14.3

K e R e N18

New member
אוף!למה גשם למה?../images/Emo123.gif

איזה מרתיח זה! היום עבודה מ2 וחצי עד 9.. וזהו פחות או יותר
תהנו!יום נפלא

Gal isr

New member
דנה, תגידי לברכה שתיקח אותם

יותר לצפון ורחוק ממני בבקשה

jenngirl

New member
אתה לא מורשה להשתמש../images/Emo82.gif

במילה "ברכה" ועוד במובן הלא נכון!
והאמת דנה,אלו לא גשמי ברכה.זה רק גרם נזק לי ולגל.

danzk

New member
אבל מי זאת ברכה?

וגם בצפון ורחוק ממך יורד גשם ואפילו יותר צפונית ממני יורד שלג. אז אל נא התלונן. וחוץ מזה, למי אכפת שזה הרס לכם את התכנונים?

jenngirl

New member
יום חופש מהעבודה!../images/Emo82.gif

ישנתי בסביבות ה-9,10 שעות[לא ברצף] ואני עדיין עייפה. עוד מעט אני ואחותי הולכים לסבא וסבתא[: משם אנחנו נוסעים להופעה[
] וזהוP: מקווה לא להרדם.

belabula

New member
אני בבית!!!!

אחרי שבוע ארוך מאוד מאוד וקשה מאוד מאוד קיבלתי גימלים!!!
זה נראה כאילו לא הייתי פה שנה... אפילו הכלב שלי היה מופתע לראות אותי פתאום..

onix 88

New member
שלום שלום! ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

איפה את נמצאת? יודעת כבר מה התפקיד? בהצלחה בהמשך! תרגישי טוב!

belabula

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני עכשיו בטירונות במחנה 80 (חודש וחצי!!!
) אם אני אעבור את הטירונות הזאת ואין הרבה סיכויים אני אהיה מנהלת רשת מחשוב במודיעין. יש לי כבר כומתה של מודיעין... מאוד קשה לי ורע לי ואני מתה לצאת משם כבר... אני מצוננת בטירוף, אין לי קול, אבל החום לא עולה. זה לא שווה להיות חולים בלי חום... אני מקווה שהוא יעלה עד יום שבת ואני אוציא עוד גימלים.. את הגימלים האלה קיבלתי על מים בברך... הקטע הוא שכמה שכולם מתאמצים להוציא גימלים אני אפילו לא חשבתי על זה. רק רציתי הפנייה לאורטופד

onix 88

New member
נשמע תפקיד טוב! ובקשר לטירונות-

יהיה בסדר! אני מניח שהאריכו לכם אותה בגלל פסח, לא? תעברי אותה כמו גדולה, אולי יקח לך קצת זמן להסתגל אבל אח"כ הכל יסתדר! תנוחי בבית, ותחזרי כמה שיותר בריאה לבסיס. עד מתי הגימלים? איפה את הולכת לעבור קורס? בהצלחה!

belabula

New member
כן... "בגלל פסח"

הטירונות אמורה להיות שלושה שבועות שזה יוצא לפי פסח, אז אני לא יודעת מה הקשר. אני לא יודעת איפה הקורס. אתמול חזרתי הביתה עם מישהו מהבסיס והוא אמר שהאקסית שלו הייתה שם והוא חושב שהקורס הוא איפשהו בת"א. הוא גם אמר שהיה לה מאוד טוב שם... לפי מה שהבנתי מהרופא במצב שאני עכשיו אני לא יכולה לסיים את הטירונות. נחיה ונראה.

shiran™

New member
מחנה 80!!!

איזה פלוגה? מחלקה? אנחנו חייבות להתראות. תשלחי לי את הפלא שלך במסר ונדבר!!!! נתראה שם!

למעלה