..
כ כמהאפשר New member 26/3/13 #3 הי אור שמחתי לקרוא את ההודעה שלך תודה יקרה שיר נפלא, אכן. זמר נפלא. שקט.. שקט יותר, יותר נכון תודה, יקרה.
הי אור שמחתי לקרוא את ההודעה שלך תודה יקרה שיר נפלא, אכן. זמר נפלא. שקט.. שקט יותר, יותר נכון תודה, יקרה.
א אלומת האור New member 26/3/13 #6 הגיע זמני ללכת לישון דבורה מפגרת עצרה לנוח מכל ההתנגשויות שלה בנורות שמעל לראשי, ועכשיו אני מפחדת לזוז שמא תתקוף אותי. תוהה כיצד להתמודד עם המצב מבלי שיבולע לי.
הגיע זמני ללכת לישון דבורה מפגרת עצרה לנוח מכל ההתנגשויות שלה בנורות שמעל לראשי, ועכשיו אני מפחדת לזוז שמא תתקוף אותי. תוהה כיצד להתמודד עם המצב מבלי שיבולע לי.
כ כמהאפשר New member 26/3/13 #7 האמת שדבורה היא בע"ח שהייתי לומדת ממנו הרבה מפגרת היא לא. לנסות לא להלחץ, לפתוח חלון ולהניח לה לצאת.
מ מייפלס New member 27/3/13 #11 אה הא ... דבורים ! דבורים מאוד חכמות וחרוצות ... לא יפה להגיד לדבורה מפגרת ! תודו שלא ציפיתן ממני לזה .... חחחחחחח ....
אה הא ... דבורים ! דבורים מאוד חכמות וחרוצות ... לא יפה להגיד לדבורה מפגרת ! תודו שלא ציפיתן ממני לזה .... חחחחחחח ....
S someone343 New member 26/3/13 #9 קוראת אותך תמיד. גם כשלא כותבת. "ובלילה, בלילה בשעות הקטנות התפילות הפשוטות מבקשות בלילה, בלילה לחכות לתשובות כדי למצוא עוד סיבה לקוות" אם תרצי.. את מוזמנת לכתוב.. עלייך, על מה שקורה עכשיו, כאן תמיד
קוראת אותך תמיד. גם כשלא כותבת. "ובלילה, בלילה בשעות הקטנות התפילות הפשוטות מבקשות בלילה, בלילה לחכות לתשובות כדי למצוא עוד סיבה לקוות" אם תרצי.. את מוזמנת לכתוב.. עלייך, על מה שקורה עכשיו, כאן תמיד