$%^^#

oggi2

New member
$%^^#

רק כי לא מנבלים את הפה בערב שבת.
אז עכשיו פיתחתי משהו בכף הרגל, אי שם בואכה כריות האצבעות (קדמת הפלנטר פסייה?)
זה התחיל לפני שבוע וקצת, אולי קצת אימונים לא מתאימים ועצימים מדי, מדרסים שחוקים ממה שהמדרסנית התכוונה שארוץ איתם, והופ.
אז שבוע לא רצתי, לא הלכתי לטרי' אשקלון (כמובן שהחלטתי על זה מאוחר מדי מכדי לקבל החזר), כדורי טניס, בקבוק קרח קפוא, מתיחות וגם טיפול תרופתי -לא ממש עזור.
זה שם , אתמול רצתי- בלי הרבה שינוי, לפה או לפה, גם ברכיבה לא מפריע.
אז שוב הפסקה, נראה מה יהיה לפיזיו' לומר בלי לעשוק אותי.
קצת נשבר מהרוטינה הזו, בעיקר כשסביבי כולם רצים ומרביצים מרחקים ומירוצים בלי הפסק.

susieada

New member
בין הכאב לתסכול...

מנה שלמה של קושי - קושי גופני וקושי מנטאלי - לחוות את ה"אין שינוי לפה או לפה", לחוות את המשבר ש"כולם" סביבך רצים ומרביצים מרחקים ומירוצים בלי הפסק. קשה.
בין כל הטיפולים אני מקווה שימצא את הצירוף המנצח שיביא לך שיקום מהיר כאפשר!
שמחה לשמוע שלא כואב לך ברכיבה. גם בשחייה זה בסדר?
חיבוק ומאחלת לך עוד מנות סבלנות.
שבוע טוב!

oggi2

New member
תודה :)

זה שם, לא כואב בשחייה, אבל שם. מצד שני- אני אמנם אוהבת לשחות אבל לא שוחה משהו ולא מספיק בשביל להשתפר (הבריכה עושה לי רע וים- תלוי ..).
מצד שני זה לא כואב יותר בבוקר מאשר בהמשך היום, אז אולי לא בדלקת עסקינן הפעם.
לכי תביני .

ממה מיה

New member
בדיוק מה שיש לי (ואני לא אשת בשורות)

פלנטר ידידתי ממררת לי את החיים כבר שנה וחצי. ייאמר לזכותה שהיא מגוונת באיזורי הכאב - זה התחיל בעקב, המשיך לקשצת (ממש גולגלה שהורגשה) והיום הכאב הוא בקשת אבל יותר באיזור הכריות.
ניסיתי הכל - עם מדרסים/בלי מדרסים, נעל מתקנת/נעל ניטרלית, מתיחות, חיזוקים (בזה יש מקום לשיפור), פיזיוטרפיה ונדה.

גם אצלי הכאב הוא בעיקר בבקר וגם אחרי ישיבה ממושכת (כמו נהיגה).
ניסיתי מנוחה מריצה והכאב לא נחלש..
אז חזרתי לרוץ (וזו לא המלצה) כי זה לא כואב לי בריצה ואני לא מרגישה שהכאב מחמיר בעקבותיה.. הוא פשוט שם

מקווה שאצלך העניין ייפתר במהרה - אשמח לשיתוף איך העסק נפתר.

oggi2

New member
היי!! אני עוד לא נתתי לזה שם

זה אומנם בכריוות- טיפה מתחת, אבל דווקא בבוקר לא מורגש כל כך ומתעורר במהלך היום.
אני מקווה שזה יילך, ממש לא מתאים לי לחיות בחברותא עם פציעה (יש לי את הפציעה הקבועה שלי, פציעות חדשות מטרידות אותי ). מקווה שיהיה מה לדווח ולשתף.

מור שלז

New member
אוף!!!

טוב שיש לך את הרכיבה עכשיו, וא ההנאה מהרכיבה.
וטוב שידעת להקשיב לעצמך ולגוף שלך, לעצור בזמן ולוותר על טרי אשקלון (הויתורים האלו לא קלים אף פעם ודורשים הרבה בגרות ומשמעת עצמית).

מקווה שיהיו חדשות טובות מהפיזיו.

ובינתיים, נסי כמה שאפשר לנצל את האופניים בשביל לשמור על הריצה. זה בהחלט אפשר לשפר ריצה עם הרבה אופניים, זה בהחלט אפשרי לשמור על כושר בריצה עם מינימום ריצות אם בכלל.
היו תקופות שהרגשתי שאני פשוט כל הזמן נפצעת (אני והגנים הדפוקים שלי) ואז כשגיליתי את האופניים, והתחלתי לשלב הרבה מאוד אימוני אופניים ולהוריד את הריצה למינימום בכל פעם שפציעה ניסתה להרים את הראש - הגיע השיפור.
יש לך את האופניים עכשיו, תפסת את הפציעה הזו כשהיא קטנה, יש לך את כל הסיבות להיות אופטימית

oggi2

New member
תודה, הפיזיו ' לא רוצה לעבוד נראה לי :p

לא הצלחתי לתפוס אותו, מקווה שנקבע למחר.
מצד שני- אני כבר לא יכולה ללכת לפזיו' הפרטי הקודם, הפציעה הקודמת רוששה אותי שם.
מקווה לשיפור ומהר.
תודה

רצרצה

New member
בהקשר לניבול הפה -

תמיד ניתן להיכנס לשירותים ולאחר מכן להדיח את האסלה (...שאריות של חינוך דתי
) כל - כך מבינה לליבך,
שיעבור מהר

oggi2

New member
נו, עוד טריגר פוינט עצבני

שמסתתר לו מאחורי הברך (מסוג הנקודות שלא ידעתי על קיומן וכמה הן כואבות עד שהפיזיו' גילה לי. וחבל) ומקרין על כף הרגל וגם הוליד כמה נקודות על הכף עצמה. שגעון.

מה יהיה? רשמתי לפני- אחרי הפציעה לעשות בדיקת טכניקת ריצה.

more run

New member
באסה...

צרת רבים נחמת טיפשים או חצי נחמה?
השינס שלי חזרו, גם אני בצום ריצה...

oggi2

New member
מחר בקריטריום?

אני מתחילה לחשוד בטפשות כגורם ראשוני.
איך חזרו?

למעלה