14.6

NYMets Man

New member
אני רואה

אבל אני מזהה את הקול שלהם... השדרן זה הרגיל שמשדר כל הזמן יכול להיות שזה פוקס וזה פשוט משודר באריזונה, אין לי מושג...

yanks rulez

New member
זה שידור של אריזונה

אולי לשדר יש קול דומה לג'ו באק אבל זה לא הוא. פוקס לא משדרים ברשת ארצית, רק בימי שבת.

WELL, אז אלה הרבה יותר מתונים מהאלה שראיתי...

האלה שראיתי התנהגו ממש כמו אוהדים.. לא היה להם שוווווווווווום INSIGHT וזה היה כמו לראות דרבי כש2 אוהדי הפועל צווחים לך באוזן כל המשחק. (בערך כמו שלמה שרף ומאיר איינשטיין..)

Homer Simpson

New member
אני יודע על מי אתה מדבר

ראיתי איזה משחק שלהם נגד בוסטון ב-Condensed, והם נשמעו די דומה למה שכתבת, אם כי בצורה יותר מתונה. בכל מקרה, אין על ה-Hawk של שיקאגו
.

זה נכון

למה הם של אריזונה? הם של פוקס. זה במקור השדרים של אריזונה? או שסתם כל דבר שהם אומרים על היאנקיז ולא נראה לך אומר שהם שדרים של אריזונה? לא יצא לי להקשיב.

yanks rulez

New member
של אריזונה. מרק גרייס ועוד איזה ליצן

דופקים לי דונאטס בשידור. ליצנים. אני ראיתי סייף, אבל לא כל כך אכפת. וגם באתר ש להיאנקיז ראו סייף וגם אמרו בשידור של יס שהיה סייף.

מהזווית של אריזונה ראית סייף?

אתה רואה את אותה זווית כמו שלנו? כי הוא חסם לגמרי את הפלייט והוציא אותו.

yanks rulez

New member
מה שאפשר לראות בשני השידורים

שמשפחת דרו אוהבת את היאנקיז.

yanks rulez

New member
לא, אני רואה רק בשידור של אריזונה.

פשוט מזפזפ בין המשחק לאנגליה-איטליה. ככה שיצא לי לראות את ההילוך החוזר פעם אחת וזה היה נראה סייף. עם ימין הוא פספס את הבאג ואז עם ברך שמאל אני חושב שהוא הגיע לפני שניידר.

Homer Simpson

New member
אם עוד פעם אחת...

הם חוזרים על הסיפור על איך מארק גרייס הלך לאיבוד בברונקס (מתי זה היה, ב-WS של 2001?) אני באמת לא אחראי למעשיי. חוץ מזה, איך הם שכחו את ג'ימי פוקס בתשובה לשאלת הטריויה? בכל מקרה, הם צדקו לגבי ג'יטר והבאנט שלו.

סטריפ

New member
שלי

אטלנטה - 50 נק בונוס: אטלנטה - טווינס 1. 4-2 2. אטלנטה 3. 1 4. 1 5. פחות

ג'יי די דרו, חובט הלידאוף שלכם.

הליינאפ של בוסטון היום. 1. J.D. Drew, RF 2. Dustin Pedroia, 2B 3. David Ortiz, DH 4. Manny Ramirez, LF 5. Kevin Youkilis, 1B 6. Mike Lowell, 3B 7. Jason Varitek, C 8. Coco Crisp, CF 9. Julio Lugo, SS לפחות ננצל את הOBP שלו.

yanks rulez

New member
לדעתי הליינאפ שלכם צריך להיראות כך

יוקיליס פדרויה אורטיז מנשה לואל ואריטק דרו לוגו קריספ

למעלה