?!?!

ilovem

New member
?!?!

תגובה קטנה לגבי הערה של היסטוריון- איזה זעם בדיוק יש לנו פה? אף פעם לא הבנתי איך מעריצים של מייקל ג´קסון יכולים לריב...לא ברור לי הנושא.

ilovem

New member
אהה.....

אוקיי. בראסמי, מעריצים ששונאים ערבים או דברים כאלה- בעיניי, לא מעריצים.

לא שונאים ערבים...

שונאים אנטישמים... (רוב הערבים אז מכללים את זה כערבים. אבל יש ערבים טובים)

shourka

New member
את לא ממש חכמה נכון?

כי את צריכה לומר ששונאים יהודים ולא אנטישמים בגלל שערבים הם גם משבט שם אז שאומרים אנטישמים זה מכליל מוסלמיים ויהודים.

אה ו...

אתה צודק אני לא ממש חכמה, אני טיפשע
יש לי עוד מה ללמוד..

dancing machine

New member
אתה לא ממש חכם נכון?

ועוד גורם לאוריתוש להרגיש טיפשה? אנטישמים = אנטי- שמים אנטי- נגד שמים- העמים השמים ערבים הם אומנם חלק מהעמים השמים, אבל כשמשתמשים היום בביטוי אנטישמי הכוונה לשונא יהודים. הביטוי שינה את המשמעות שלו עם השנים...... אז תרד מאורית. מתלהב. וגם אם היא כן טעתה- אז מה?????. מי אתה חושב שאתה?!?!

shourka

New member
סליחה מרת כבודו

את צודקת חלקית, זה נכון שהכוונה כיום היא ליהודים אבל מהשורש זה גם מוסלמיים וגם יהודים,כולה תקנתי אותה ואולי את תרדי ממני.

dancing machine

New member
יש דרך לעשות כל דבר

וכשמתקנים מישהו, הכותרת לא צריכה להיות: את לא ממש חכמה נכון? ואני צודקת בצורה מלאה, כי כתבת גם את מה שאמרת. ואני ארד ממך כשתתנהג כמו בנאדם, כפרה, כי אני שונאת אבל ש-ו-נ-א-ת אנשים כמוך.

shourka

New member
מהזה???

למה מי את שאת שונאת אותי! את בכלל מכירה אותי??? אין לך שום זכות לומר שאת שונאת אותי וכפרה את כולה ילדה בת 13! אולי כשתגדלי ותביני את החיים תוכלי לשפוט אותי. כפרה!

dancing machine

New member
חחחח... מי אני שאני שונאת אותך?

אמרתי שאני שונאת אותך? אמרתי שאני שונאת אנשים כמוך....... ההתלהבות הזאת " ילדה בכיתה ח´ אהבלה ואני יכול להתלהב עליה ולהראות קצת ידע לא נכון " ואני כולה ילדה, אבל אני בטוחה שאני "אגדל" להיות בנאדם יותר טוב ממך. כפרה.

ilovem

New member
KIDS...

על מה בדיוק דיברנו עכשיו? כולנו מעריצים...למה אי אפשר לאהבו אחד השני?

dancing machine

New member
פחחח.....

דבר ראשון השלמנו בסוף, דבר שני זה שכולנו מעריצים זה לא אומר שאנחנו חייבים למות אחד על השני ולעשות אחד לשני קיצי עד אחרית הימים!

shourka

New member
תראי

אני מחבב את אורית בפורם הזה ואין לי שום דבר נגדה להפך אני חושב שהיא מביאה הרבה צבע לפורם והכותרת שלי לא היתה ממובן הרציני אלה במובן של צחוק.

למעלה