14-7 בחברון...

Tolch

New member
14-7 בחברון...

חבר שלי סיים קורס מ"כים ביום שישי
(בשעה טובה!) אבל הוא חוזר מחר לבסיס לעשות עוד בוחן סמל וכואבת לו ממש הרגל (שברי מאמץ חוזרים..) אז שנינו מקווים שהוא יעבור... בכל מקרה, הוא חוזר לפלוגה שלו בתור מפקד. הם עושים 17-4 בחברון. הבנתי שזה גרוע אבל רציתי לשמוע אם מישהי הייתה במצב הזה ועד כמה זה יותר גרוע משו"ש כל סופ"ש שני...
ועוד שאלה, בתור מפקד... הוא לא אמור לקבל יציאות טובות יותר?

dandi99

New member
ממש ממש ממש לא

חבר שלי מפקד בשיריון והוא עושה 17-4 (טוב טכנית הוא עשה,מחר הוא מתחפש"ש). זה קשה אבל עוברים את זה...יש כאן עוד מישהי שחבר שלה עושה 17-4. פשוט מרכזים את כל שאר הדברים שהוא לא קשור אליהם לעשות בימים שהוא לא נמצא ושהוא כן נמצא נמצאים ביחד איתו (חוץ מהזמן שהוא צריך קצת לבד).

jelly10

New member
הלוואי עלי 17-4

אלינו זה ממש לא קבוע,אז לפעמים הוא באמת יוצא יותר אבל רוב הזמן-17,21,28

TanTanIM

New member
חבר שלי טכנית עושה 16-5

אבל עכשיו הוא סגר 18 ויוצא ל4 ימים ואחרי זה כנראה הוא יסגור 21. ככה שאני מחכה שזה יהיה נורמלי. אבל בסדר יש רגילות, חופשים, מסתדרים... העיקר לזכור שזה זמני ושאפשר להסתדר.... מה שכן אני כלכך מתגעגעת ל11-3 שהיו לו בטירונות \:

GrowingMadness

New member
חבר שלי עשה 17-4 בבית לחם, מספיק קרוב? ../images/Emo3.gif

מפקדים יוצאים עם החיילים שלהם. ואם כבר אז דווקא בגלל שהם מפקדים הם ישארו יותר. אם יש כמה מפקדים זה מתחלק ויש תורנות, נגיד יש כמה שנשארים עם החיילים וכמה שיוצאים הביתה. מזלטוב לחבר שלך ובהצלחה בהמשך!

dandi99

New member
זה תלוי.

אצל החבר שלי זה כל אחד יוצא עם המחלקה שלו אלא אם אם כן הוא קיבל ריתוק כמובן. מה שכן בשבתות שהוא היה עושה המפקדים היו עושים 8-8.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifדווקא לא נשמע כלכך גרוע.

אולי לא מתראים שבועיים שלמים.. אבל אחרכך יש שבוע שלם ביחד D: זה נשמע כמו אחלה יציאות :) זה לדעתי יותר טוב מ11-3 כי מה זה כבר לא לראות אותו עוד יומיים וחצי בשביל להיות איתו שבוע שלם?

GrowingMadness

New member
חחח מה את רצינית?

11-3 זה עדיף פי מיליון על 17-4. ועזבי מהקטע שלנו, תסתכלי על זה מהזווית שלהם..

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהיא כתבה 14-7!

חחחחח זה שבועיים בבסיס ושבוע שלם בבית.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהאאא שיט ><"

ואחרכך בפנים היא תיקנה... רק שאני קראתי את כל ההודעה ביום שהיא פרסמה אותה ואז הלכתי לישון... אחרכך קראתי רק את הכותרת ואמרתי לעצמי "טוב. כבר קראתי את ההודעה ואפשר להגיב" חחחחחחחחח וואי. יצאתי סתומה XD הלוואי 14-7...

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיש כל דבר.

שמעתי פעם אחת גם על 3 בבסיס 7 בבית חחחח ליגה D: אפשר גם 14 בבית ו21 בבסיס אם זה איזה מדריך קורסים אומשהו.. ניראה לי. הכל תלוי בחיל, בתפקיד, בת"ש, במיקום של הבסיס..

היי

שיהיה במזל טוב על הסיום קורס שלו ושיהיה לו בהצלחה! לגבי היציאות,חבר שלי גם עושה 17-4 ואני לא אגיד שזה קל,בהתחלה זה קשה להתרגל לזה כי הוא סוגר 2 שבתות אבל אחרי זה כבר מתרגלים ומה שממש מחזיק את הקשר זה הגעגועים והאהבה כמובן! אז לפי דעתי אין לך ממה לחשוש והכי חשוב שלא תשברי כי הכל עובר בסופו של דבר! /tapuzforum/images/Emo24.gif

ענבאך

New member
רק אם הוא מפקד מניאק../images/Emo3.gif

לרוב מפקדים עושים את אותן יציאות כמו החיילים שלהן...

למעלה