M Meytar 888 New member 30/12/06 #231 שבת שלום../images/Emo197.gif../images/Emo24.gif אין לי כבר מה לכתוב...
M Meytar 888 New member 30/12/06 #232 בדיחה! שחורה ובלונדינית הולכת ברחוב. השחורה אומרת לבלונדינית תראי הנה ציפור מתה!! הבלונדינית מסתכלת לשמיים ואומרת איפה איפהה?!?!
בדיחה! שחורה ובלונדינית הולכת ברחוב. השחורה אומרת לבלונדינית תראי הנה ציפור מתה!! הבלונדינית מסתכלת לשמיים ואומרת איפה איפהה?!?!
M Meytar 888 New member 30/12/06 #235 עוד אחת.... ילדה הלכה בכפר עם פר. הכומר של הכפר ניגש אליה ושאלה: "תגידי, לאן את הולכת עם הפר?". "אני מביאה אותו לפרה". הכומר לא רצה שהילדה תראה משהו שהיא לא צריכה לראות, אז הציע לה "אולי אני אעשה את זה במקום?". "לא, הפר צריך לעשות את זה בעצמו!".
עוד אחת.... ילדה הלכה בכפר עם פר. הכומר של הכפר ניגש אליה ושאלה: "תגידי, לאן את הולכת עם הפר?". "אני מביאה אותו לפרה". הכומר לא רצה שהילדה תראה משהו שהיא לא צריכה לראות, אז הציע לה "אולי אני אעשה את זה במקום?". "לא, הפר צריך לעשות את זה בעצמו!".
O o r t a l13 New member 30/12/06 #238 ../images/Emo19.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יפה ../images/Emo45.gif
M Meytar 888 New member 30/12/06 #237 עוד... שתי פרות עומדות באחו. פרה אחת אומרת לחברתה: "שמעת על הפרה המשוגעת?" אז השניה עונה לה: "כן, אבל איזה מזל שאנחנו ברווזות"
עוד... שתי פרות עומדות באחו. פרה אחת אומרת לחברתה: "שמעת על הפרה המשוגעת?" אז השניה עונה לה: "כן, אבל איזה מזל שאנחנו ברווזות"