13th floor elevators

sundhri

New member
13th floor elevators

האם תוכלו לתת לי מעט מידע על הלהקה הזאת והכי חשוב--דיסקוגרפיה ובעצם הכי-הכי-הכי חשוב: המלצה על דיסק שלהם תודה רבה מראש :) חג שמייח!

zamibc

New member
חלה טעות בהודעה...../images/Emo60.gif

אתה שואל בפורום
בעוד המקום הנכון להרכב זה הוא בפורום
/
/
/
. בכל מקרה מדובר בלהקה טובה שהוציאה אלבום נהדר שעונה לשם the psichodalic sound of the 13th floor elevators (יש מצב שיש לי מליון שגיאות כתיב)

zamibc

New member
מצטער שוב... תקנתי לפי ההודעה של חר

מר חרדל בכלל בלי לבדוק.. לא משנה הבנת את הרעיון.

Mr Mustard

New member
אני לא חושב שזה הפורום הנכון,

הלהקה שאתה מדבר עליה היא יותר בכיוון של פסיכדליה-ג'אראז'. בכל זאת, הקונסנסוס הוא על The Psychadelic Sounds of the 13th floor elevators, שהוא האלבום הראשון שלהם שנחשב ע"פ רבים ל"אלבום הפסיכדלי הראשון". תנסה בפורום "אגדות רוק" או "תרבות פסיכדלית", שם תוכל למצוא הרבה יותר מידע.

Mr Mustard

New member
אוקיי, המון טעויות היו פה, גם מצידי

האלבום יצא ב1966, ואת המילה פסיכולי בשם האלבום כותבים Psychedelic (לא עם a כמו שאני כתבתי). ואם גם כאן טעיתי, בבקשה תהרגו אותי.

טעות. כמו שאמרו אחרים.

13th floor elevators היו להקת רוק-פסיכודלי\גאראג'-רוק. הוציאו ב64 נדמה לי את The psydelhelic sound of the(13th floor elevator) הם לדעתי ממש שונים מפרוגרסיב רוק, הם יותר פשוטים. כדי לך לשאול בפורום אגדות רוק, תרבות פסיכודליה, אולי אפילו בפורום פאנק, אני לא אתפלא אם יכירו אותם שם(השורשים של הפאנק נמצאים בלהקות כמו 13th floor elevators)

האלבום אכן יצא ב-66

ואגב לא רק הצלילים הפסיכדליים מומלץ (שהוא קלאסיקה בפני עצמו), אלא גם EASTER EVERYWHERE השני, אלבום מצויין, יודע מה אולי אפילו כדי להתחיל עם השני.

למעלה