:)

מייפלס

New member
:)

בעלי התקשר לשאול מה שלומי ! איזה כיף שמתוך מצבו הוא מוכן להשקיע אנרגיה בלהתעניין מה שלומי , כי כאמור ממש קשה לו לאחרונה !

ובנוגע להתנהלות ההוסטל וגם של משרד הבריאות שתיארתי בימים האחרונים כאן וגם לגבי מה שלא תיארתי כאן - שלחתי בפייס' הודעה ארוכה מאוד מאוד לתוכנית הבוקר של אורלי וגיא !

דיברתי עם העו"סית לגבי המדריכה שלי ותהיה לנו שיחת בירור יחד איתה ...

תהיה לי היום שיחה מאוד מאוד מענינת היום אחר הצהריים !
וגם פגישה עם מחזר שלי בעבודה שלפני העבודה העכשווית שלי ! יזמין אותי ל

מייפלס

New member
):

עם הדיאטנית לה"א שהיה לי תור אליה היום , היו צרור של טעויות , איני יודעת אם הטעויות הן של הצוות של ההוסטל או של מישהוא מתוך הקופה אבל התור נקבע לי לשתים עשרה , ונאמר לי מהצוות שהתור בשתים עשרה וחצי , ורק אחרי כמה דק' יקרות שטרחתי להציץ בהפניה שקיבלתי מהצוות לדיאטנית , הבנתי שהתור נקבע לשתים עשרה ... נתנו לי כסף למונית כדי להגיע לקופת חולים שלי ואז שם התברר לי שהדאטנית הזו לא נמצאת בקופה אלא במקום אחר , מזל שלא רחוק מהקופה עצמה , אבל שם הדלת הייתה סגורה והייתה הודעה שפתוח שם עד שתים עשרה ... אז מי לעזאזל קבע לי תור לשתים עשרה אם הקופה נסגרת אז ?
בקיצור סתם נסעתי במונית ! רציתי לקבל את הכסף למונית בחזרה אבל כנראה שלא אקבל אותו ... בקיצור סתם בזבוז אנרגיה ועצבים !

מייפלס

New member
ייייייייששששששששששש !

תהיה לי שיחה עם המנהל והמדריכה שלי . לא יודעת מתי אבל תהייה !
סיפרתי לו מה קרה ביום שישי והוא אמר שזה לא תקין .
שאלתי אותו אם היא תמשיך להיות פה והוא ענה שכן ... אבל אני אדאג שלא ( !!! ) אם היא לא תשנה את יחסה אלי ובכלל לדיירים ! אם היא לא תשנה את התנהגותה ולא תפוטר אני אדאג שהיא תצא מאוד מאוד מבוישת בעצמה על התנהגותה המאוד לא הולמת את תפקידה ותיאלץ להתפטר בעצמה , עם אולי רישום פלילי אבל יותר מזה - כמו שכתבתי מקודם - ת-ק-ש-ו-ר-ת !!!!!!

למעלה