ינון מגל תוקף את 12: "אומרים שבנו של סמוטריץ' לא נלחם - והוא בעזה. פשוט אולפן מופרע"
ינון מגל תוקף את 12: "אומרים שבנו של סמוטריץ' לא נלחם - והוא בעזה. פשוט אולפן מופרע"C14 | ערוץ החדשות של ישראל• הצטרפו אלינו עכשיו גם ב:אפליקציה ◄ https://on...
הבהרה: ערוץ 12 טועה בדיווח מדי פעם. זה קורה לכל ערוץ.![]()
ינון מגל תוקף את 12: "אומרים שבנו של סמוטריץ' לא נלחם - והוא בעזה. פשוט אולפן מופרע"
ינון מגל תוקף את 12: "אומרים שבנו של סמוטריץ' לא נלחם - והוא בעזה. פשוט אולפן מופרע"C14 | ערוץ החדשות של ישראל• הצטרפו אלינו עכשיו גם ב:אפליקציה ◄ https://on...youtube.com
אבל העובדות מוכיחות את ההפך.בוודאי שהוא ערוץ התרעלה
למה אתה מתעסק עם עובדות??אבל העובדות מוכיחות את ההפך.
12 מדברים על בניו של סמוטריץ שהם כביכול משתמטים מצה"ל
אך בפועל הבן שלו נפצע בלבנון.
אבל עזוב, אני בטח לא אצליח לשכנע אותך גם לא עם עובדות.
כי שטפו לכם כל כך את המוח, שכבר אין מה לעשות.![]()
אני משתגע, איך ציבור אשר רובו כזה אינטליגנטילמה אתה מתעסק עם עובדות??
לא מספיק לך שהר"לב אמרו משהו? הרי דיברהם זו תורה מסיני.
בגלל שהם אומרים שהם אינטילגנטים אתה קונה את זה?אני משתגע, איך ציבור אשר רובו כזה אינטליגנטי
שצורך בלי סוף תרבות, הם ברובם טייסים, רופאים, מהנדסים
אנשי שם וספרות, שירה ופואטיקה, אופרה, מוסיקה קלאסית..
הם המוחות שייצרו את כיפת ברזל וכל פרוייקט החץ ומערכת הלייזר..
איך דווקא הם הפכו להיות ציבור של זומבים שנדפק להם הראש.
אתה יודע מה החשש שלי..?
שכל המוחות הנשגבים האלה בסוף ימאס להם והם יברחו מהארץ
ואז אנחנו הבבונים הביביסטים נצטרך להילחם באויבים שלנו עם קשת וחץ.
אבל חץ, מעץ... לא...."חץ"3![]()
תגיד, אתה חייב לקלקל?בגלל שהם אומרים שהם אינטילגנטים אתה קונה את זה?
חלק לא קטן מהם הם ריבוצנקים, יעני פאלחים, איזה אינטיליגנציה?? של פרה?
הייה רגוע אלה שצועקים הם מתי מעט.. וחלק מאלה ימעו בקול תרועה רמה חזרו בקול ענות חלשה
ראשית לנשום עמוק ולהרגע, אין סיבה להשתגע. ורק בכדי לסבר את העין אציין שאותו " ציבור של זומבים ", לתפיסתך, סבור שה" זומבים " הם דווקא הציבור שאתה מייצג כאן. ואם ההנחה שלך לפיה מדובר בציבור אינטיליגנטי, צורך תרבות וספר, נכונה, אולי הצדק דווקא איתו. זה בכללי, אשר לילדיו של שר האוצר, מדובר במעידה של כתבת בערוץ 12, מעידה עליה התנצלה. להשליך ממעידה כזו על כלל תפיסת העולם של הערוץ דנן, זו דמגוגיה שיטחית ודי עלובה ומעידה יותר מכל על הקליינטים שצורכים אותה בתיאבון.אני משתגע, איך ציבור אשר רובו כזה אינטליגנטי
שצורך בלי סוף תרבות, הם ברובם טייסים, רופאים, מהנדסים
אנשי שם וספרות, שירה ופואטיקה, אופרה, מוסיקה קלאסית..
הם המוחות שייצרו את כיפת ברזל וכל פרוייקט החץ ומערכת הלייזר..
איך דווקא הם הפכו להיות ציבור של זומבים שנדפק להם הראש.
אתה יודע מה החשש שלי..?
שכל המוחות הנשגבים האלה בסוף ימאס להם והם יברחו מהארץ
ואז אנחנו הבבונים הביביסטים נצטרך להילחם באויבים שלנו עם קשת וחץ.
אבל חץ, מעץ... לא...."חץ"3![]()
אכן כתב ממוצע של ערוץ 14 לא יעדיף להפסיד בתביעת דיבה ולשלם קנס לא משנה באיזה סכום, העיקר לא להתנצל. הם עוד עמוק בקמפיין של בנט מ-2015 "מפסיקים להתנצל".ראשית לנשום עמוק ולהרגע, אין סיבה להשתגע. ורק בכדי לסבר את העין אציין שאותו " ציבור של זומבים ", לתפיסתך, סבור שה" זומבים " הם דווקא הציבור שאתה מייצג כאן. ואם ההנחה שלך לפיה מדובר בציבור אינטיליגנטי, צורך תרבות וספר, נכונה, אולי הצדק דווקא איתו. זה בכללי, אשר לילדיו של שר האוצר, מדובר במעידה של כתבת בערוץ 12, מעידה עליה התנצלה. להשליך ממעידה כזו על כלל תפיסת העולם של הערוץ דנן, זו דמגוגיה שיטחית ודי עלובה ומעידה יותר מכל על הקליינטים שצורכים אותה בתיאבון.
לדעתי ההתנצלות שלה שווה לת_ת.אדווה דדון התנצלה בפני סמוטריץ
![]()
אדווה דדון: "מבקשת להתנצל בפני סמוטריץ'" - וואלה סלבס
ההתנצלות הפומבית מגיעה לאחר פציעתו של בנו החייל בגבול לבנון, בעקבות אמירה של הכתבת שהטילה ספק במוטיבציה של בניו להתגייס לשירות משמעותי בצה"לcelebs.walla.co.il
אני לא זיהיתי פעם אחת שביבי הודה כשלא אמר אמת.לדעתי ההתנצלות שלה שווה לת_ת.
היא הייתה צריכה להתנצל לפני שסמוטריץ ג'וניור נפצע.
אממממאני לא זיהיתי פעם אחת שביבי הודה כשלא אמר אמת.
שים לב שזו לא התנצלות אישית אלה טעות שנעשתה
בנט מודה בזה כל הזמן, גם לפיד.. מה? לא?? מעניין..אני לא זיהיתי פעם אחת שביבי הודה כשלא אמר אמת.
מי שמודה שאמר משהו לא מדוייק נחשב בעיני
כמי שלוקח אחריות. אחריות הוא מושג שלא
מוכר אצל הביביסטים.
בוא ונבדוק את זה מדעית:בנט מודה בזה כל הזמן, גם לפיד.. מה? לא?? מעניין..
מרוב הפעמים שיאיר לפיד משקר כבר עשו עילו פינה בערוץ שמראים שכל פעם הוא אומר משהו אחד ואז אומר משהו אחר אם נתניהו עושה כזה הרבה דברים למה לא עושים לו פינה גם?בוא ונבדוק את זה מדעית:
בדקתי בגוגול
"נתניהו משקר" 1560 ידיעות בעיתונות
"בנט משקר" 319 ידיעות בעיתונות
"לפיד משקר" 194 ידיעות
ובאחוזים :
נתניהו 75%
בנט 15%
יאיר לפיד 10%
תנסה להביא לינק כדי להוכיח את הטענה המוזרה שלך.מרוב הפעמים שיאיר לפיד משקר כבר עשו עילו פינה בערוץ שמראים שכל פעם הוא אומר משהו אחד ואז אומר משהו אחר אם נתניהו עושה כזה הרבה דברים למה לא עושים לו פינה גם?
ואגב בקשתי מAI מה דעתו על הדיון וזה מה שהוא אמר על הדעה שלך: "כמות תוצאות בגוגל לא מעידה על "אמת מדעית" אלא על כמות האזכורים בתקשורת ובשיח ברשת. זהו כלי שמשקף נרטיב, לא בהכרח עובדות מוצקות, וזה מדגים איך כל צד משתמש בכלים "טכנולוגיים" כדי לבצר את עמדתו הקיימת"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.