1448 הודעות

Meytar 888

New member
../images/Emo6.gif עוד

צפרדע א' עושה: קווא צפרדע ב'עושה: קווא צפרדע ג' עושה: קווא קוואק יום אחד צפרדע א' יורה בצפרדע ג' צפרדע ב' אומר לצפרדע א': "תגיד אתה משוגע למה ירית בצפרדע ג'" צפרדע א' עונה: "הוא ידע יותר מידי"

Meytar 888

New member
../images/Emo3.gifעוד...

פרסי נוסע במונית מירושלים. פתאום הנהג מאבד את הבלמים בירידות של הקסטל. צועק לו הפרסי: עצור!! אומר לו הנהג: אני לא יכול!!! צועק הפרסי בחזרה: את המונה! עצור את המונה!

Meytar 888

New member
עוד...

איש אחד הולך לגמר גביע העולם בכדורגל. הוא מגיע למשחק ומתיישב במקומו. לאחר כמה דקות, טופח לו על השכם האיש שיושב מאחוריו ושואל: "המקום שלידך פנוי?" "כן, המקום פנוי לגמרי", עונה האיש. "מי זה יכול להיות האדם שיש לו מקום לגמר גביע העולם בכדורגל ולא מגיע למשחק?" שואל האיש מאחור. "במקרה זו אשתי, אבל היא נפטרה". עונה האיש, אף פעם לא פספסנו משחק גמר מאז שהתחתנו. אני משתתף בצערך, עונה האדם שמאחור... האם לא יכולת למצוא חבר, שכן או קרוב משפחה שיבוא איתך למשחק במקום אשתך?" "לא", מניד האיש בראשו, "כולם בהלוויה".

Meytar 888

New member
בדיחת קרש...

שאלה: מה אומר הסוס לעגלה? תשובה: "תודי שאני מושך אותך"...

Meytar 888

New member
אחת טובה...

גבר בתרדמת שוכב בבית החולים חודשיים, כשכל הזמן הזה אשתו יושבת לצדו ומתפללת שיקיץ. פתאום הוא מתעורר ומסמן לה להתקרב. "את יודעת מה, היית לצדי כל הזמן. כשפיטרו אותי היית שם לתמוך בי. כשהעסק שהקמתי פשט רגל נשארת לצדי לחזק אותי. כשירו בי ישבת ליד מיטתי כל הלילות. כשהפסדנו את הבית עדיין המשכת להאמין בי. את יודעת מה אני חושב?". "מה, יקירי?", שואלת האשה ברוך. "אני חושב שאת מביאה לי מזל נאחס".
אני אהבתי..

Meytar 888

New member
עוד...

יום בהיר אחד פונה ילד חרדי לאמו ושואל: "אמא נכון שאלוהים נותן לנו את המזון?" "נכון" ענתה אמו. "ונכון שאלוהים שומר עלינו?" "נכון" ענתה אמו. "ונכון שהחסידה מביאה את הילדים?" "נכון" ענתה אמו. "אז למה אנחנו מחזיקים את אבא?"

Meytar 888

New member
../images/Emo13.gif

ילד קניבל אומר לאמא שלו: "אמא, אני לא אוהב את סבא". אז האמא עונה לו: "אז תאכל רק את הצ'יפס"...

Meytar 888

New member
עוד..../images/Emo6.gif

עיוור ופיסח פוגשים האחד את השני. שואל העיוור: "איך הולך?" עונה הפיסח: "כמו שאתה רואה..."

הייתי בארתור והמינימונים../images/Emo70.gif

רן מדבב מדהים יצא לו שם קול ממש חמוד
לא מזהים בכלל שזה הוא

עוד בדיחה מצחיקה מאוד לדעתי../images/Emo6.gif

מורה באוניבריטה מבקש לכתוב חיבור ב-6 מילים עם הנושאים: סקס, דת ומסתורין. אחת התלמידות כותבת: "אלוהים ישמור, נכנסתי להריון, אבל ממי?"

למעלה