14.3.06 פרק יומי.

../images/Emo27.gifשרשור פרק יומי-פרק 8../images/Emo37.gif

כל ההערות, התגובות, המחשבות, הדאגות וכו'-לכאן! לצערי אני לא אראה את הפרק עוד רבע שעה כי אני לא אהיה.... אבל אני אראה אותו ברבע לתשע..[מזללל] טוב, תהנוו!! וכל מה שלא קשור לכאן-לזרוק ל
צפייה נעימה,
שיר

Romibz

New member
פרק יפה

איזה מצחיקה הבת של הילה
לא ראיתי מההתחלה כי הגעתי הביתה בשש ועשרים אז ראיתי מהקטע שמשמיעם שיר של מאיה ברדיו היה משהו חשוב לפני זה

ילד רע 15

New member
מצויין, אבל כמה הערות..

1. לדעתי לא הקטע שהילה אומרת: "כי הוא טמבל.." על השאלה של ילדתה: "אז למה אבא הרביץ לך?", ממש לא מתאימה. 2. צוף כ"כ צפוי כשהוא מתעצבן, שזה מפריע. ישר ידעתי שהוא יגיד "כוס - אמק", אחרי שמאיה ניתקה לו בפרצוף. 3. בד"כ כשמוציאים שיר לרדיו - זה צריך לעבור דרך חברת תקליטים שתסכים לקבל אותו, והפעם הבנות הלכו לחפש חברה שתוכל להפיק רווחים, כנ"ל לבנות - ברגע הפריצה, ולמרבה ההפתעה - ללא ידיעה מוקדמת, פורסם השיר ברדיו - בהשמעת בכורה עולמית. מי עושה דבר כזה? זה עולה כסף! צריך חברת תקליטים שתיקח חסות!
וגם אם באמת יש חברה שלקחה על עצמה את הפרוייקט.. באולפן ההקלטות - למה הבנות הלכו לחפש סוכן?? בשביל מה?? וזה גם עולה כסף. הפצת שיר ללא ידיעה מוקדמת? הקטע הזה היה מאוד מאוד יפה, נוגע, מעלה חיוך על הפנים, אבל- א. זה מוקדם מידי. ב. זה לא אמין מהסיבות שציינתי למעלה. 4. אלי(נור)
הלכה ל"מונוקול" (עפ"י הלוגו - שאגב ממש מעפאן..), אז לאן בידיוק הלכה חלי?? כשהיא הלכה לאריק - לאולפן רדיו שלו - זה גם לא נמצא ב"מונוקול"? צריך תשובה! 5. למה צוף כזה מניאק?? ובמתח, הסוף שהיה היום: החיוך הזה שהוא דפק.. מה זה אומר? שהוא עומד לנצל אותן כמו את סער? או שהוא ה ולך לעשות אותן כוכבות גדולות וכך החגברה ל-א תפשוט רגל? מוזר. 6. היום שהתחילו, למה ההתחלה הייתה מהמקום שבו נעצרו חלי ואריק ביחד בבר? זה אמור להיות מהאיש ההוא שהחזיקתמונות של אלי(נור)
וצפה בתמונותיה.. זה ממש נראה כאילו לא היה להם הסבר לאיש הזה, ושאין בינתיים, המשך איתו.. , כנראה לא ידעו איך לצאת מזה מוזר

Dorushh 3

New member
אולי פשוט תהנה מהסדרה?!../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif

חח אז היו כמה פאשלות, כמה דברים שלא ברורים ובקרוב יתבהרו.. תראה אותה ותמעיט בתלונות

Dorushh 3

New member
וזה ברוח טובה כן?../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

לא בקטע של להעליב או משהו

ילד רע 15

New member
YES I KNOW, תודה על ההתייחסויות

של כולם - תודה שקראתם. חחח אבל כעיקרון זה בכלל לא הרס לי את הצפייה - לא חשבתי על זה בכלל.. פשוט סתם רציתי לכתוב בהתחלה הערה אחת.. קפצו לי כמה,אז גם שיניתי את הנושא

ShirUsh22

New member
חחח ראסמי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif

[אהבתי את הערה 4
באמת לא שמתי לב לזה
]

אורדיקי

New member
בקשר ל-3

אתה לא חייב חברת תקליטים שתסכים לתת לך חסות. אתה יכול להקליט מוזיקה בצורה עצמאית ואז לפרסם אותו איפה שאתה רק יכול וזה כולל לתת לתחנות רדיו (להזכיר לך את הוצאות הפקת הסינגל הן קיבלו כפרס). יש לי חבר עורך מוזיקלי באחד מתחנות הרדיו האזוריות ואין יום שהוא לא מקבל סינגלים ודיסקים בכל מיני צורות (וקורה שהוא שומע משהו ומתלהב ואז מנגן אותו). קח לדוגמה את יוני בלוך שפרסם את השירים שלו באתר אינטרנט ורק אז קיבל חסות מחברת תקליטים. זה יותר קל שיש חסות ואמצעים אבל זה יכול לבוא גם אחר כך ולא כל דבר צריך לעבור דרכם.

ילד רע 15

New member
OK, סבבה- הבנתי את זה..חח אבל

ההערה היא בעיקר לזה ש.. מן הסתם יוני בלוך מפרסם מרצונו ומרשותו את השירים. אבל אם הבנות לא מוכנות לפריצה? אז כן, אמנם הן חלקו את הסינגלים - אבל חלי התכוונה קודם שזה יעבור תהליך ואישורים (וטפסים..) עד שזה יגיע למקום שבו ישמיעו את זה, אבל להשמיע את זה באותו יום.. סתם ככה, בלי אישור. אבל בתכל'ס ככה שמחתי בשבילן שזה לא משנה - הסדרה מעבירה מצויין את המסרים!

אורדיקי

New member
פספסתי את שתי הדקות הראשונות

כן, יש משהו בזה. בד"כ סינגל צריך להיכנס לפלייליסט (זה לא ממש טפסים ואישורים אלא ועדה שמחליטה) אבל עורך מוזיקלי עם כח או שדרן פופולרי שמחליט על תוכן התוכנית שלו יכול להשמיע את השיר אם הוא מוצא חן בעיניו מבלי להתחשב בפלייליסט (שאגב עומד לעבור מן העולם לפי החלטת גלגל"צ) ונראה לי שזה המקרה כאן.

ילד רע 15

New member
../images/Emo45.gif זהו..."פלייליסט",מצאת את המילה

כן, כי לא את כולם מכניסים לרשימה. זה ה"אישור" שהתכוונתי אליו. נסכם ש.. מה שקרה בסדרה זאת אופציה, אבל עדיין תמוה בכל מקרה - לא ככה סתם לפרסם. רוב הסדרות גם כעיקרון עובדות על - "בידיוק בשנייה הזו הן שמעו.." זה לא כמו סדרה, שבידיוק האשה תופסת את הבעל והמאהבת מתנשקים בפעם ה- X, כאן זה פשוט פעם ראשונה,לא יודע..מוזר,אבל לא הפריע לי

אורדיקי

New member
ובקשר ל-4,5,6,1

1. יש לך רעיון יותר טוב? 4. לא, בד"כ תחנות רדיו לא נמצאות בחברת התקליטים. 5. כן, סביר להניח שזאת הכוונה. 6. סבלנות, אין שום חוק שצריך להתחיל בדיוק מאותו מקום. וההסבר לאיש ההוא עוד יגיע בהמשך.

ילד רע 15

New member
תשובות:

1. תאמיני לי, כן. 4. אוקיי, הבנתי. 5. "כן, זאת הכוונה" - לאיזו כוונה? לזה שהוא הולך לנצל אותן על חשבוניהן ולהרוויח או להפוך אותן לכוכבות? נראה לי האופצי הראשונה דווקא. הוא רע. 6. גם נכון.
על ההתייחסות.

למעלה