... 
אז אחרי תקופה ארוכה של מנוחה, ואחרי שהפסקתי עם יומן החלומות וחזרתי אליו, ושוב הפסקתי, ובימים האחרונים (יותר מדוייק בזמן האחרון) בכלל לא זכרתי חלומות... (הייתי גם יותר עסוקה בלהשלים שעות שינה וכו´) היום לפי שהלכתי לישון אמרתי שהיום אני אהיה צלולה בחלום (כן כן.. העתקתי את הרעיון ממישהו, כי כשחשבתי על זה- להגיד "היום יהיה לי חלום צלול" מאבד את המשמעות שלו, כי בחלום אני יכולה לדעת שזה חלום אבל המודעות תהיה ממש נמוכה, ולהגיד שאני אהיה צלולה זו מודעות גבוהה יותר, לדעתי). ואכן, לא זכרתי גם היום חלומות מלבד 1
הוא היה האחרון שלי הבוקר וקצת ארוך. היו בו חלקים מביצפר שמדרגות התקצרו, היו שם מורה ותלמידה שלא היו צריכות להיות שם... המשיך כשבבית קראתי ספר של חברה שלי שקישקה עליו בטיפקס (הא??) משום מה, וכתבה בו משהו, ואז.. קראתי יומן כזה כמו של ביצפר אבל אלו שכותבים בהם עוד שטויות.. היומן הזה יצא איזה חודש אחרי תחילת הלימודים ולא הבנתי מי המפגר שיוציא יומן חודש אחרי תחילת הלימודים כשלכולם כבר יש... בכל מקרה- בחלום התאריך היה כאילו באוקטובר. עכשיו על העטיפה של היומן היתה תמונה של איזה מישהי, ואז סגרתי אותו לרגע והיתה תמונה של שם של נער ונערה.. ואני כזה- השער!! זו לא היא על השער!!! (מי שהיתה קודם..) ברגעים אלו שחשבתי אם זה חלום ושקלתי אם לעשות עוד בדיקה התמונה על השער התחילה להשתנות לפנים של אותה אחת שהיתה שם קודם.. חח תת מודע שלי... כבר הבנתי שזה חלום
וידעתי שהוא הולך להיגמר בקרוב, ומשום שלא זכרתי בדיוק מה אני רוצה לעשות (ידעתי שגם חח"ג אבל הזמן היה קצר..) שילבתי רגליים ועשיתי קצת מדיטציה באויר
אחרי כמה זמן התחיל שלב ההתעוררות. אז טוב לחזור לעסק! לא איבדתי את זה ואני מקווה להמשיך
ו..כשהתעוררתי פתאום קלטתי שהיומן אכן יצא כחודש אחרי תחילת לימודים.. התת מודע שלי המציא אותו בשבילי
אחחח i love you תת מודע
ואתה גם לא מפגר... בטח שתוציא יומן בשבילי
אז מה אם עבר כמעט חודש מאז תחילת השנה.. אתה גם יודע שאין לי בדיוק יומן 
אז אחרי תקופה ארוכה של מנוחה, ואחרי שהפסקתי עם יומן החלומות וחזרתי אליו, ושוב הפסקתי, ובימים האחרונים (יותר מדוייק בזמן האחרון) בכלל לא זכרתי חלומות... (הייתי גם יותר עסוקה בלהשלים שעות שינה וכו´) היום לפי שהלכתי לישון אמרתי שהיום אני אהיה צלולה בחלום (כן כן.. העתקתי את הרעיון ממישהו, כי כשחשבתי על זה- להגיד "היום יהיה לי חלום צלול" מאבד את המשמעות שלו, כי בחלום אני יכולה לדעת שזה חלום אבל המודעות תהיה ממש נמוכה, ולהגיד שאני אהיה צלולה זו מודעות גבוהה יותר, לדעתי). ואכן, לא זכרתי גם היום חלומות מלבד 1