13.8

m i r u s h i

New member
"את יודעת שאני יכול../images/Emo108.gif

את יודעת רוקנ'רול הולך טוב עם אלכוהול ולכן אני שותה לכן אני שותה את הלילה"
נמנמ. רבוטה
אל תשאלו איזה תמונות גילינו במחשב של אחד הבוסים שיצא לחופשה והשאיר את המשרד לאחד מאיתנו. בנאדם דוחה[!] :/ נשארתי קצת בטראומה. החמור נשוי,יש לו ילדים [ומכולם,הילדה שלו יצאה פשוט יפהפייה.] והוא בוגד באשתו,מצלם את זה[!] ושם במחשב Oo גועל :S אניוואי,have a nice day

obz4

New member
סופשבוע TO THE FACE

יום שישי מסיבה בפאב,כמה סיבובים של בירה סידרו אותי וגם שמו שם בעיקר שירי שנות ה70 וה80...חזק ביותר. אתמול עם אותם חברים מהפאב נסענו למעיין בגולן שלא הרבה יודעים על קיומו...סוג של גן עדן,ועם בירות ונרגילה בכלל היה טוב. היום הבית דיי התרוקן אז אני יכול לחזור להיכנס קצת למחשב...וחוץ מזה אין שומדבר מיוחד. יום טוב לכולם.

obz4

New member
אפרט!

מה איתך יא כוכב שביט? כבר עברת לבית החדש? לא הייתי איזה חודש בפורום אז אני לא מעודכן... יש לי דה ז'ה וו.

Marble Arch

New member
גם אני לא הייתי פה שנים.. ../images/Emo6.gif

וכן עברתי לבית המאמם והיפה שלי!!! תמונות בקרוב...

jenngirl

New member
על היום הראשון היה חרא../images/Emo82.gif

עבדתי עם אחלה בנות אבל הבוסים סתם הקשו ובאמת שאני בסדר. ו-וואלה לא מגיע לי כל הצעקות האלה וההערות האלה. כוסעמק עבדתי מ-9 עד 6, כשאתמול עבדתי 4 שעות בערך ובלילה ישנתי 4 וחצי שעות. וכל העבודה היום לי בחילות. בסוף האחראית המשמרת המכוערת לא עבדה היום.מוהאהא.

jenngirl

New member
קקה.שלח לי באמצע החוצפן../images/Emo82.gif

ועכשיו יש לי ניחוח בורקסים[איזה אתם רוצים?יש כל מיני:חצילים,תפו"א,פטריות,פיצה,תרד] אז אני אעוף להתקלח. עוד מעט לצאת עם חברה[[: המשך ערב נעים ושקט.

jenngirl

New member
איזה מליאנית../images/Emo82.gif

תכף תקראי לי טחונה
[בעזD:] אני מקבלת מינימום וזו קריעת תחת לגמרי.כל משמרת היא מעל 6 שעות. ונסיעות זה 10.80 לכל משמרת ולא 11 כמו שזה אמור להיות. אבל באמת שזה שוק בשבילי,אני עובדת השבוע כל יום. אני עובדת קשה ללונדון.סה"כ אני מממנת את הבזבוזים ואני רוצה שיהיה לי כמה שיותר ליתר ביטחון. [:

Y M C A

New member
חרוצה:]

הלוואי שהיו נותנים לי כ"כ הרבה שעות...המקסימום אצלי זה 5 שעות (לא קורה הרבה) ובערך 2 משמרות בשבוע:/. אבל עבודה קלה.

למעלה