ברור שידעתי מתעסק בזה כל היום
M M r s J o n e s New member 14/2/06 #22 פפפפפפפ עוד יום עבודה הלך לעולמו. כואב לי כל הגוף בערך. צעקו על המנהל השנוא עליי ולא הייתי שם . ויאללה,שהשבוע הזה כבר יגמר.
פפפפפפפ עוד יום עבודה הלך לעולמו. כואב לי כל הגוף בערך. צעקו על המנהל השנוא עליי ולא הייתי שם . ויאללה,שהשבוע הזה כבר יגמר.
M miracle16 New member 15/2/06 #24 מה זה הכדורים האלה שם? בחיים לא ראיתי כדורים בצבע כחול מטאלי (אם אני רואה נכון) ואני יותר מבולגנת
I Infin1ty New member 15/2/06 #25 זה ADEX שכחתי להשים מדרסים בנעלי היציאה שלי ורצתי איתם לאוטובוס וכאב לי כמה ימים הגיד אכילס ברגל ימין...
זה ADEX שכחתי להשים מדרסים בנעלי היציאה שלי ורצתי איתם לאוטובוס וכאב לי כמה ימים הגיד אכילס ברגל ימין...
M miracle16 New member 15/2/06 #31 אה נו זה משכך כאבים רגיל.. תמיד אמרו לי שהוא לכאבי מחזור חחח אבל רוב המשכי כאבים היום הם איבופרופאן או איך שלא כותבים את זה בעברית
אה נו זה משכך כאבים רגיל.. תמיד אמרו לי שהוא לכאבי מחזור חחח אבל רוב המשכי כאבים היום הם איבופרופאן או איך שלא כותבים את זה בעברית
K keren007 New member 15/2/06 #30 מכונת גילוח כמו לאח שלי! זה נראה בול כמו השולחן שלו ]: (מבחינת החפצים)