|144|

DoubleD

New member
|144| ../images/Emo70.gif

נתקלתי בכמה שמות של אמנים במסגרת המוזיקה השחורה ואני, לא עצלנית, ניסיתי לחקור ואין לי מספיק מידע (רק כמה אתרים ביפנית!) חשבתי אולי תוכלו להביא לי מידע בסיסי, למרות מה שאני יודעת.. let see if any of those rings any bells.. Kieth Sweat, bone thugs n harmony, Pharoah and Prince Po, Hakim and Tuffy, Tweet, Sonic Youth, Nore, Trick daddy... זהו בנתיים
... כל עצה תתקבל בברכה... Be GooD. |נשיכה|DouBle-D-

2PAC4EVER

New member
בקשר לדיסקוגרפי

את הולכת לOHHLA.COM שם יהיה לך ליריקס ושמות של הדיסקים של בון טאגס נור וטריק בקשר לטוויט וקית סוויט יש לך באמאזון מה שאני יודע על טוויט שהיא בת טיפוחיהם של מיסי וטיברלנד זמרת ר&B שהוציאה דיסק ראשון שדי הצליח באמריקה קית סוויט זמר ר&ב סול בון טאגס להקה שכעקרון מורכבת מ4 חברים לא נחשבים מסחרא והרבה כאן אוהבים אותם טריק דאדי חראפר ונור סתם טיפש עד כאן במבזק של ז´ק

DoubleD

New member
המבזק של ז´ק? (נוסטלגיה..ושישאר שם)

המממ... כן כן... את זה אני כבר יודעת
אני אנסה להיות יותר ספציפית, אם אפשר לקבל המלצות מהתנור (
) ו/או אתרים פחות כלליים, כי לא הצלחתי למצוא... חחחח.. סתם שאלה, למה "נור סתם טיפש" ?
מה? כבר לילה? |נשיכה|DouBle-D-

2PAC4EVER

New member
אני יכול להמליץ על שתי אתרים שאני

יכול לחשוב עליהם (במצבי) כרגע- SOHH.COM ALLMUSIC.COM אהה וגם בMTV.COM תמצאי מידע על כמה מהרשימה...

BiG D

New member
כן אה

רק כמה אתרים ביפנית על bone thugs n harmony חח

Ambitionz

New member
אוקיי, כמה המלצות

אז נתחיל בקית´ סווט, זמר מעולה לפי דעתי, ותיק, רק שהנושאים שהוא מדבר עליהם לא רבים במיוחד. בעיקר i love and and/or let´s get it on. כמה המלצות: nobody - שיר שקט ונחמד. twisted - לפי דעתי השיר הטוב ביותר שלו, קלאסיקה. אגב שני השירים מאותו אלבום, סלף טייטלד. i´ll trade remix אלו השירים שאני זוכר כרגע. יש לו עוד שיר שאני מאוד אוהב אבל אני לא זוכר את השם. יש לו הרבה שירים טובים אבל את אלו אני זוכר... Tweet, זמרת R&B/ניו סול פשוט מעולה. 9 שנים ניסתה לעשות את זה, וחשבה לא פעם להתאבד לפי דבריה. היא אומרת שבעצם מיסי הצילה אותי, כי לקחה אותה לשיר באלבום האחרון שלה וכך גילתה אותה והחתימה אותה. שירים מומלצים - כל האלבום. אלבום פשוט מדהים לפי דעתי. בכל זאת הנה כמה: My place Smoking cigarettes Best friend feat. bilal - לפי דעתי השיר היפה ביותר באלבום. פשוט מרגישים את השילוב בינה לבילאל. שניהם עושים את זה מהנשמה. Boogie 2nite - שיר קצבי, לפי דעתי יהיה הסינגל הבא שלה, ולפי דעתי גם יהיו לה 5 סינגלים כי באלבום ישנם 16 קטעים. הפקה מעולה, נו טוב בכל האלבום, אלו מיסי וטימבלנד :) Make ur move motel - רק היא והגיטרה אם אני זוכר נכון. "go to hell baby, coz i know i saw you going to a motel" עד כמה שאני זוכר :) call me - אה, זה בטח המון באמ טי וי, אני לא צריך להוסיף :) drunk אני מצטער בקשר לשירים שלא רשמתי כלום לגביהם, אני פשוט לא כל כך זוכר, שמעתי את האלבום בפעם אחרונה לפני שבוע וחצי בערך, ואני לא זוכר מספיק טוב כדי לתת עליהם ביקורת. אבל אני זוכר שהם מאוד טובים. אז הנה לגבי שניהם, אני בטוח שאחרים ידעו יותר טוב לגבי המלצות לאחרים.

DoubleD

New member
תודה רבההה ! |נשיכה|

עזרת לי! מלאך קיבל את כנפיו!
(<-טוב זה לא בדיוק מלאך, אבל זה הכי דומה...:) אתה תבורך ותגיע לגן עדן (
) ויחכו לך שם מלאאאאאאאן כוסיות!!
|כוסית|
שוב... תודה
BiAtch. |נשיכה|DouBle-D-

למעלה