) אם אני אעבור את הטירונות הזאת ואין הרבה סיכויים אני אהיה מנהלת רשת מחשוב במודיעין. יש לי כבר כומתה של מודיעין... מאוד קשה לי ורע לי ואני מתה לצאת משם כבר... אני מצוננת בטירוף, אין לי קול, אבל החום לא עולה. זה לא שווה להיות חולים בלי חום... אני מקווה שהוא יעלה עד יום שבת ואני אוציא עוד גימלים.. את הגימלים האלה קיבלתי על מים בברך... הקטע הוא שכמה שכולם מתאמצים להוציא גימלים אני אפילו לא חשבתי על זה. רק רציתי הפנייה לאורטופד
יהיה בסדר! אני מניח שהאריכו לכם אותה בגלל פסח, לא? תעברי אותה כמו גדולה, אולי יקח לך קצת זמן להסתגל אבל אח"כ הכל יסתדר! תנוחי בבית, ותחזרי כמה שיותר בריאה לבסיס. עד מתי הגימלים? איפה את הולכת לעבור קורס? בהצלחה!
הטירונות אמורה להיות שלושה שבועות שזה יוצא לפי פסח, אז אני לא יודעת מה הקשר. אני לא יודעת איפה הקורס. אתמול חזרתי הביתה עם מישהו מהבסיס והוא אמר שהאקסית שלו הייתה שם והוא חושב שהקורס הוא איפשהו בת"א. הוא גם אמר שהיה לה מאוד טוב שם... לפי מה שהבנתי מהרופא במצב שאני עכשיו אני לא יכולה לסיים את הטירונות. נחיה ונראה.