144 ועדכונים.

doom23

New member
השיר בפרסומת של מחוץ לחוק

היי יש למישהוא מושג איך קוראים לשיר שיש בפרסומת של AXN למחוץ לחוק ? תודה

shaynstein

New member
על טבעי

שלום, הייתי רוצה לדעת מהו השיר שבו משתמשים בפרסומת של "על טבעי" ב-AXN, מישהו יודע? תודה :)

Witchcrafts

New member

yuls9

New member
חדשות מעולות

אני רוצה מאוד לראות את קשרים אפלים, כי קודם הצלחתי לתפוס רק חלקים מהסדרה. תודה!

rony143

New member
יש מצב

שתיקים באפילה תשודר שוב בערוץ, או שלפחות תענו על השאלה הזאת כי תמיד מתעלמים ממנה?

adili6

New member
הייי.. בקשר לסמולוויל..

לא ראיתי את הפרק האחרון ששודר מישהו יכול לומר מה היה?

slayer510

New member
תשובה

עונה 6 פרק 13- Crimson: לויס נחשפה לקריפטונייט אדום בעת שמרחה ליפסטיק שהכיל קריפטונייט זה על השפתיים שלה ונדלקה על קלארק ברגע הראשון שראתה אותו. בהשפעת הקריפטונייט, לויס נישקה את קלארק וכך גם קלארק נחשף לקריפטונייט והושפע ממנו. לאחר מכן, קלארק יוצא למסע הרס בחג האהבה. הוא מתעמת עם לקס וחוטף את לאנה במסיבת האירוסים שלהם. קלארק מודה בפני לאנה שהוא עדיין אוהב אותה וכך גם לאנה שמבטאת את זה בנשיקה. לקס מגיע לאסם ומתעמת עם קלארק. לקס מכוון אקדח לראשו של קלארק וקלארק דוחף אותו הצידה.לקס מרים מוט ברזל ותוקע אות לקלארק בבטן והמקל נעקם כתוצאה מהחוזק של קלארק. מרתה מגיעה עם קריפטונייט ירוק ומרגיעה את קלארק. לאנה ולקס עוזבים. בסוף הפרק, לאנה מתווכחת עם לקס על מה שקרה. כמו כן, לאנה פותחת את המגירה שלה ומסתכלת על מוט הברזל העקום ומתחילה לחשוד בקלארק ובכך הפרק נגמר. עוד בפרק: ג'ימי נפרד מקלואי. זה דווקא פרק מאוד יפה! חבל שפיספסת! אולי את רוצה הורדה של הפרק? אני אשמח לשלוח לך הורדה של הפרק עם תרגום בפרטי. תשלחי לי מסר אם את מעוניינת.

slayer510

New member
...

הנה הסיכום המלא של הפרק באנגלית: http://www.tv.com/smallville/crimson/episode/933320/recap.html

nataliek2

New member
שיר נושא של על טבעי

איך קוראים לשיר הנושא של על טבעי ומי שיר אותו?

טיאלק1

New member
אני אני אני אני יודע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני יודע מהו השיר השיר הוא I can feel it caming in the air tonight תחפש ביוט יוב אבל גם אני מאוד אהבתי את השיר!!!!!!

טיאלק1

New member
אני אני אני אני יודע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני יודע מהו השיר השיר הוא I can feel it caming in the air tonight תחפש ביוט יוב אבל גם אני מאוד אהבתי את השיר!!!!!!

doom23

New member
אף אחד לא יודע ?

מישהוא מהערוץ אולי יכול לבדוק ??

למעלה