ביותר היא פנתרה- איתה התחלתי לשמוע מטאל- אבל בכל זאת... יחסית ללהקה צעירה נוקליר דיזיז היו מעולים. והייתם רוצים שתהיה לכם להקה כזאת בגיל כזה ובעיר כזאת.

טאלנה

New member
סליחה???

מה זאת אומרת אנחנו פריקים??? ואתה מתעלה על כולנו??? אז יש לי משהו להגיד לך... אתה לא..! וזה דבר ממש מסריח להגיד עכל אנשים שאתה ממש לא מכיר..!

איזה חור...

דבר ראשון-לגלעד-אני נורא אוהבת את אביב גפן ודווקא נהנתי מההופעה שלכם. דבר שני-להוא שמכיר את כולנו נורא נורא טוב, שמור ת´דיעות שלך לעצמך.

crovee

New member
אה... נכון, שכחנו.

איתך אסור להתעסק- אתה פריק קשוח, חסר רחמים ושומע אנדרגראונד... סליחה, לא יחזור על עצמו.

DEATHRUCTION

New member
הוא לא פריק! הוא ויקינג קשוח

מיערות נורווגיה החשוכים! הוא יוצא מביתו חמוש בגרזן ומגן לבזוז ולהרוס את אירופה! הוא קשוח ולובש רק עור לא מעובד! ויש לו מבט אימתני בפניו!

למעלה