אתה יכול לעזור לנו זה בסדר
O OoOסיונוששOoO New member 26/12/06 #72 אבא שלי הולך עכשיו לעזור לי בגאומטריה אני שונאת שהוא מסביר לי.. אבל הוא מסביר טוב ואין לי ברירה אחרת.. אז בהצלחה לי
אבא שלי הולך עכשיו לעזור לי בגאומטריה אני שונאת שהוא מסביר לי.. אבל הוא מסביר טוב ואין לי ברירה אחרת.. אז בהצלחה לי
ח ח נ ו ו ו ש New member 26/12/06 #73 גיליתי שמלבן זה קל פאק זה כל כך קללל!!! וטכניקות?! עוד יותר!! ופונקציות? אין מה לדברררר אעאעע אני אוהבת שקל לי חחח וזה לא קורה הרבה
גיליתי שמלבן זה קל פאק זה כל כך קללל!!! וטכניקות?! עוד יותר!! ופונקציות? אין מה לדברררר אעאעע אני אוהבת שקל לי חחח וזה לא קורה הרבה
ח ח נ ו ו ו ש New member 27/12/06 #100 מתמטיקה.. יש לי מחר מבחן אני כבר לומדת שבועיים למבחן המזדיין הזהה
O OoOסיונוששOoO New member 27/12/06 #92 אוקיי הלך דיי בסדר... הוא הסביר לי רק קצת מעבר למה שצריך.. אבל הבנתי סוף סוף
M Meytar 888 New member 27/12/06 #80 לילה טוב לכולם../images/Emo13.gifאני מתה מעייפות../images/Emo10.gif אל תפסיקו לכתוב הודעות כדי שנצליח במשימה!
לילה טוב לכולם../images/Emo13.gifאני מתה מעייפות../images/Emo10.gif אל תפסיקו לכתוב הודעות כדי שנצליח במשימה!