13X03

Musi© Gi®l

New member
13X03

מה אני הראשונה שראיתי? מה זה לא אהבתי. יחסית ל2 הפרקים הקודמים-ממש הדרדרות. לדעתי זה די הורס כל הדמויות החדשות האלה. גם ככה קשה להתחבר לדמויות שנכנסו בעונות אחרונות, אז להביא עוד ? חבל. הסדרה מדרדרת.

ס ט ל נ ה

New member
../images/Emo58.gif

כמה דברים : 1.רק לי היה מוזר ש"אבא פרייזר" משחק דראג? (!!) 2. מה קפה מה? היא לפני חודש(!!!) התאלמנה!!!!! 3. מי הייתה הבחורה בהתחלה ועל איזה בחור מ-2004 היא דיברה עם קוב'ץ? 4. מה הקטע עם וויבר? מה הולך שם בדיוק? (מה תפקידה בכוח??) 5. למה זאת (אך קוראים לה? זאת עם ישו) מוכרת לי בתור אהבלה? 6. רק לי ניראה שדוד ג'סי לא השתנה מאז צער גידול בנות? (עוד עונה שתיים הוא מתחתן ונולדים לו תאומים) 7. לא בדיוק קשור אבל...עכשיו הבנתי למה דודה "אך-שלא-קוראים-לה" מ "סמרלאנד" מוכרת לי היא אישתו של דוד ג'סי. 8. לפחות הפרק הבא ניראה יותר מעניין- מזל :)

ERonny

New member
../images/Emo58.gif

5.התכוונת לזו - http://imdb.com/name/nm0005311/ ? אם כן,היא הייתה אהבלה בדוסון קריק

../images/Emo58.gif

נראה לי שהבחורה בהתחלה היא מ... מהמחלקה המשפטית של בית חולים או משהו כזה. בקיצור, בחור שיש לו עכשיו שיתוק בחצי גוף תובע את לוקה על רשלנות רפואית. וויבר היא עכשיו Attending, שזה מה שלוקה היה עד לא מזמן, ומה שעכשיו פראט ומוריס... שזה משהו כמו רופא שסיים את ההתמחות [residencay] שלו.

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gifS13E03 somebody to love

כמה קלישאות.. כמה פעמים אפשר לראות את העלילה הזאת של בני זוג הומוסקסואלים, אחד מהם חולה, המשפחה לא מבינה וכו' כמה פעמים אפשר לראות את הבחור החדש שלא מסכים עם האחראי ועושה מה שבראש שלו.. טימי חזר.. זוכרים אותו? הוא היה הפקיד בעונות הראשונות. מצחיק למה גייטס מתחיל עם נילה כשיש לו חברה? התינוק של אבי כבר בן כמה חודשים לפי איך שהוא נראה, אז זה אומר שנילה כבר אלמנה מספר חודשים. לא הבנתי מה ריי עשה לעזאזל. קארי-טוב לראות אותה אבל מה זאת התסרוקת הזאת. הופ-הנוצריה. יש מישהי שמעצבנת אותי יותר ממוריס.. לא חשבתי שזה אפשרי. התביעה נגד לוקה- זה המקרה מעונה 9 עם הבחור עם הסרטן שלוקה חשב שזה שפעת? כי אם לא אז על מה מדברים? בקיצר פרק בינוני.

DeepThoughts

New member
בקשר ל

קרטיס איימס (זה שתובע את לוקה), זאת לא דמות שהייתה כבר. את הדמות ישחק פורסט ויטקר בפרק שאחרי הבא. ד"א איפה יש פרומו?

cherryblossom

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט בינוני, עם סיפורים שכבר ראינו מיליון פעם. הם חודשו גם לעונה 14, מישהו יודע?

ס ט ל נ ה

New member
פרומואים

הפרומואים נימצאים באתר החדש שלהם (http://www.nbc.com/ER/) אבל הם לא קוראים לזה פרומו אלה- "Two-Minute Replay" שבסופם יש את הפרומו...

lightanddark

New member
זה לא אותו אחד

לא הראו את המקרה שהם דיברו עליו במקרה הזה הוא פישל עם פרוצדורה לא עם איבחון

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

היה דווקא נחמד מוריס בהתחלה היה מאוד משעשע ורג'י הזה או איך שלא קוראים לו נראה מוזר בלי הראסטות לא היה הרבה לובי :( חבל וזה תמיד מעצבן אותי שהם עושים קטעים כאלה הם מישהו גוסס ויש לו משפחה מטומטמת!! ג'ון מהוני היה מעולה אבל. דוד ג'סי. מה קורה פה? מי זאת? והילדה? ושייפסיק להפריע לריילה! וריי היה ממש מצחיק למרות שלא הראו אותו הרבה כל הקטע עם המסוק. התחלתי לחבב אותו הבלונדה הסתומה ההיא שיחקה עם וילמה בפריקים וגיקים וזה היה כזה ברור שאלכס ראה מה קרה!!!!! לא יכול להיות שהם פשוט ישכחו מזה. ורומנו החדש הוא מעצבן!!! בקיצור לא היה פרק מעולה אבל היה פרק אי.ארי ממוצע

DeepThoughts

New member
15 שניות

מאבי, נילה מוריס וג'ו על הספסל. תיכנסו ל flix.co.il ותחפשו וידיאו של DeepThoughts

נועה167

New member
חחח

קטע חמוד. עוד לא ראיתי את כל הפרק.. חסרים לי 5% אז היום אני מניחה שאראה.

נועה167

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

פרק לא משו :/ טוב , אחרי 2 פרקים מעולים באמת דיי צפוי שתהיה ירידה.. מקווה שישתפר! התינוק, יענו בייבי ג'ו ענקקק כנראה עבר כמה זמן.. והיה צפוי שאלכס ראה שהיא ירתה בסטיב.... אה ומה נסגר עם "רומנו" החדש? היו צריכים לחשוב על דמות אחרת... זה סתם נראה חיקוי גרוע.

lightanddark

New member
הפרק הזה כאילו התחיל את העונה

כי שני הקודמים היו בתקופה שאבי ילדה וכמה שבועות אחרי (מאי) ועכשיו הם חזרו לתקופה האמיתית שזה סוף ספטמבר

למעלה