...

1Cheshire Cat

New member
...

את כל האמת אני אומרת לך, כל כך הרבה כנות, כל כך הרבה דברים שהעזתי להגיד בפעם הראשונה ורק את זה שזה לא באמת בסדר לי ככה אני לא מצליחה להגיד.
לא רוצה להגיד.
לפעמים, בעיקר בלילות בהם אנחנו לא מדברות עד אמצע הלילה, בעיקר כשבא לי לצעוק לך שאני אוהבת אותך, אני פתאום מרגישה כמה זה כואב, כמה בעצם אני צריכה לקום וללכת ואז אנחנו נפגשות ואת מחבקת אותי ומסתכלת עליי במבט הזה שלך ואנחנו צוחקות בלי הפסקה ואת מחבקת ומפרקת לי בעדינות את כל הקשרים בשיער. ובלב. וכל כך נעים לי בתוך החיבוק שלך וכל כך נעים שאת מעבירה את האצבעות שלך על הגב שלי (ולפעמים גולשת למותן כדי לראות אותי מתפתלת מדיגדוג) ולרגע זה מרגיש כל כך אמיתי, כל כך ביחד, שבא לי עוד ועוד ממך.
אמרתי לך פעם שאני לא מצליחה להבין איך את יכולה להתנהג איתי ככה ואז להגיד שאת לא מרגישה, איך את יכולה לעטוף אותי ככה ולדאוג לי ככה ולהקשיב לי ככה עם כל כך הרבה כוונה ולהכין לי בבוקר סנדוויץ' לדרך כדי שאני לא אהיה רעבה ולהכריח אותי לקחת בקבוק מים ולא להרשות לי לוותר לעצמי ואיך את יכולה להניח את הראש שלך בשקע הכתף שלי ולתת לי לחבק אותי ולהצמיד את השפתיים בעדינות למצח שלך ולשכב בשבת בבוקר במיטה שלך ולהסתכל יחד מהחלון הענק בחדר ולשלוח לי "גלגלצ" בכל פעם שמנגנים את אחד השירים שלנו ואז להגיד שלא.
בא לי לצעוק לך שאת מטומטמת. שאת מטומטמת ומפגרת ופחדנית ואיך את לא רואה. איך את לא רואה כמה טוב יכול להיות לנו ביחד. כמה כבר טוב לנו ביחד. כמעט ביחד.
כל פעם אחרי שאנחנו שוכבות אנחנו נשארות מחובקות ערומות במיטה, בעיניים עצומות, מתמכרות לחום שנוצר כשגוף נוגע בגוף וכל פעם מחדש בא לי ללחוש לך באוזן שאני אוהבת אותך. אוהבת שהלב יכול להתפוצץ כבר ואני לא לוחשת ולא אומרת ושותקת. כי זה לא מתאים.
ובא לי לדפוק את הראש בקיר ובא לי לשנוא אותך או לכעוס עלייך או להרגיש משהו חוץ מאהבה עצובה כזאת. וממלאת כזאת. בא לי לדעת להגיד לך לא.
זה כמו לעמוד מחוץ להופעה של הזמר האהוב עליך, לשמוע את המוזיקה עמומה מבפנים בלי להכנס פנימה.
וכל פעם אני משקרת לעצמי ולכולם שבסדר לי ככה, שכיף לנו יחד ובינתיים זה סבבה לי וטוב לי ואיזה כיף זה שיש עם מי לישון בלילה. וזה שקר. אני רוצה יותר. רוצה הרבה יותר, רוצה להגיד לך שאני אוהבת אותך ולהחזיק לך את היד כשאנחנו יושבות בפאב ולנשק אותך בשפתיים ולהביא אותך למשפחה שלי ולא לפחד כל רגע שהנה את נעלמת לי שהנה אני אומרת משהו שיגרום לך ללכת. אני רוצה שתאהבי אותי כמו שאני אוהבת אותך, אני רוצה להרגיש שאת רוצה את זה כמוני, שאני לא צריכה לרדוף אחריך.
ואני יודעת שעכשיו זה המחזור הזה שמציף אותי תמיד ביותר מידי רגשות ואני יודעת שמחר שתתקשרי שוב תצחיקי אותי ואני אשכח הכל ואבוא אליך ואנשק אותך ואתן לעצמי לאהוב אותך כל הלילה ולהרגיש לרגע שגם את אוהבת אותי.

כואב מאוד.

לפעמים נח לנו לרפד את האזור ולהצהיר שהוא מקום בטוח וככה נח, אבל הוא לא.
ועם כל הכאב לקום וללכת.
זה לא יהפוך אותה לשלך בדרך שלך. זה רק ידחה את הסוף.

*לפני יותר מ5 שנים היה לי קשר דומה,
אני יודעת שאם היא היתה מציבה לי גבולות הייתי עובדת על עצמי ומתמסרת.
הייתי ילדה קטנה והיה לי נח.
מיותר לציין שכואב לי עד היום, זו התעללות.

קצינה1

New member
וואו..

נשמע כואב במיוחד!
זה נשמע מדהים, למה היא לא רוצה באמת להיות ביחד?

הכנות שלך היא יפה וכואבת.

אולי לא כתבת את זה בשביל לקבל עצות או דעות, אבל המצבים האלה מוכרים והרגש האנושי הוא לא כזה מתוחכם, מסתבר.

הכי קל לכתוב זה לא בריא לך, קומי ותלכי. בפועל, זה הדבר הכי קשה שאת יכולה לעשות לעצמך. הכאב נמצא אצלך גם ככה ואני לא יכולה שלא לתהות אם תתרחקי לזמן מה, היא לא תבוא אלייך? כל משפט שכתבת בהודעה מספר את האהבה שלך אליה ולא פחות מזה את אהבה שלה אלייך בחזרה. אני לא יודעת מה הסיבות שלה, אבל אין ספק שהיא במקום נוח, וזה קצת כמו לאכול את כל העוגה, בלי לשים לב שזה קורע אותך לחתיכות. מגיעה לך זוגיות אמיתית ואני חושבת שכדאי לך לנסות להשיג את הזוגיות הזאת.

אאוץ'.

כמה מוכר.
וכמה לא בריא.
וכמה ממכר זה יכול להיות.

אני מצטערת..

מקווה שהיא תצליח להתמודד עם עצמה. ואת תצליחי להתמודד.
או שיבוא הזמן ותדעי לקום וללכת.

1Cheshire Cat

New member
תודה בנות+ התייעצות

אני לא יודעת אם כ"F חיפשתי עצות.. חיפשתי בעיקר לפרוק כי אתמול בלילה הרגשתי שאני כבר נחנקת.
הכל ידוע. ידוע שזה לא ממש בריא, ידוע שהדבר הנכון לעשות זה להתרחק. אבל אני לא מסוגלת. לא יכולה לוותר על זה, על המקום שמצאתי אצלה.
אתן לא מבינות כמה דברים קיבלתי כבר עכשיו מהקשר הזה, כמה היא מצליחה לגרום לי לעבוד על עצמי, סתם לדוגמא, איתה פעם ראשונה שאני מצליחה להרגיש נוח בעירום, לקבל את הגוף שלי, לא בחושך, לא מתחת לשמיכה. וזה שאני יכולה לדבר איתה על הכל. אבל על הכל.
בא לי להיות איתה כל יום.
זה לא כזה פשוט לקום וללכת ממקום כזה.
ואני מרגישה כבר כל כך פתטית לפעמים.

וההתייעצות:
מה אתן אומרות, לשלוח לה את זה?

עיצתי..

אני לא חושבת שיש כאן מישהי שלא תוכל למצוא חיבור למה שאת מרגישה. באיזשהו מקום, באיזשהו חלק.
חיבור, אולי אפילו הזדהות.

ולא, ללכת זה לא קל.
זה משהו שלומדים, עם הזמן. עם השנים.
עם מערכות היחסים- ועל אף כמה שזה נשמע צורם-
עם האהבה העצמית שאת בונה.
אהבה אמיתית, עמוקה, מובנית. עמה גם ההבנה מה את רוצה, מה את לא רוצה. ממה על אף הרגש- את רוצה להתרחק, להרחיק את עצמך.
ומה באמת מגיע לך, נכון, בריא, טוב לך. היכן את פורחת, מה מעלה אותך.
והיכן את ל-א רוצה להיות.

ואז את לומדת להתרחק.
זה לא פשוט, הללכת. הלהגיד, הלהתעמת.
אף פעם. לא בזוגיות, לא בעבודה, לא עם חברים, לא עם משפחה.
אבל לומדים.

האם לשלוח? אני לא יודעת, אבל אני יודעת שאת תלכי כאשר את תהיי מוכנה לזה.
ואת תרפי, כאשר תהיי מוכנה לזה.
ואת תשחררי- כאשר את תבשילי לזה.

כי זה לא שאת לא מצליחה או שאת לא חלשה או לא בסדר או עושה משהו שגוי,
את פשוט בן אדם, שעושה את המסלול שלו, הלמידה שלו, שצובר את הנסיון שלו בחיים:)
ואוהב את האהבות שלו.

בדרך כזו או אחרת- את זוכה לאהוב.
ואני עדיין חושבת שזה יפה.

DANDINAI

New member

DANDINAI

New member
וואו.......

כאילו כתבת בדיוק מה שאני מרגישה,בדיוק מה שקרה וקורה.
אני מזדהה עם כל מילה שכתובה כאן,זה כל כך נכון וזה כל כך אני..
מדהים!הרסת אותי-בקטע טוב

שאפו! זה לא קורה להרבה,אבל את-תפסת אותי
רק על זה מגיע לך חיבוק!

למעלה