13200

לות

New member
13200

זה המחיר הסופי שנתנו לי על מיו 100, שנת 2007, ישר מהיבואן. כולל אגרות רישוי , כמובן. אם אני מוסיפה עוד 1000 יש לי בטח 2008. אני קטנה פיזית, ולכן המיו או הוספה זה בין השתיים היחידות בקטגוריית ה125 סמ"ק שמתאימות לי. (אני לא חובבת דיוקים, בואו נתרחק מהנושא) אני מוכנה להשקיע על קטנוע חדש, כמובן שלא תיכננתי את ההוצאה הזאת כשעשיתי את הרישיון כמו כולם "אני בטח אמצא איזה קטנוע משומש וטוב בX סכום" בכל מקרה, דעות? רעיונות? המלצות? סכנות? תודה. לות.

אבן חצץ

New member
אחלה קטנוע

למדתי עליו נהיגה, אבל הוא מתאים רק לעיר (אפילו בכבישים מהירים יחסית בעיר, אבל לא לאיילון), תזכרי רק לנסות לחלוב מהם איזה קסדה ומנעול, אם תתעקשי תקבלי, בהצלחה

Pink Roses

New member
דווקא עם המיו עליתי על איילון

לא בעייתי, בכ"ז הוא מעל 50 סמ"ק

קבלי טיפ קטן למתחילים

מכיוון שאת מצומצמת בתזרים המזומנים, הטיפ יכול לחסוך לך הרבה כסף בהמשך. לקנות קטנוע חדש, זה אומר להוציא המון כסף (כולל הוצאות מסביב). קחי בחשבון עוד הוצאה על קסדה (לפחות אחת) , כפפות ואולי אף מעיל קיץ. יש גם הוצאות על ציוד מגן לקטנוע (מנעול, אזעקה, מנעול דיסק וכו'). מלבד 13,200 שצייינת עליך להוסיף עוד לפחות 1K על מיגון אישי (מינימום, כמובן שההוצאה יכולה לעלות בהתאם לאיכות), כנ"ל גם לגבי ציוד מגן לקטנוע. ועוד לא דיברנו על תוספת של הביטוח. בקיצור, הוצאה לא קטנה מסביב שלא ממש מתחשבים בה בשיקול הראשוני. עדיף לחפש קטנוע משומש (2007 לצורך העניין,אפשר להוזיל את ההוצאה וללכת בשקט גם על 2006), אפשר לחפש כאן ואפשר גם באתר הזה ובטח יש עוד מקומות. עכשיו מחירון למשומש הוא 10.3K , בדר"כ אנשים שמוכרים כלי חדש כנראה מאוד רוצים למכור אותו (איש איש מסיבותיו, הרוב כנראה מסיבה כלכלית), לכן גם אם דורשים עליו מחיר מסויים, תתמקחי ותראי להם שאת רצינית (ולא בטלפון) והמחיר ירד פלאים ברגע שאת נמצאת פיזית עם המוכר, יותר קל לשכנע את המוכר להוזיל, מנסיון, גם הקשוחים ביותר מתפשרים), מנסיון ובניחוש פרוע אני מניח שאפשר למצוא קטנוע בסביבות 9K, בנוסף תמיד יש את האפשרות שהקטנוע כבר מגיע עם מיגון שהמוכר רכש וייתן לך אותו (אין לו צורך בו) ואולי אף קסדה חדשה שקנה וציוד נוסף. מבחינת הקטנוע , סביר להניח כי רובם שמורים מאוד (הם חדשים) והסבירות שעברו תאונה נמוך מאוד (ניתן לבדיקה).לכן בחישוב כללי את מקבלת בסביבות 9-10K קטנוע חדש עם ציוד מסביב, דבר שהיה מסתכם אם היית קונה בסוכנות בסביבות 16K...עכשיו תעשי את החישוב לבד מה יותר משתלם. תשתדלי רק לחפש קטנוע עם ק"מ נמוך יחסית (אגב, גם את מחיר הטיפול הראשון את מרוויחה). בהצלחה. לשאלוות נוספות את מוזמנת למסר.

לות

New member
ואו.תודה

רוצה גם לבוא לעזור לי לחפש? :) מה שכתבת נורא עזר לי, אני כנראה אמשיך לחפש. אין הרבה מיו 100 למכירה מיד 2,ואלו שכן- נחטפים לפני שאני שמה לב. אז אגב, פורום יקר. שמעתם משהו? מכירים מישהו? תשלחו לי מסר. בבקשה.

בשמחה אבוא איתך לחפש...

אבל מה אני מקבל בתמורה...
(הלוואי והיה לי זמן). וברצינות...שם המשחק הוא זמן וסבלנות, והכי חשוב תהני מהחיפושים...בסופו של דבר הסבלנות משתלמת. איחלתי לחיילת בהצלחה בהמשך דרכה.

לדעתי, לכי על הוספה

במקומך הייתי בודק ברצינות את הוספה...האמינות שלו מצוינת, הביצועים טובים יותר והוא מהיר יותר.

לות

New member
הוא גם עולה 2000

יותר, אם לא יותר. וכרגע, אני בכלל מתלבטת אם לקנות חדש. למרות שאין מילים - הוספה באמת טובה (וגם יפה).

למעלה