1303 עזרה

kobix1

New member
1303 עזרה

כמו שכבר חלק מכם קראו יש לי 3 חיפושיות שני גרמניות מקסימות ואמריקאית את המנוע של האמריקאית הוחלף ל1500 כך לפחות טוען המוסכניק שלי... מאז יש נזילה רצינית במחזיר שמן האחורי המנוע כרגע מפורק מחוץ לאוטו יש שם חופש של מטר בקרנק אז מי שיכול לתת עצה טובה על להחזיר את האוטו זהז למצב נסיעה אשמח לקבל עצה או עזרה לאוטו יש עדיין טסט וביטוח לשנה ופשוט כואב הלב לראות אותה עומדת ככה ולא נוסעת... תודה רבה!

chino

New member
לפי דעתי...

ראשית עליך לבדוק מדוע היתה נזילת שמן, ישנן מספר סיבות...אולי תושבת המחזיר שמן שבמנוע פגומה (שריטות עמוקות, חורים וכו´..) - במקרה הזה זרוק את המנוע, אולי שטח המגע של הגלגל תנופה עם מחזיר השמן מחורץ (צריך להיות חלק כמו תחת של תינוק) אם כן אז החלק גלגל תנופה, כמו כן צריך לשים לב שאכן ישנן 3 דיסקיות על הקרנק (צריך להוציא את המחזיר שמן כדי לבדוק זאת). גם יצא לי לראות פעם מחזיר שמן שהרכיבו אותו ללא חומר איטום (בין המחזיר למנוע). אם המנוע תקין , ´סוחב´ טוב ואין דפיקות אני ממליץ לך להחליף דיסקיות שעל הקרנק לעבות יותר, להחליף מחזיר שמן (להדביק אותו למנוע - רצוי עם ´שרלק´), לא לשים אטם בין הקרנק לגלגל תנופה, האטימה שם מתבצעת על-יד טבעת גומי שנמצאת בתוך הגלגל תנופה - החלף גם אותה. מקווה שעזרתי...

kobix1

New member
chino

אז ככה לא רק שהמנוע סוחב הוא גם נוסע כמו שד! אין רעשים ואין דפיקות פשוט מאוד נזילה חזקה מאוד מהמחזיר שמן השאלה שלי היא האם הנזילה היא בגלל שיש רווח את המחזיר שמן הזה החליפו כמה פעמים כבר והוא שוב חזר לנזול מה פרוש לעשות חריטה? האם עוד סדקיות יפתרו את הבעיה של הנזילה החופש לא הכי מפריע לי.. עוד דבר אחד כל השמן נזל על הקלאץ והוא התחיל להחליק בעליות חוץ מזה עד שהוצאתי את המנוע הוא נסע כמו שד! חוץ מהנזילות שמן לא היתה לו שום בעיה

chino

New member
מחזיר שמן

אם המנוע תקין, בדוק את הסיבה לנזילה על-פי מה שכתבתי בתגובה הקודמת, כמו כן רצוי שתדע מה אתה עושה! אם לא תיקנתה בעיה דומה בעבר אז אל תנסה עכשיו. מאיפה אתה בארץ? אולי אוכל לראות את המנוע... דרך-אגב, אני לא אמרתי שום דבר על חריטה!

kobix1

New member
chino

אז ככה אני גר בחדרה ואתה מוזמן לבדוק את המנוע מתי שתרצה אני אפילו יכול לעלות אותו על טנדר ולבוא איתו אליך! ... הבעיה היא עם המחזיר שמן האחורי שנקרע כל כמה זמן בגלל חופש ענקי בקרנק או שככה לפחות אומר הבחור שפירק לי את המנוע ... בכל מקרה המייל שלי זה [email protected] צור איתי קשר שם את ן לך את מס הטלפון שלי נדבר אולי אסביר את עצמי יותר טוב...

kobix1

New member
תודהז!

תראה איזה יפה!!!!!!!!1 חלונות חשמלים חלונות צד נפתחים... האוטו הכי יפה בעולם והוא שלי! רק חבל שהוא לא נוסע.... ראה הערות:)))

NaughtyBoy

New member
ואו זה באמת רכב יפה!!!!!

ועוד סתם שאלה... למה לא רואים חיפושיות קבריולט בארץ שמעתי שזה אוטו חבל"ז ואולי אפילו אני ישקול לקנות אחת...

למעלה