135...

GloomyAndWrath

New member
135...

חביב. טמארי *_*... אבא-מארו מגניב
נ.ב. אני לא מצליח להיכנס למשתמש שלי );

ashkeloni

New member
לך תלמד XD

עדיין לא השגתי את הפרק...עדיין לומד לתושב"ע -.-

GloomyAndWrath

New member
:/

יש לי ב2 בגרות בחיבור...זה שטויות... ומממ אני חייב ללמוד לתולדות I_I נ.ב. בליצ' 32 יצא

GloomyAndWrath

New member
לא...

אז ללכת למגמה לפרק את העבודות כי התערוכה יורדת =\ ואז ללמודדדדדדדדדדדדדדדד T_T נו...שכחתי את הסיסמא אז?! אבל שלחו לי אותה! וזה לא מתחבר >.<!

ashkeloni

New member
../images/Emo58.gif

שיקא בועה O_O חמוד O_O עומר אמר לי את זה ובאמת...לא הגזימו עם הזוויות על הבנות? XD חרמנים XD בלע, מעניין מה יהיה בפרק הבא ^_^

לוניד

New member
../images/Emo58.gif

בלע, דילגו על מלא דברים... טוב, בטח ישלימו את זה מאוחר יותר, אחרי הפילרים או משהו. הסצינה עם האקצוקי בסוף... ;_; מה זה הקולות המכוערים האלו?! >_< אפילו אם *צונזר XD* בן, לא מתאים לו קול כזה. >_<

hamush

New member
135....מכיל ../images/Emo58.gif

אחלה פרק!!!! חמוד ביותר אהבתי שהראו את כולם ...קונוהא התגעגעתי בקיצוררררר שיקא ממש אחלה...הוא צריך להיות מנהיג... אהבתי איך ארו סנין קופץ לביקור ומפתיע את נארוטו פרק חביב ביותר...רק חבל שנארוטו לא מקשיב לארו סנין נו טוב יש למה לצפות ציון 7 לפרק...בערך...טביו

ayana

New member
למה חבל?!../images/Emo58.gif

כל הכבוד לנארוטו שהוא לא מקשיב לארו סנין!!! הוא עכשיו יתחזק, יהיה מאגניב , יכסח אקטסוקי יכסח את אורוצ'ימארו וגם יחזיר את סאסקה, כדי לכסח גם לו תצורה!!!! אתם תראו הוא עוד יהיה אחלה הוקאגה טבאיו!!!!!!! *הולכת לנטול כדורי הרגעה*

shadow XD

New member
סיכום- נארוטו הולך לכסח לכולם את

הצורה!!! ייאאייי!!! גו נארוטו גו!!!! XD

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאני לא חושב שהיה פרק סיום

עד עכשיו שבאמת הוציא אותי עם הרגשה של סיפוק, כמו זה. עזבו פרטים, הכל היה טוב. ^^ במיוחד בגלל שמישהו מסויים, אמר לי משהו מסויים על צוג'י, שלא היה נכון.. וטוב שכך!. הדבר היחיד שהפתיע אותי זה שסאקורה לא בכתה, אבל אל תקפצו היא עדיין קרציה שנדבקת לנארוטו סתם... עכשיו היא גם הולכת להפריע לו באימונים עם ג'יראייה.... אני נותן לו 9, למה 9? בגלל שראו את סאסקה וזה לא היה נחוץ.

t a i

New member
פרק נחמד....

לאן לי נעלם
היו פחות דמעות ממה שציפיתי..... וזה בערך אחד הדברים שיותר שאהבתי בפרק.....

t a i

New member
במנגה??

אבל אני שמחה שהוא לא בכה.... וגם סאקורה לא,, הייתה דווקא חמודה ^^

hamush

New member
לא..פשוט לפי דעתי הוא היה צריך

להזיל דמעה לגבי ההבטחה שלו סאקורה סתם נתקעה..נו מה עוד חדש... אבל הכי אהבתי את הכניסה של ג'יראיה...איזה יציאות הרג אותי מצחוק ...גאמה..פחח

למעלה