135...

dndboy

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo12.gifבאמת איפה הוא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

Snake Bandage

New member
איזה פרק! אייייי. ^-^ ../images/Emo58.gif

איזה פרק! אייייי. ^-^ ראיתם את התגובות של טמארי בחלק שאבא של שיקא ירד עליו? ראיתם? עכשיו תגידו לי ששיקאמארו x טמארי היא לא אפשרות מתקבלת על הדעת. הא-הא~! ניצחון! חוץ מזה, אורוצ'ימארו היה... חמוד להפליא בפלאשבק. ;;o_O אני יודעת, גם אותי זה מפחיד. ואקאטסוקי! זומג! ^________^ אבל...
ספוילרים למנגה!
הקולות של כולם נשמעו קצת מוזר... כאילו לקחו את הקולות האמיתיים שלהם והפכו אותם להרבה יותר עבים ממה שהם עם מחשב. אני מקווה שבאמת עיוותו את הקולות שלהם, כי... דיידארה לא יכול להישמע ככה! בסדר, קלטתי, דיי הוא בחור, אבל הוא גם בחור מאוד נשי! הקול שלו צריך להיות צעיר כזה. כן. אוי, כשדיי דיבר כמעט נפלתי מהכיסא מרוב צחוק! 'Un!' הא, זה היה טוב... X3
סוף ספוילר

../images/Emo58.gifמגנה...

הדמויות האלו הן בעצם מעיין הולגרמות נכון? אז נראה לי שכמו שיש במכשיר קשר הפרעות ככה היו ההפרעות שלהם אחרי שכל אחד דיבר כמו למשל: "כאן איטאצ'י קחחחח סאסקה נאב קחחח רות סוף קחחח" או משהו כזה... קיצר לא יודע איך להסביר );

Snake Bandage

New member
../images/Emo58.gif אתה רוצה לומר מנגה

וכן, נראה לי שזה בערך ככה. אבל... 'Un!' XD

t a i

New member
שאלונת ......./images/Emo58.gif לפרק

נכון בסוף הפרק יש תשיחה הזאות בין חברי הארגון של איטאצ'י(נראה לי השם שלהם אקאטסוקי או משהו כזה....) אז כמו שהבנתי תוך שלוש שנים האלו הם יהיו אחרי נארוטו... ינסו לתפוס תקיובי והכל לפני שאורוצימארו יקח תגוף של סאסקה...(הם מפחדים ממנו או משהו??ולמה הוא עזב את הארגון..) אז.. אז ... זה לא מסתדר לי.. נכון שהפרקים האלו יהיו לא לפי המנגה.... אז איך זה יסתדר עם המנגה עצמה.. הרי מה לפי המנגה הם לא ינסו גם כן ללכוד אותו ??... והדמויות של חברי אקאטסקי.... ראו כבר את כולם במנגה???...או שבאנימה ימציאו כמה?? סתם שאלה שעולה לי בראש.. לא קראתי תמנגה אז אין לי מושג איך זה מתפתח.... אה... ומי שעונה לי... בבקשה בבקשה בלי יותר מדי ספויילרים למנגה,,,, שאלתי בערך רק על הארגון הזה והתוכניות שלהם לתפוס את נארוטו... אז אם זהמתפתח לספויילרים אחרים נא להודיע.....

Naruto007

New member
אני לא קורא את המנגה

אבל אני יכול לענות-נראה לי. זה הכל מסתדר עם המנגה. פשוט לפני שנארוטו יגדל בשלוש שנים באנימה עושים פילר כדי שלא ידביקו עם המנגה. זו תהיה המשימה עם קאקשי, ואחרי זה (וזה כבר ניחוש) נארוטו יתאמן עם ג'יראיה בזמן שסאסוקה יתאמן עם אורו ואקאטסוקי יבצעו את המשימות שהם דברו עליהן.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifמשימה עם קאקאשי?

המשימה הבאה של נארוטו תהיה עם ג'יראייה. האימונים יתחילו ברגע שנארוטו יחלים, לפי דבריו של ג'יראייה.

lgmtk

New member
אבל הייתה הכרזה על ../images/Emo58.gif

פילר של משימת super S עם קאקאשי.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהמממ....בלי קשר למנגה...

הם אמרו שהם ינסו ללכוד את נארוטו תוך 3 שנים, בנוסף לזה הם אמרו שאורו מחזיק בסאסקה ושזה זה לא נורא כי יש להם עוד שלוש שנים עד שהוא יוכל להחליף גופות, ובנוסף לזה הם רוצים להרוג אותו על זה שהוא עזב את האירגון.....עכשיו, ליוצרי האנימה אין אישור להמציא דמויות ראשיות אלה רק להמציא פילרים קצרים כמו המרוץ עם אח של איביקי, וזה שאנחנו נראה עכשיו. עוד משהו, האנימה עוקבת אחרי המנגה עם הפסקות קצרות (פילרים), ולא משנה את הסיפור. בקשר להאם ראו את כל חברי הארגון שלאצטקי[?] לא יודע P=, לא קראתי את המנגה. אני מקווה שעזרתי להבין ^^

t a i

New member
כתבת במילים אחרות את השאלה שלי....

כמו שאמרת,, הארגון הזה ינסה ללכוד את נארוטו תוך שלוש שנים האלו... וכמו שאני הבנתי, יהיו עכשיו כמה פרקים שלא לפי המנגה. אז השאלה שלי הייתה אם תוך השלוש שנים האלו הארגון הזה של איטאצ'י ינסה ללכוד את נארוטו.... וזה לא יהיה לפי המנגה, אז איך אחרכך זה יסתדר עם המנגה,,,,, כלום המנגה תחזור עם העלילה שמתרכשת לאחר שלוש שנים,,, ומה הארגון הזה שוב פעם ינסה ללכוד את נארוטו.... בהההה אין לי מושג איך להסביר את זה.. מי שהבין הבין מי שלא,, לא נורא אני אשמה....

Psychich

New member
מה לא הבנת?

אחרי המשימה שלהם, הם יגדלו בשלוש שנים ואז אסאצוקי ירדפו אחרי קיובי. זה כנראה מה שגם היה\יהיה במנגה.

t a i

New member
אהההה.. וחוץ מזה הם עצמם אמרו שהם

מתכוונים לרדוף אחריו לא אחרי שלוש שנים האלו.... אלה לפני שאורו ייקח את הגוף של סאסקה וזה אומר שהם ירדפו אחריו תוך שלוש השנים האלו.. וזה בערך הקטע שלא הבנתי..

lgmtk

New member
רוצה לדעת מה קרה במנגה? ../images/Emo58.gif

במנגה היה ספיישל קאקאשי מיוחד, אחרי שנארוטו יצא למסע עם ג'יראיה, ואחרי שהספיישל קאקאשי נגמר ישר ראו את נארוטו חוזר לכפר עם ג'יראיה, ונארוטו וסאקורה כולם גדלו. יותר מזה אני לא אגיד.

t a i

New member
את זה בערך אני יודעת.. ממה שענת

הספיקה לספיילר לי,, רציתי לדעת איך אקאטסוקי משתלבים במנגה...

A K I R A

New member
איזה כיףזה לראות 2 פרקים ^___^

134 לא היה משהו =\ הוא היה פרק חשוב והכל לססקה צמחו כנפי ידיים ונגמר כל הקרב אבל... הוא לא היה משהו P: 135 היה ממש נחמד ;;;_;;; סאקורה המסכנה תכנס עכשיו לסרטים T_T וואי ואיך שתפרו לנג'י את הפצע!!! זה היה כזה מגניב! והוא לא מת~ ^0^ איזה בית חולים מיסטי ^_^ לא מתאים לשיקאמארו לבכות =] לא חשבתי שיראו אותו בוכה אבל נו שיהיה גם לו יש רגעים כאלה P:

x____< ../images/Emo58.gif

דיידארה זכר או נקבה? (לא לגמרי קשור לפרק, אבל כל הקולות של אקאטסוקי היו גבריים ותהיתי. מצטערת אם זו שאלה שנטחנה, אבל אני מבולבלת. ><) (וסיכום דעתי על הפרק, בערך: שיקאמארו חמודי. x: גם נארוטו.)

למעלה