:)

ספיר002

New member
:)

לא יודעת אם פה זה המקום.אבל יש לי בעיה במין.שאני מגיעה למגע מיני עם חבר שלי מאוד קשה לי לגמור גם שאני מאוננת כל פעם שאני מרגישה שאני עומדת לגמור אני עוצרת וכך גם עוצרת אותו.אני לא חוויתי אורגזמה אפעם.ואני חושבת שכבר הגיע הזמן.אני לא יודעת באמת איך אפשר להשתחרר או מה אפשר לעשות שבאמת הגמירה תגיע.כי גם לו וגם לי זה מפריע.יש הצעות אולי מה לעשות? תודה

מצטער.
לא יכולתי להתאפק.

חופ שיה

New member
גם אני ממליצה לך לא לעצור כשאת

מאוננת לעצמך. תני לעצמך לפחות 30 דקות ומעלה של אוננות ורצוי בזמן שאת ממש חרמנית.
בזמן שאת מאוננת תפנטזי על דברים שמגרים אתך ותשתדלי להתרכז בתחושות שמגיעות בעקבות האוננות ובמחשבות על דברים שמגרים אותך.

לא ברור ממה שאת כותבת איך בדיוק את ובן זוגך מנסים לגרום לך להגיע לאורגזמה בזמן שאתם עושים סקס. האם זה על ידי זה שהוא מבצע עלייך מין אוראלי או אוננות ידנית (שילוב של השניים) או באמצעות חדירה בלבד?
יש שתי דרכים עיקריות להגיע לאורגזמה שאת עם בן זוגך:
1. לאונן לעצמך בזמן שהוא חודר אליך.
2. שהוא יבצע מין אוראלי וידני עליך ושיישלב לשון ואצבע/ות על דגדגן ואצבע/ות בנרתיק ו/או בחור האנאלי, אם את בעניין.גם פה צריך גירוי של לפחות 20 דקות ומעלה ובמיוחד לנשים שמתקשות או שמעולם לא הגיעו לאורגזמה בדרך הזו. השילוב של גירוי בשלושת המקומות האלו ביחד יכול להיות שילוב מנצח לאורגמה.

ככל שתתנסו יותר ביחד או את עם עצמך, כך יגדלו הסיכויים שלך להגיע לאורגזמה המיוחלת. ללא התמדה בתהליך, הגוף שלך לא יצליח ללמוד להגיע לאורגזמה מעצמו כי אם זה לא קרה עד עכשיו סימן שיש מעצורים שאת צריכה ללמוד לשחרר או שאת צריכה ללמד את הגוף שלך להגיע לאורגזמה. כך או כך, זה יקרה רק תוך כדי "תנועה".

בהצלחה.:)

ספיר002

New member
תודה

שאני עוצרת גם במהלך שהוא עושה לי דברים או שאני מאוננת אני פשוט עוצרת בחוסר שליטה.לא שאני בוחרת בזה אני פשוט מפסיקה גם אם אני מנסה שלא.
והבן זוג שלי גם עם הלשון גם שהוא מאונן לי ובחדירה הוא מנסה לגרום לי לגמור.אבל תמיד בשיא אני עוצרת אותו בחוסר שליטה כזאת,לא בכוונה.
ואני מנסה למנוע את זה את העצירה שלי.גם לו וגם לי זה מפריע.
אז תודה ואני אנסה ואנסה להיות יותר משוחררת:)

פופאפ

New member
איך מצליחים לא לעצור..

דמייני שאת נוסעת בלילה גשום לפניך צומת ריק והרמזור אדום.. מגביהה
אורות צופרת נותנת גאז ועוברת על החוק בחריקה.. במקום הגניחות
תעשי קולות של מנוע
או קטר

שתי כוס יין

זה יכול לעזור.
לבד- ויברטור יכול לעזור לך לעבור את הנקודה שאת מפסיקה.
עם בן הזוג- הוא יכול לקשור אותך ולא להפסיק בהסכמה

ספיר002

New member
עוד משהו..

קודם כל תודה שעניתם ודבר שני אני מחפשת דברים יותר מיוחדים לעשות כי שנינן עשינו ביחד מלא דברים ושנינו מחפשים מה אפשר לחדש ולשפר את המין שלנו שגם ככה הוא מצויין.פשוט שיהיה יותר מעניין בהתחלה חשבתי אולי שלישייה אבל פאדיחות אני עדיין לא גומרת חחח ואני מחפשת רעיונות ואין לי בעיה עם רעיונות חדשים.סתם כי מה רע לחדש.תודה :)

בואי תתחילי

מלחדש בלתת לעצמך להשתחרר ולגמור.
נשמע לי דבר מספיק חשוב כרגע- בטח יותר חשוב מתנוחה חדשה, צעצוע או שלישיה.

סקס זה לאהוב את עצמך ולהרגיש נוח עם הפרטנר שלך.

למעלה