:-\

genzer100

New member
:-\

היי כולם,
אני יחסית צעירה (בת 18) אבל אף פעם לא הייתי מה"יוצאות", אנלא מתה על מועדונים, על הרעש ועל התחרות הטיפשית של הבנות של מי יותר זונה ומי תמשוך יותר גברבים. אבל לפעמים בא לי לצאת, לרקוד, לעשות קצת פוזות ובעיקר לא להיות עייפה או כואבת...
אני לומדת עכשיו לפסיכומטרי (איכס) ורציתי לעשות קצת הפסקה היום בערב, ואפילו בצהרים אמרתי שאני אצא הערב, אבל הגוף משחק את המשחק שלו, הוא עייף וכואב ואין לו כוח ללכת לשום פאב, ובטח שלא בלבוש מנימלי שמקפיא אותו ושלא לדבר על לרקוד קצת..
אז כמובן שכשכואב וכשאני גמורה כל החשק לצאת ירד לאפס... אוף.
אז קצת מבאס לי עכשיו... יש לי הרגשה מעצבנת שבגלל הגוף הטיפשי הזה שמתנהג כאילו הוא בן 200 אני בחיים לא אמצא גברבר שיתאים לי, כי כל הגברבים יוצאים לבלות בלילה ואני, טוב אני נחה בלילה :-\
זהו סיימתי לקטר..

nady4u

New member
כן גם אני הייתי ככה

אבל מסיבה אחרת,. בגלל שסבלתי מנכות.
אחי הקטן היה יוצא לבלות ואני בבית.
מאחל לך שיגיעו ימי המסיבות אלייך
כי זה אצלי הגיע בשלב מאוחר.

robinebony

New member

לא יודעת עד כמה זה יעזור, אבל בכמה שנים האחרונות גיליתי שמאוד כיף לי לצאת לפאב אחרי הצהרים (סביבות חמש שש ככה). פחות פוזות, פחות עייפות, ולרוב אנשים מעניינים.

את הגברבר הנוכחי שלי מצאתי בפאב, ביום שישי, בשעה חמש וחצי אחרי הצהרים, אחרי שעזרתי לחבר טוב לסייד קיר - אז זה לא שלבשתי משהו מדהים או חשוף או צעקני והייתי דיי גמורה ומצ'וקמקת. אז לדעתי אל לך להתייאש.

אל תוותרי על בילויים, פשוט תנסי להתאים אותם לשעות הטובות שלך.

לילה טוב,
נועה.

ruthi26

New member
אהלן

אני מאמינה שלכל סיר יש את המכסה שלו.. בטח שמעת כבר לא??

הגברבר שיתאים לך מחכה לך מעבר לפינה, את לא צריכה בשביל זה לצאת בשיא הקוררררררר עם גרביונים וחולצה קצרה למות מקור, ועוד לחייך ברררררררר קררררר

ומאמוש את בת 18, יאללה הייתי מתחלפת יש לך עוד כל כך הרבה זמן, וכל כך הרבה גברים שירצו אותך ואת תרצי אותם, אל תדאגי בקשר לזה

תתמקדי באושר שלך ובכייף שלך עכשיו, ואפשר גם לצאת מוקדם יותר עם חברים, לא חייבים ב-23 בלילה

תרגישי טוב יהיו ימים טובים מאלה

חיה קרן

New member
איך את היום?

ולגבי הגברברים-
תאמיני לי, אף אחד לא מושלם, ובסוף לכל סיר יש מכסה. זה יבוא.
לא יאמן אבל יש גם הרבה מאוד גברים שממש לא יוצאים כל לילה או שניים לרקוד או לשתות

בחיים לא תמצאי גברבר שיתאים לך?

מתוקה, אני קצת יותר גדולה ממך (35 אם את מתעקשת) וגם רווקה, ותאמיני לי שאני עוד מאמינה שאני אמצא גברבר שמתאים לי.
ואני גם יודעת שאני אמצא אותו במקום שלי נוח למצוא אותו ולא במקום שכל השאר מוצאות את שלהן. יודעת למה? כי הוא, הוא יידע שאני לא כמו כל השאר, והוא יחכה לי מצד, מאחור, במקום שקט, בלי כמויות של אלכוהול ובלי בגדים זנותיים ומקפיאים.

תאמיני לי, לכל סיר יש מכסה, ואלה שנולדו מחבתות יתחתנו עם התחתיות של הסירים.
ילדונת, החיים עוד לפנייך! תסתערי עליהם!!

ריפנזל

New member
אני לא הייתי רוצה מישהו שמבלה ושותה כל לילה

בכלל, בחיים לא תתפסי אותי במועדון לילה.
לדעתי זו דרך מאוד לא מוצלחת למצוא בן זוג. סטוץ, כן. בן זוג, לא ולא.

ריפנזל

New member
ומה שניסיתי להגיד זה

שהבחור ש*את* רוצה (מנחשת, כן?), זה שיידע להבחין בך, ולא על פי קוצר החצאית, שיידע להתחשב במגבלות שהמחלה גורמת ולראות את מי שאת - אותו יש סיכוי גדול לפגוש דווקא מחוץ למועדון.

אני לא יכולה לצאת לבילויים המטורפים האלה, אבל את יודעת מה? גם כשלא הייתי חולה לא יצאתי אליהם, כי זה פשוט לא הטעם שלי. לא עשה לי כיף מעולם. ולא חסרים בחורים טובים שגם לא מוצאים את עצמם שם.

החיים נמשכים כל היום, לא רק בלילה
והיכרות עם האדם הנכון יכולה לקרות בסיטואציות הכי לא קשורות, אני מעדיפה את זה ככה, כשזה פשוט קורה. ובגיל 18 ממש אין לך מה להיות לחוצה על דרכים להשיג חבר. הוא כבר יופיע. רק תדעי לזהות אותו כשהוא יפנה אליך

למעלה