נערה בטירוף
New member
יש לי יום חמישי מבחן, אבל אני לא מסוגלת להתרכז וללמוד. קשה לי עם המציאות במדינה הזאת, קשה לי עם הפחד במדינה הזאת. 3 בחורים יצאו הביתה מהלימודים שלהם ולא חזרו. מציאות מחרידה שבה אנחנו שומרים בבית חולים את אישתו של ראש הממשלה של המדינה שיורה עלינו טילים. החרדות שוב חוזרות. כל מי שטוען שתל אביב צריכה לקבל עוד טילים בשביל להבין מה עובר על תושבי הדרום מוזמן לבוא כל פעם שקורה משהו בדרום ולראות את החרדות שלי..ושל עוד אנשים שכמותי. אני עדיין קופצת מכל רעש של אופנוע.. עדיין לא ישנה כמו שצריך בלילה. הזיכרון של הטילים כאן מלווה אותי עד עכשיו. אני באמת לא יודעת איך תושבי הדרום מצליחים לשרוד שם, כי אני לא מצליחה. אבל אין ברירה.. כי ניסיתי לעזוב ונכשלתי. וכן ניסיתי רק בגלל שאני לא עומדת בחרדות האלו. וכן אני כאן מחוסר ברירה. משהו כשלעצמו קשה להתגבר עליו. אני לא עומדת בפחד הזה שיפול כאן טיל, או שאוטובוס יתפוצץ. אנחנו חיים במציאות מורכבת. אבל אני כל כך עייפה מהמציאות הזאת. כל כך עייפה מהסיוטים האלו על אוטובוסים מתפוצצים ואזעקות.. אני כל כך רוצה שיהיה כאן שקט. לא שקט של כמה חודשים.. לא שקט "עד הפעם הבאה" אלא שקט אמיתי. שיגרום לי להפסיק להסתכל כל פעם מי לידי.. שיפסיק לגרום לי להתעצבן על המאבטח שלא טרח לבדוק אותי..
נמאס לי לשבת מול ווינט וואלה ולקרוא על עוד אצעקה בדרום.. לקרוא על עוד טילים..כל כך עייפה מלחשוב "מתי זה שוב יגיע לכאן?"
ובעיקר כל כך רוצה כבר לעזוב את המדינה הזו. המדינה היפה שלי שכל כך מפחידה אותי